КАУФЛАНД - тема 51

• 59 959
  • 882
  •   1
Отговори
# 825
В моя К. нямаше и следа от тоалетната хартия Фамилия...това към 14 часа. Помислих си дори, че не са я получили, тъй като обикновено я има до края на седмицата като я пуснат. Явно се зареждат здраво хората, което е нормално, имайки предвид ежедневното повтаряне по всички медии какъв апокалипсис предстои Close

# 826
  • в сърцата на децата <3
За Делимано мога да споделя кратко и ясно - НЕ. По-голям боклук за такива пари май не съм купувала... Накратко: залепва жестоко, дъното се изтумби на първо нагряване и покритието се нацепи и обели за няколко ползвания. Покритието предполагам заради деформацията сдаде багажа. Но са ужасни.

# 827
Олиото за 9лв., всъщност е шарлан. На снимката си личи.

# 828
Не съм я виждала аз тази снимка. Просто ми казаха, че такава била вече цената...

# 829
И аз това щях да кажа, от снимката не се разбира за кой точно продукт става въпрос, да не говорим че като видиш сайта, и ти става ясно 🥴

# 830
  • София
А, и в Блиц имаше точно къщата публикация. Предвид  кой е собственикът - плюнките по президент и правителство са логични.
Тези бутилки не са ли 2 л, защото отдалече не мога да преценя?
ММ днес е купил месомелачката, ще дам отчет довечера, като я пробвам.

# 831
  • в сърцата на децата <3
По тая логика може да се каже, че сиренето подмина 40 лева за килограм. Е, синьото, нооооо... Това са подробности!
Cuckoo колко вата е машинката?

# 832
Привет. 
Идвам с един въпрос , някой има ли наблюдения от прахосмукачката на Айко,  чудя й се дали ще върши някаква работа . Сега съм с Виктор Вак доволна съм но това постоянно пълнене на вода и почистване започва леко да ме изнервя

# 833
И аз с един въпрос идвам. pebals94, прочетохте ли коментарите на последните страници? Няма нужда от отговор, знам го - не. Да, знаем, много сте заета и имате време само да питате.

# 834
  • София
За коя от прахосмукачка питаш?
Вчера изказахме мнения за тази от 37.99лв. И то само положителни! Преди това има споделено мнение за тази прахосмукачка от PeacockLove , която я ползва от доста време. Също положително Simple Smile

# 835
  • София
По тая логика може да се каже, че сиренето подмина 40 лева за килограм. Е, синьото, нооооо... Това са подробности!
Cuckoo колко вата е машинката?
800. Достатъчно ще е, няма да меля половин добиче в нея. Може и някой колбас да опитам, че едни черва от АЕ чакат от миналата година да ги употребя.
Май кауфландските машинки са на късмет, но така са всички по-евтини.

# 836
Здравейте,  фурничката с горещ въздух има ли въртящ се грил за печено пиле? Ежедневно ползвам еърфрайър,  но събира само две пилешки бутчета.  Би ми се искало често да похапваме и пиле на грил. Благодаря.

# 837
Има шиш за пиле който се върти. А също и около 10 броя шишчета които също се въртят. Плюс въртяща се кошница за картофки и други подобни неща, 3 мрежести "тавички" и една плътна тавичка на дъното за събиране на мазнината. 🙂

# 838
Има шиш за пиле който се върти. А също и около 10 броя шишчета които също се въртят. Плюс въртяща се кошница за картофки и други подобни неща, 3 мрежести &quot;тавички&quot; и една плътна тавичка на дъното за събиране на мазнината. 🙂

Благодаря!  Утре сутринта преди работа съм в Кауфланд,  дано я има в наличност.

# 839
Моля, за нищо. И успех, дано има при вас.🙂 При нас не им обръщат особено внимание, но са наредени по пътя към касата, заедно с артикули от предишни седмици.

Общи условия

Активация на акаунт