КАУФЛАНД - тема 51

• 60 019
  • 882
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Не помня, но предполагам е това
Скрит текст:

# 781
Мерси. Надявам се да се включи още някое от момичетата които тогава си ги купиха. 🙂

# 782
  • shumen
От другата седмица харесах хартия за печене,бутер тесто и бутер банички.

# 783
Прахосмукачката, която коментирате, как се справя с персийски килими, с не много дълъг косъм?

За моите пътеки на вътрешното стълбище не ми върши работа, а са мокетени. Имаме куче и космите трудно ги обира, защото отпред не е с четка, а с гума. За ламинат, теракот - да.

Относно чайника - имам го от 2-3 години. Чуден. Като заври чая, свири.

# 784
Не помня, но предполагам е това
Скрит текст:
Този от утре сякаш има нещо топлоизолиращо на дръжката.

Отзиви за тиганите на Делимано с точки?

# 785
Да, май има нещо такова на дръжката. 🙂 Интересно, че размерите му са същите като на съда 600 мл който е пускан към края на лятото. 🙂 Т. е. може и да са объркали вместимостта в брошурата...

# 786
Този уред за обиране на мъхове от дрехите върши ли работа?

# 787
  • оттам, откъдето започва България
Имам такава машинка (не от Кауфланд). Върши работа. Аз обирам образували се топчета по дрехите.

# 788
Благодаря, Дидка! Hug
Точно за това ми трябва.

# 789
  • оттам, откъдето започва България
Само да напомня, че ако не ти хареса, до 30 дни можеш да върнеш машинката. Simple Smile Просто пази бележката.
Сигурно се повтарям с това пазене на бележки. Smirk Торба имам с касови бонове (за всеки случай. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 790
Аз специално за едно палто взех лидлската. Контейнерът се пълни, обаче ако е по-скоро като мъх (покрай джобовете и там, дето опира чантата), а не като топче, не го обира. Та като ми писне да си играя, сигурно ще довършвам с помощни средства. Иначе върху жилетка се справя добре.

# 791
  • Русе
И аз имам лидълска машинка за обиране на топчета вече 10 години. При мен обира всичко, дори и по-големите топчета. Предимно за пуловери я ползвам, но съм почиствала и зимни палта, сака, а миналата зима и чорапи.

# 792
Прахосмукачката, която хвалите, със сменяем филтър ли е и ако да - от къде може да се купи за подмяна?

# 793
  • София
Аз си почиствам филтъра след всяко ползване.
Виждала съм в Технополис да продават, но не съм се заглеждала подробно.

# 794
Сухо или мокро почистване?
Видях съдовете за водна баня. Наистина имат гумирано на дръжката и са по 400 мл. Ще чакам по-големите, не ми е незаменимо гумираното по дръжката...Преди 19 ч всичко беше напълно заредено- съдове, шпатули, сито за брашно и др., а пред магазина видях да излизат жени които държаха тези артикули...Ясно защо никога не ги виждам в деня на промоцията. 🙂
Имаше симпатични и много леки чаши със сензор...🙂

Общи условия

Активация на акаунт