КАУФЛАНД - тема 51

• 59 777
  • 882
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! А какво ще кажете за вакуумните торби на ,,Брио,,
Пролетта купих два броя от големите, прибрах зимните якета. Вчера ги видях, изпуснали са. Не стават.

# 61
Взех и аз прахосмукачката от 36 лева. Наистина дърпа като за първи опит, ама и си шуми доста. За бързо почистване на две три трохички ще върши работа според мен. Утре ще отида да взема и влагоабсорбатор, ако е останал изобщо. Според вас окей ли е да го сложа на затворена остъклена тераса, на която все още простирам? Има ли смисъл изобщо да го взимам за там? Нямам мухал, ама все пак.

# 62
  • близо под тепетата
Някой има ли мнение за тази прахосмукачка на Айко? Дали засмуква добре? И да издържи поне половин година Grin

Иначе този път успях да си взема парочистачката.... последните две бяха останали в 15 часа Blush

# 63
Мнение за нагревателите за топла вода, които се монтират на мивката? Искам да взема за офиса.
Добре са, за тези пари. Горещата вода е слаба струйка.

Според мен не е слаба, поне моят опит е такъв.

# 64
  • На изток от Ада
Зависи колко топла искаш. Преди имах друг нагревател май на Мюхлер с него сравнявам. Не ми пречи. Между другото доста гореща става на слабото.
Парочистачка забелязахте ли, че е поскъпналА? Беше 59.95 лв сега е 64.95 лв.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 23:30 от nasito8988

# 65
  • София
Преди време в лидлската тема бяхме полудели да правим кюнефе. Сега гледам, че Кауфланд са го "сготвили" и го предлагат. Ако някой го опита, нека сподели как е. Аз правя сладкишите с намалено количество захар и доста се съмнявам дали бих го одобрила.
Къде са го сложили при вас? Вчера го търсих (в К. Банишора), както и сармичките, но и тях не ги видях.

Така ме сугестирахте, че ще ходя за прахосмукачка и аз. Joy Сега, ако кажете конкретния филтър от къде се купува, че намирам за друг модел... може и да са стандартни... Предполагам, че не може да се изчетква/мие безброй пъти...

# 66
Нямам представа, не съм го търсила. Имам продукти за кюнефе вкъщи и едва ли ще купя тяхното. По-скоро ми е любопитно как е като качество.

# 67
Преди време в лидлската тема бяхме полудели да правим кюнефе. Сега гледам, че Кауфланд са го "сготвили" и го предлагат. Ако някой го опита, нека сподели как е. Аз правя сладкишите с намалено количество захар и доста се съмнявам дали бих го одобрила.
Къде са го сложили при вас? Вчера го търсих (в К. Банишора), както и сармичките, но и тях не ги видях.

Така ме сугестирахте, че ще ходя за прахосмукачка и аз. Joy Сега, ако кажете конкретния филтър от къде се купува, че намирам за друг модел... може и да са стандартни... Предполагам, че не може да се изчетква/мие безброй пъти...
Погледна ли срещу рибният щанд - там където храните  са позиционирани по държави .

# 68
  • София
Филтъра го четкам от август 2020 г.
Веднъж го взех в пликче и влязох в Технополис, обадих се на охраната какво нося. Сравних с наличните  филтри и според размера си купих друг. Продавач така и не ми обърна внимание, самообслужих се.
Кой питаше за прахосмукачката от 55 лв -  в Герм.  имаме  такава, смуче много силно, чак ламината ще отлепи. Но е купувана от там.
Един път пластмасовите филтри са чистени с парочистачка за близо 5 г. живот.

# 69
Сармите са от витрината с обслужване.

# 70
  • София
soul81, ако го намеря ще дам отзив.
ccvet, Aisha, Hrisi, благодаря ви, момичета! Flowers Rose

# 71
Някой има ли мнение за тази прахосмукачка на Айко? Дали засмуква добре? И да издържи поне половин година Grin

Иначе този път успях да си взема парочистачката.... последните две бяха останали в 15 часа Blush
Аз имам тази прахосмукачка вече 2 години, не е от най-хубавите много е шумна. Засмуква горе-долу добре, но трябва почти след всяко почистване да се чисти и самата прахосмукачка.

# 72
Соул, заради теб сънувах, че съм в Кауфланд и  гледах тяхното кюнефе 😄
Аз също отдавна съм му мераклийка, но трябва аз да си го правя. Ако пробваш, пиши коя рецепта си използвала.

# 73
  • София
В брошурата пише, че кюнефето е замразено. Търсете във фризерите. 

# 74
Satisfied Сладурана. Ще се прави, идват празници, а аз имам продукти за 2 тави. Ще сменя кравето масло с кокосово. И подсладителят ще е друг, щадящ и като качество, и като количество.

Общи условия

Активация на акаунт