КАУФЛАНД - тема 51

• 59 781
  • 882
  •   1
Отговори
# 855
Вчера пробвах топките за сушилня. Почти не тропат, което ми беше основното притеснение.
За първи път ползвам, така че не мога да преценя имат ли ефект, а и по навик сложих омекотител, преди да се усетя, че и топки ще слагам. Прането е мекичко и приятно на допир.

# 856
  • Пловдив
На мен след сушилня не ми остава никакъв аромат на омекотител...

# 857
Имате ли отзиви за кварцовата печка TERMOMAX или да знаете нещо за такъв ти печки?

# 858
  • до най-прекрасния мъж
Вълнени топки ползвам, но на друга марка. Слагам ги само при пране на ватирани якета или вълнени дрехи, за да не се степват/да се събира ватата. За друго пране не ползвам, със или без омекотител, дрехите са мекички след сушилнята. То реално тя омекотява, не омекотителя. Сравнявам тениски, сушени в сушилня и такива, сушени на въздух.

# 859
  • София
Имате ли отзиви за кварцовата печка TERMOMAX или да знаете нещо за такъв ти печки?

Осветява много добре, но не се справя със затоплянето.
В старата ми работа имаше такова чудо на рецепцията - постоянно ревяха от него служителките.
Но това беше преди години, може да са ги подобрили сега.
Вземаш,  пробваш, ако не ти хареса връщаш.

# 860
Как почиствате филтъра на прахосмукачката  Айко?

# 861
И аз мисля питах същото по-назад, но май нямаше отговор. 🙂 Интересува ме сухо или мокро е почистването...

# 862
  • София
Ако е за любимата ни прахосмукачка за 35 - 38 лв. Отварям,  изтупвам и вадя филтъра. На балкона, с плоска четка/за боядисване на коса/ го изчетквам много старателно от всякъде. После почиствам с мокра кърпичка от Лидл всичко и го сглобявам. Така процедирам от купуването - 2019 г, за сега няма проблеми.
Виждала съм подобни филтри в Технополис. Все се каня да си купя, но като вреза в мола не си нося сегашния филтър за да меря.

# 863
Аз също с една четка го изчетквам . Става много лесно

# 864
Майка ми е купила преди време прахосмукачка от Топ шоп, много е подобна, филтърът май е същият. Ако се продават и допълнително такива, бих купила за резерва. Тоест, само с мокра кърпа почиствате накрая, без миене под течаща вода?
Отдавна ги заглеждам и аз тези на Айко; по-нататък може и да вземем. Скоро си купихме тяхната парочистачка. 🙂

# 865
Фурни и прахосмукачки днес имаше доволно и в този на Борис /след Пирогов и в този до Затвора.
Детски дървени кухни/сушилки/и други имаше в Лидл на Сточна гара

# 866
Малките бонбони Мерси по колко броя са в опаковка? Трябват ми около 20 бонбона за почерпка в училище.

# 867
  • София
Шоколадови Бонбони Мерси  250 гр. - 20 броя в кутия;
Шоколадови Бонбони Мерси  400 гр. - 40 броя в кутия.

# 868
Благодаря! 🙂

# 869
Темата не е ли до 50 стр.?

Общи условия

Активация на акаунт