КАУФЛАНД - тема 51

• 59 971
  • 882
  •   1
Отговори
# 810
  • СОФИЯ
Много сте зарибяващи. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз като ще ходя да издирвам липсващата днес прахосмукачка, да забърша и една фурничка.

# 811
  • София
В Кауфланд Слатина след обяд имаше няколко прахосмукачки от търсения модел.

# 812
Някой знае ли състава на бутер тестото от стр. 8? Пише, че е с 24% масло. Намалено е от 3 на 2 лв, 230 гр.

# 813
Snow, подозирам, че и на мен ще ми стане толкова любим този уред! 😃🤩 Иначе при нас си стоят двете бройки...не им обръщат никакво внимание...🤔🤔 Онзи ден си купихме и коледна украса- верига с лед еленчета (клиент ги върнал, защото крачето на едното еленче било счупено- парченцето е в кутията и ще си го залепим, изобщо няма да се забелязва, но и да липсваше...пак не се забелязва, ако не знаеш)...за -50% са почти подарени. Но не ги виждам сега при коледните артикули, та се замислих, че може да са от миналата година. 🙂

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 21:41 от dolce miele

# 814
И аз заради вас си купих прахосмукачката. В Кауфланд на Каблешков имаше 2 броя в 19 часа.

# 815
  • Пловдив
Бе от де го измислихте ся тоя уред-фурна? Grinning  не, че имам шанс да навия мм, амаааа... Wink

# 816
Да си дойдем на думата...тоалетна хартия взехте ли? 😜 Ние този път решихме да вземем направо 2 опаковки, че да си имаме 1 опаковка резерв (иде зима, а и понякога се случва да не я пускат точно Фамилията, тази от 48 бр ми е любима). Сега ми е едно такова спокойно. 😆😃
Също ми е интересно някой дали си взе от чашите с термо сензор, да покаже снимка! 🙂
За първи път се случва да има в деня на промоцията от съдовете за водна баня- но искам 600 мл, не 400 мл. Така и така ще ми заема същото място заедно с дръжката...

# 817
Аз така заредих с 4 пластовата от Лидл и се успокоих Wink
Каква ѝ е цената на тая фурна ?

# 818
Почти 180 лв. Без стотинки.

# 819
А, не , мерси тогава Wink дадох парите за подарък за децата в Л. Wink

# 820
Цената даже е много добра. За такъв тип уред. Все пак, има фрайъри тип кошница които струват далеч повече, а са много по-малки...

# 821
Долче, и аз така правя, две ххл Фамилия, да сме спокойни. 😄 Обаче са ни на привършване.

# 822
Имате ли впечатления от съдовете на Делимано, за които в момента дават точки на касите? В линка ги има снимани под условията. https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/loyalni-programi.html
Това покритие Quantanium® нищо не ми говори, би трябвало да си е техен "патент", така че ще ми бъдат полезни мнения, ако някой има такъв съд.

П.П. Не е на Делимано този Quantanium®, търсих в Гугъл. Използва се в различни марки в целия свят. Незалепващо покритие, подсилено с титаниеви частици било. Но все пак това е сухата теория, дано има някой с практически опит. Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 22:48 от Contempladora

# 823
Да ви кажа, днес направо се притесних като видях цената на печения слънчоглед в Т-маркет! Онзи ден се възмущавах, че от 1,19 лв вече е 1,39 лв. Макар че беше очаквано де...Ама днес ми поръчаха да купя фъстъци и погледнах към цената на слънчогледа- 1,69 лв вече?! +50 ст за броени дни?! Днес ми казаха и, че вече имало олио по 9 лв и ми звучеше почти невероятно, но дали и заради това не е поскъпнал конкретно слънчогледът? 😬😬😬 Фъстъците са поскъпнали "само" с 40 ст на пакетче...сега почти никаква разлика в цената им няма...Изобщо не се сетих да погледна цената на олиото днес...
Леми, предвид горното...по-добре да си има човек с 1 опаковка повече...онзи ден (пак в Т-маркет) беше заредена Фамилия, 40 ролки мисля, цената беше 18,99 лв...Предположих  че ще слагат нов промо етикет с по-ниска цена, обаче пък може и е това цената...

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 08:57 от dolce miele

# 824
Това за олиото е някаква измишльотина, върти се снимка от Кауфланд с такива цени.
В нашия магазин има 2 литра за 8 и нещо, специално погледнах, че се шокирах.

За делимано с точки и аз питах, но няма коментари май.

Общи условия

Активация на акаунт