КАУФЛАНД - тема 51

• 59 996
  • 882
  •   1
Отговори
# 795
Пухените завивки до сега пускани ли са?
Ако да, като тези в Юск ли са?  Щот това биопамаук, леко ме притеснява да не спарва.
Четох за фирмата, немска, производство на матраци и спално бельо.

# 796
  • СОФИЯ
Преди час малката прахосмукачка я нямаше. На информация ми казаха, че още нямат доставка и друга жена търсила. Да съм проверяла пак след няколко дни, ама не е ясно кога.

# 797
Аз взех прахосмукачката от Варна-Владиславово преди 1ч. Имаше 11бр

# 798
  • София
Чудя се на фурничката за здравословно готвене.
Парите не ме притесняват,  знам възможностите на уреда.
Но си мисля  дали няма да е поредния неизползаем, дали Скъпия ще одобри направеното в него. Не е по модерните неща, ползва си обикновен фритюрник за картофки. Според него другото и във фурната ще стане. Не е против покупката.
То и готварската печка май ще плаче за нова скоро.
Аз ползвам малки/тип Раховец/ и цената е същата.
Ще го мисля до към 14.30 днес.

# 799
  • София
Купих "малката" прахосмукачка на Ayco. Даже чистих с нея, за да я пробвам. Чудесно се справи!  Лека, удобна, чисти много добре. Харесва ми, че кабела е 5м.  Имаме прахосмукачка на Ровента, на 1г.още е в гаранционен срок, но кабела е по-къс и е по-тежка. Ayco ми е много удобна и лека. Очертава се да ми стане любимка. Simple Smile
Тази сутрин взех и един комплект кухненски кърпи.
В Кауфланд на информацията ми казаха, че вече не снимали касови бележки. Техниката им била стара, не им дават нова и вече от касата при плащане да искам дубликат на касовата бележка. Вече издавали такъв.

# 800
И аз минавам да похваля новата ми приятелка Ayco.
Чудесно се справи. Не може да ми замени голямата с воден филтър и турбо четка, но за всекидневно почистване е страхотна. Другата ще я вадя уикенда, че е 9кг, а тази цели 2 Smirk Даже почетно място в коридора й намерих Bowtie
Благодаря на всички за препоръката Kissing Face

# 801
  • София
Чудя се на фурничката за здравословно готвене.
Парите не ме притесняват,  знам възможностите на уреда...... Според него другото и във фурната ще стане. Не е против покупката.
Дали уредът не е слабичък откъм мощност? Не е посочена. Разбира се, че става и във фурната, но сигурно гълта повече ток, дори да е малка. 3 л не са много, но зависи за колко хора ще готвиш.
Дали един мултикукър Тефал не е по-добре, на същата цена от 25.11 в Метро? Само предлагам, ти си знаеш какво ти трябва.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 13:13 от Cuckoo

# 802
Ние си купихме фрайъра-фурничка в събота. ❤ Мисля, че е 2000 вата, не е никак малко това за такъв тип уред. Тя голямата ни фурна сигурно е 3000...Стандартният ни фрайър тип кошница е нещо като 1500-1650 вата, не си спомням много добре и пече добре.
Само имайте предвид относно чуденето, че при нас бяха останали 3 броя от предишна промоция и вчера бяха наредили всички други стоки, а още фрайъри не...Стояха си същите 2 кутии които останаха след като взехме нашия...Според мен, няма и да има други бройки. 😉

# 803
И аз се прибрах от К. с прахосмукачка Laughing Чудна е, чудна...чак се чудя дали да не си взема още една да има за резерва Laughing

# 804
Казахме ви , че е злато Wink а за майки на хлапета, които искат да ядат сами е незаменима !

# 805
  • София
Казахме ви , че е злато Wink а за майки на хлапета, които искат да ядат сами е незаменима !

PeacockLove, на теб дължим тази  прахосмукачка. Simple Smile Благодаря! Flowers Hibiscus

Днес тази прахосмукачка се справи дори с котешки косми. И си е мощна! Чудесно вложени пари!

# 806
И аз се зарибих за Айкото ( миналия път я пропуснах) -взех я за трудно подвижен възрастен човек, на когото му е трудно с обикн.прахосмукачка и си предпочита от старите неелектрически подочистачки.  Дано тази я одобри.
Снимах кутията на фурната с горещ въздух-2000 вата е.
Скрит текст:

# 807
  • София
Да, 2000 вата е.
Купих я, ще я пробвам няколко дни и ще видим.
Благодаря за мненията.

# 808
Да, 2000 вата е.
Благодаря за мненията.

Моля те , да напишеш и тук като я пробваш

# 809
  • в сърцата на децата <3
Да, 2000 вата е.
Благодаря за мненията.

Ползвам от предишната промоция насам. Не си го давам тва за нищо на света! А аз мразя прахосъбирачки. Писала съм много пъти - няма нещо, от което да не съм доволна като функция. Кошницата събира 1 кг картофи - бланширани са готови точно за 25 минути (колкото е програмата), суровите обикновено за 40. Печено пиле около 1.100 се пече за зададеното време - 40 минути, но съм събирала и 1.800, изпече се за 80 минути (първо 60, по някое време добавих още 20). Уредът от напълно студен до 200 градуса загрява за минута. Всяка сутрин пека на детето закуски за училище - иначе си е мъка да пускам фурната за 2-3 кренвиршки или два кроасана. Филийки, пържолки (тип на грил, върху мрежестите тавички), бургер кюфтета, рибни пръчици, лучени кръгчета... Тиквичките режа на пръчици като картофите и пържа в кошницата - събира 4-5 тиквички, зависи от големината. Печена риба (пъстърва) на мрежестите тавички - става УНИКАЛНА!!!

(Ще взема да им искам пари за реклама 🤣🤣🤣🤣)

Общи условия

Активация на акаунт