КАУФЛАНД - тема 51

• 60 151
  • 882
  •   1
Отговори
# 345
  • Mostly in my mind
Е, как ще искат сертификат в К. Какви са тия въпроси Blush
Както един познат беше написал във фейса - "Съжалявам да го напиша, но тъй като нямам зелен сертификат, ще се наложи да пазарувам дрехи от лидъл и метро, така че не ме питайте откъде си ги купувам"  😂😂😂

# 346
  • София
Метро без сертификат ли е? Вярно, че продават хранителни продукти, но съотношението ми ес струва 1:1

# 347
  • Mostly in my mind
Ох, нямам представа. Просто беше забавно и реших да споделя.

# 348
  • в сърцата на децата <3
Метро без сертификат ли е? Вярно, че продават хранителни продукти, но съотношението ми ес струва 1:1
Пролетта спазваха часовете за зелен коридор в хранителни магазини и аптеки, така че - за хранителен се броят. А и не им изнася да искат сертификат ако могат да не го искат 😁

# 349
  • оттам, откъдето започва България
Снаха ми има прахосмукачка-робот, подарък й е за новата къща. (става въпрос за UK)
Лично аз, а и тя сподели същото, не видяхме положителен ефект от почистването на този робот.
Затова не го и ползва вече. Само когато момчетата й искат да се повозят си го пускат и се качват на него. Роботът сам си намира станцията за зареждане, но какво от това. Възможно е да зависи и от модела, НО
след него задължително се минава с George  (зеленият симпатяга Simple Smile)
Скрит текст:

За този от брошурата нямам мнение.

# 350
  • софия
Темата не е за роботите, но между бръмчащите калинки и робот има доста голяма разлика. Ако роботът е добър, няма нужда след него да се минава с прахосмукачка. Един робот не може да замести прахосмукачката, но значително улеснява ежедневието.
Като имала/ща калинка и робот, не бих дала пари за калинка.

# 351
Мале, тази вечер беше страшно при нас. Момичето на витрината не смогваше да слага свински шол. Отвори пакета, вземат го. Така няколко пъти. Много хора имаше.

# 352
Някой купувал ли е седалката за шиацу масаж и какви са впечатленията ви?

# 353
Пийкок, какъв е този шол? От витрината ли? Имаше някакви големи парчета свинско, но реших, че е плешка...
При нас са наредили вече коледните лакомства...
Намерих си още по-намалена ел. острилка- за 1,79 лв 😃, последна бройчица, взех и 3 ножици по 34 ст. (от онези ергономичните със заключващ механизъм), намалени бюстиета за дъщеричката 134/140 2 броя за 1,05 лв и няколко телескопични несесера от плат по 2 лв за брой (много идейни ми се сториха, та и за мен си взех). А влезнах само за банички...😄

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 23:49 от dolce miele

# 354
А де.. какво беше сега , че ме замисли. Ама наистина бяха големи парчета месо. Хората вземаха по 3-4 кг. Аз скромно - 1 Wink
Има много коледни неща. Замислям се тази година с детето дали да не правим коледна къща. Има такъв комплект. Може и да сму е интересно. От Лидл взех коледни неща ама и тук имаше бая изкушения... И както ме е обзел коледния дух като нищо ще съм готова на 15.11 с подготовката за Коледа Wink

# 355
В групата за роботите има оферта за поръчка от Алито за Роборок s7 за около 830 лв, осигуряват и сервиз в БГ.
Моят е хаотичен, на друга марка, сигурно направи вече 3 години, незаменим ми е.

# 356
И моят е хаотичен на друга марка. Оставям го във всяка стая за повече време затворен и чисти супер. Пускам го ежедневно. Незаменим ми е.

# 357
Някой а си е купувал нагревателя за крака на Medisana? При мен работи 5 мин и спря, пише, че ще се изключи на 90-тата минута, лампичката мига, так али трябва да е? Включвам изключвам не тръгва, утре ще искам да ми го заменят, купих го в понеделник

# 358
Момичета, някой знае ли как се съхраняват нощно време продуктите от насипните витрини? Дали се прибират в хладилници? Питам, защото видях жива мишка в Кауфланд и от тогава пред очити ми е мишка, лазеща по колбасите и салатите във витрините!

# 359
  • в сърцата на децата <3
В хладилните камери със сигурност, не стоят по витрините. Но това не значи, че там няма да ги налази нещо, температурите са положителни.

Общи условия

Активация на акаунт