КАУФЛАНД - тема 51

• 60 028
  • 882
  •   1
Отговори
# 765
Скапа ми се батерията на безкабелната и преди малко извадих такава прахосмукачка, но друга марка. За бързо почистване си става, кабелът е къс. Ще взема да купя още една за резерва.
Сутринта ходих в Младост 3, много съм недоволна от зеленчуците. Лукът беше прорастнал и главите с размер на ябълки. Късоплодните краставици основно меки, едва избрах няколко. При бананите само празни кашони, докато се мотах един сложител зареди и почна бутане пред тях.
Намерих си обаче комплекта за автомобил, размразител, течност за чистачки и пр.

Знам, че е неволна грешка при писане, обаче сложителят на банани искрено ме разсмя.
Тъй де, то си е цяла професия, да слагаш банани сред тълпата.

# 766
  • оттам, откъдето започва България
Лукът явно във всичките им магазини е с такива размери Satisfied, а днес и цената му беше 0,29 лв.

# 767
В Кауфланд пише ли размера на бананите? Защото в Лидъл по брошура са минимум 20 см...😆

# 768
Хайде, холан, сега пък претенции. Не стига, че ги вади и слага човекът, ами и размери искате. 😆

# 769
И на мен ми стана смешно, че лидълските банани са обявени по размер...все едно тези под 20 см не стават 🤣

# 770
  • Г. О.
Здравейте, може ли мнение за тази прахосмукачка?
Имам хубава и мощна, и съответно много тежка. Трябва ми нещо за всеки ден да мина набързо, а голямата да е за уикенда.

Имаме тази прахосмукачка и сме много доволни. За бързо всекидневно почистване я ползваме. Като за тези пари върши чудесна работа.

# 771
Благодаря на всички за мнението за прахосмукачката 🤗
Понеделник в 8ч отивам да взема 😁

# 772
  • СОФИЯ
Да, грешка е, ама ги слОжи момчето тия банани Smile Доста са едри, ако искате ще ги премеря с шивашки сантиметър. Бананите остави, ама тоя лук с тикви ли го кръстосват или го торят с боклуци до безсъзнание. Имало е кофти лук и друг път, ама такива гюлета не бях виждала.

# 773
  • София
На моят съд за разтопяване пише  600мл 25.5/14/6см. 25.5см е заедно с дръжката. Мисля, че лятото го купих.
Прахосмукачката е идеална за цената си.

# 774
  • София
Някой има ли хлебопекарната, която се предлага от понеделник? Отзиви? Или тази от Л е по-добра?!

# 775
Откакто имам тази прахосмукачка и голямата и робота ми са пенсионирани. Ползвам само тази ! Сутрин и вечер. Покрай малкото дете има бая какво да се чисти. Тази прахосмукачка е страхотна!

# 776
  • в сърцата на децата <3
Шприца с пластмасово тяло и пръстени ли е?

# 777
  • София
Прахосмукачката, която коментирате, как се справя с персийски килими, с не много дълъг косъм?

# 778
  • Русе
А чайника пускали ли са до сега? Дали е качествен? Една колежка иска и ми заръча в понеделник да мина да и купя. Имам тенджери на тази марка и съм доволна. Thinking

# 779
На моят съд за разтопяване пише  600мл 25.5/14/6см. 25.5см е заедно с дръжката. Мисля, че лятото го купих.
Прахосмукачката е идеална за цената си.
Помниш ли на каква цена го купи тогава? Точно лятото, към края, не ги и видях при нас...за пореден път 😄 По принцип, не им вярвам на 100% на описанията в брошурата за вместимостта...🤔

Общи условия

Активация на акаунт