КАУФЛАНД - тема 51

• 60 032
  • 882
  •   1
Отговори
# 750
Да, извинявайте. Уж гледах, но изглежда съм писала в умопомрачение.

Имате ли отзиви за тези - термоклин, термоблуза (и дали отговарят на размера, боклучави ли са, издържат ли и като външен вид) или някои други термоклинове, които пускат?
и постелката за фитнес?

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 09:41 от fsyyy

# 751
  • Русе
Долче, има съд за разтапяне Wink

Харесах си хартия за печене, сирене Елена, Сеждамер, Шаума и Ариана за ММ  и ще видя калъфите за съхранение.

# 752
  • На изток от Ада
Бузата е с дупки на ръкавите, тип ръкавици. Тънички са

# 753
Тази седмица ще ми е хартиена - тоалетна, за печене...

Топките за сушилня пускани ли са преди, хубави ли са?

Да питам за отзив и за маслената риба, за първи път виждам такава. Как се приготвя, печена, пържена?

# 754
  • София
Сутринта рано-рано купих от кухненските шкафове на колелца. Отдавна исках да имам такъв.

# 755
И аз ще съм благодарна за отзиви за топките за сушилня, дали вършат работа?

# 756
Забелязах 😃 Но...не са ли на по-висока цена? 🤔 Като че ли преди бяха 2,99 лв...или тогава са били с по-малка вместимост (но едва ли)?🤔🤔
И за мен хартия 48 ролки. 😀 И маслини, и още някои неща от хранителните.

# 757
Эоне топли ли като е термо?

# 758
  • На изток от Ада
Эоне топли ли като е термо?
Не знам. И клина и блузата са тънки. Нямаше размер не взех. Имам от Лидл подобни, ами не топлят много.

# 759
  • Русе
Забелязах 😃 Но...не са ли на по-висока цена? 🤔 Като че ли преди бяха 2,99 лв...или тогава са били с по-малка вместимост (но едва ли)?🤔🤔
...
Нямам представа. Не съм се заглеждала до сега. Понеже писа преди, че не си успяла да купиш и като го видях, за теб се сетих.

# 760
Всички тук май разбраха, че в нашия филиал все ме прецакват с тези съдове... 😄
Надявам се да се включи някой който има от съдовете и да каже дали са 400 мл или по-малки...🙂

# 761
Гледах ги и аз съдчетата за водна баня, предишните май бяха по-мънички, но може и да се бъркам.

Явно юнашката съм се запасила от предишното намаление, та ще пропусна хартията за печене.

Ще взема и от меда. На Булмед не е много хубав, но като за тия пари толкова.

# 762
Здравейте, може ли мнение за тази прахосмукачка?
Имам хубава и мощна, и съответно много тежка. Трябва ми нещо за всеки ден да мина набързо, а голямата да е за уикенда.

# 763
Мисля, че са я хвалили.

# 764
  • СОФИЯ
Скапа ми се батерията на безкабелната и преди малко извадих такава прахосмукачка, но друга марка. За бързо почистване си става, кабелът е къс. Ще взема да купя още една за резерва.
Сутринта ходих в Младост 3, много съм недоволна от зеленчуците. Лукът беше прорастнал и главите с размер на ябълки. Късоплодните краставици основно меки, едва избрах няколко. При бананите само празни кашони, докато се мотах един сложител зареди и почна бутане пред тях.
Намерих си обаче комплекта за автомобил, размразител, течност за чистачки и пр.

Общи условия

Активация на акаунт