КАУФЛАНД - тема 51

• 59 835
  • 882
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Някой има ли мнение за тази прахосмукачка на Айко? Дали засмуква добре? И да издържи поне половин година Grin
Скрит текст:

Иначе този път успях да си взема парочистачката.... последните две бяха останали в 15 часа Blush
Аз имам тази прахосмукачка вече 2 години, не е от най-хубавите много е шумна. Засмуква горе-долу добре, но трябва почти след всяко почистване да се чисти и самата прахосмукачка.
И аз я имам тази прахосмукачка. Шумна е, но я ползвам рядко в друго жилище, за инцидентно почистване става.

# 76
Някой има ли мнение за тази прахосмукачка на Айко? Дали засмуква добре? И да издържи поне половин година Grin

Иначе този път успях да си взема парочистачката.... последните две бяха останали в 15 часа Blush
Аз имам тази прахосмукачка вече 2 години, не е от най-хубавите много е шумна. Засмуква горе-долу добре, но трябва почти след всяко почистване да се чисти и самата прахосмукачка.

Аз преди години купих подобна от Зората, тяхната марка, но на външен вид е 1 към 1 с кауфландската.
Наистина след всяко пускане освен контейнера, трябва да се чисти и филтъра, защото се запрашваше и не дърпаше на следващото пускане. Дадох я на майка, после я хвърлихме, не ставаше просто.

# 77
Питах за кафемашината, но никой не ми даде отзиви.
Сега питам за ножовете Брио, добри ли са?

# 78
Тази кафемашина е някаква нова, не е като предишната, която пускаха на промоция и всички харесваме.

Ножовете Брио може и да си ги е купувал някой и да сподели впечатление.

# 79
За предишната кафемашина знам, че имаше много добри отзиви, но тази е друга.
А ножовете са ги пускали и друг път, та ако някой си е купил, моля да сподели.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 17:52 от monii

# 80
  • Варна
Видях, че има сушоар на 50% намаление. Заслужава ли си?

Тази мощност от 1600Вт е малка.
Вземи си сешоар от Лидл за 24.90 лв. Аз ползвам техен и съм доволна.

# 81
  • в сърцата на децата <3
Ножове Брио имам от тези с покритие, но друга дръжка и неръждавейка. За тия пари не са лоши, но предпочитам онези със сините гумени дръжки (които скоро май не съм виждала на промоция). Иначе Брио - мека въглеродка - лесно се точи, бързо се затъпява. Нож за транжиране не бих купила, няма да издържи рязане на повече от 3-4 пържоли максимум. Малките, които са за ежедневна употреба наточвам преди всяко ползване, като по 5-10 минавания на точилото са предостатъчни за бръснеща острота. След 2 глави лук и 3 моркова е затъпен.

# 82
Имам точно от тези ножове на Брио. Единият е Сантоку, другият е за месо или за филетиране (не се сещам в момента, аз и за двете го използвам). Доста съм доволна, не ги точа особено често. Когато го правя е на долния "ръб" на порцеланова чаша или купа. Стават екстра. 🙂
Може ли някой да покаже снимка на предишната кафемашина? Ако има скрийншот от брошурата където се виждат марка, модел, цена и параметри е още по-добре. 🙂

# 83
Имам от няколко години такива ножове Брио с кафява дръжка, от малките за зеленчуци съм доволна. Миналата година взех един от по-големите, но не ми харесва колкото малките, нещо не го използвам често.

# 84
  • София
Ножовете и аз ги харесвам много. В началото са брутално остри. Досега не съм ги наточвала допълнително, а ги имам от поне две по-стари промоции и ги ползвам активно. Моите са - универсален и на главния готвач. За цената си, си заслужават определено.

# 85
  • На изток от Ада
Dolce, eто

# 86
Благодаря за отзивите за ножовете, аз търся ножа на главния готвач, че най-много ще го ползвам.

# 87
Насито, благодаря! 🙂
Да ви питам нещо за кафемашините...защо имат отдолу (не знам дали всичките са така) опция за 2 кафета едновременно? Или тече от 2 места, а трябва да се сипва в една чаша? Сама се смея на въпроса си, но наистина не ми е ясно...😆 Това не влияе ли на вкуса и плътността на кафето (ако се направят 2 чаши с едно количество кафе)?

# 88
  • оттам, откъдето започва България
Поне за моята Делонги е нормално, аз друга не съм ползвала от 10 години.
Ето:
Скрит текст:

Може да си правиш и 1 кафе и да си определяш колко да е силно според това, колко кафе слагаш.

# 89
Не съм експерт по кафето и машините, но мисля, че смилат различно количество кафе, в зависимост от това дали е избрано 1 или 2 броя кафе и колко да е/са силни. Както и пуска повече или по-малко вода, в зависимост от това колко дълго/и са избрани да бъдат.

Общи условия

Активация на акаунт