КАУФЛАНД - тема 51

• 60 093
  • 882
  •   1
Отговори
# 300
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:
Тази няма четка, само отвор е отдолу.

Vileda, но друг модел имам...... Досадно е колко време отнема да се изчистят навъртяните космалаци по четката...
Моята има. Току-що я изключих след детската - това са за 24 часа нападали и събрани косми.

# 301
Да, да...уточних за модела от брошурата. Нали него обсъждаме...за това. Понеже не е сниман отдолу, да покажа...да не стане объркване.

# 302
  • 1st floor
Трябва ми и килимите да чисти. То, ако за тях вадя пак прахосмукачка, няма смисъл. Иначе не са рошави, съвмесм обикновени са. Нещо такова, да речем:
https://aiko-bg.com/product-11111111802080

# 303

Такъв е моя в хола...не го чисти като с голямата. Чисти, ама не основно.

В детската е
Него успява.

# 304
Трябва ми и килимите да чисти. То, ако за тях вадя пак прахосмукачка, няма смисъл. Иначе не са рошави, съвмесм обикновени са. Нещо такова, да речем:
https://aiko-bg.com/product-11111111802080

Такъв тип килими роботите ги чистят.

# 305
  • 1st floor
Освен да я пробвам. Ако не чисти, дали мога да я върна? Лидл промениха нещо условията си за връщане, при К. как е?

# 306
Няма обявена промяна на сайта за връщане.

# 307
И аз така и не видях. Не видях и за 1 месец вместо 3...ако може, някой да пусне линк...?
Пресата, марка на Кауфланд, на цена 20,90 лв и със смяна на температурата е чудесна! С керамичните плочи е. Вече 3 пъти я използвам и съм много доволна. Другата ми преса е на Белисима, още си работи перфектно, но просто е по-голяма, а тази е компактна и идеална за бързо ползване.

# 308
  • оттам, откъдето започва България
Това отговориха на мое запитване:
Скрит текст:
Уважаема госпожо .....,

Благодарим Ви за Вашето съобщение от 02.10.2021.

Във връзка с Вашето запитване бихме искали да Ви информираме за Обещание към клиента, относно лесна замяна, а именно: "Без проблем ще заменим продукта или ще ви върнем парите срещу представяне на касова бележка. Замяната на електроуреди се извършва в срок до 30 дни от закупуването им."

При допълнителни въпроси може да се обръщате и на безплатната ни линия: 0800 12 220 от понеделник до петък от 8:00 до 18:30ч. (с изключение на официални почивни дни).

Надяваме се, че сме Ви полезни и Ви желаем хубава седмица.

С уважение,
Надежда Илиева
Клиентски мениджмънт/ Ревизия
Kaufland България
0800 12 220

Така е и на сайта им.

# 309
Това си стои на сайта от години, само са копирали....

# 310
  • в сърцата на децата <3
Това си стои на сайта от години, само са копирали....
Аааа не, на "гаранция за удовлетвореност" излизаше 90 дни от датата на покупка. Сигурна съм, защото чак се облещих, не ми се беше налагало. Всъщност търсех дали има 14 дневен срок или не, нали физическите магазини не са длъжни да го имат. Това беше до неотдавна, до началото на този месец, мисля.

# 311
Аз скоро връщах една механична мелачка, мисля че бяха минали 14 дни, не дискутирахме датата изобщо, върнаха ми парите

# 312
Аз си мисля, че трябва да го има на сайта им! Ако може, някой да пусне линк, аз не го намирам!
И аз, доколкото помня, излизаше 90 дни за уредите...дори на количките за пазаруване в нашия филиал си го пишеше- 90 дни или 3 месеца, едно от двете беше...

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 16:45 от dolce miele

# 313
Освен да я пробвам. Ако не чисти, дали мога да я върна? Лидл промениха нещо условията си за връщане, при К. как е?

Вземай смело. После можеш да я върнеш навсякъде. Защото тук съм чела, че в някои филиали се правят на дръж ми шапката, а в други въобще не те питат нищо. Аз досега не съм имала проблеми никога. Даже преди години първо пишех имейл, че еди кога си ще отида еди къде си да върна нещото. Да си знаят.
Пускат ли свободно в магазина, или трябва сертификат?
За Джъмбо четох, че не може свободно да се влиза, но той не е хранителен все пак.

# 314
  • оттам, откъдето започва България
Пускат свободно. При нас различното е, че още отвън пред входа има един чичко, който зорко се оглежда, и до него на маса са поставени мокри кърпи с дезинфектант, както и отделно има шише-спрей с дезинфектант.

Общи условия

Активация на акаунт