КАУФЛАНД - тема 51

• 60 147
  • 882
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Благодаря, Леми! Ей, много ме дразни, че в първата част не уточняват нищо за срок на връщане на артикулите които не са електроуреди! То затова има служители на Информация които тълкуват различно сроковете...

# 317
  • оттам, откъдето започва България
На сайта на Кауфланд в секция: "Чести въпроси" намерих това:
Скрит текст:
   Какво мога да направя, ако не съм доволен от някой артикул K-Classic?
Във връзка с изискванията на Наредба №Н-18 за регистриране и отчитане чрез фискални устройства на продажбите в търговските обекти, издадена от Министъра на финансите, както и Закона за защита на потребителите, при рекламация или връщане на стока е задължително представянето на издадения фискален бон (фискална касова бележка), за да бъде извършена сторно операцията.

Поради тази причина, в случай че желаете да предявите рекламация или да върнете закупена стока, Ви напомняме да съхранявате съответния касов бон и след напускането на обекта. При предоставяне на касовия бон заплатената сума ще Ви бъде възстановена на Информация в хипермаркета 

Такъв отговор има и за продуктите на K-Bio, Hip&Hopps®, bevola®, Kuniboo®, Kidland®, Crazy Wolf, Countryside®, Talentus®, Liv&Bo®, Spice&Soul® и SWITCH ON.

В тази връзка дали не може да се приеме, че като си пазиш касовия бон може да върнеш и друг продукт извън изброените и без конкретен срок. Thinking

# 318
Щеше да е добре да бяха уточнили за срока...
От брошурата харесах предимно течния сапун. 😃

# 319
Аз ще взема хляб Вита, тампони за почистване на грим, течен сапун Медикс, краве сирене Елена,  пилешко филе от гърди, бира Бургаско, паста за зъби Колгейт (не знам тази, която искам, дали ще е намалена).

# 320
Тампоните за грим хубави ли са?

# 321
dolce miele, добре че попита, та да си отворя по-добре очите.
Точно тези, които са показани в брошурата, ползвам в момента (закупени от ММ при предна промоция по погрешка). Не че са лоши, но малко тънки ми идват.
Аз харесвам тези
Скрит текст:

В крайна сметка на място ще видим какво ще изкарат. Защото на картинка е едно, на място - друго.

# 322
Да, в брошурата го няма оранжевото по опаковката...🤔 Дали са различни видове тампоните за грим?

# 323
На сайта на Кауфланд в секция: "Чести въпроси" намерих това:
Скрит текст:
   Какво мога да направя, ако не съм доволен от някой артикул K-Classic?
Във връзка с изискванията на Наредба №Н-18 за регистриране и отчитане чрез фискални устройства на продажбите в търговските обекти, издадена от Министъра на финансите, както и Закона за защита на потребителите, при рекламация или връщане на стока е задължително представянето на издадения фискален бон (фискална касова бележка), за да бъде извършена сторно операцията.

Поради тази причина, в случай че желаете да предявите рекламация или да върнете закупена стока, Ви напомняме да съхранявате съответния касов бон и след напускането на обекта. При предоставяне на касовия бон заплатената сума ще Ви бъде възстановена на Информация в хипермаркета 

Такъв отговор има и за продуктите на K-Bio, Hip&Hopps®, bevola®, Kuniboo®, Kidland®, Crazy Wolf, Countryside®, Talentus®, Liv&Bo®, Spice&Soul® и SWITCH ON.

В тази връзка дали не може да се приеме, че като си пазиш касовия бон може да върнеш и друг продукт извън изброените и без конкретен срок. Thinking

Това са Кауфландски марки. На кутиите пише, че ако не сме доволни от продукта, можем да го върнем.

# 324
Заслужава ли да ходя за електрическото одеало или да търся  другаде?

# 325
  • shumen
Аз електрическо одеяло имам от другаде,но не съм доволна.Загрява бавно и не топли кои знае колко.

# 326
  • в сърцата на децата <3
Заслужава ли да ходя за електрическото одеало или да търся  другаде?
Имам двойно от Кф, трета зима му е! Много съм доволна - дебело е, кабелите са стабилни, два контролера, бързо загряване и на втора степен ако се остави направо пари завивката. Имам база за сравнение с едно друго, купено година по-рано от Алати - ходи три пъти на ремонт за един сезон (т.е. почти не е ползвано), като два чаршафа с кабел между тях е усещането и е много по-слабо. Цената им беше почти еднаква, а качеството е пъти нагоре за Кф.

# 327
Със тези ел.одеала завивате ли се, или ги ползвате за постелка отдолу?

# 328
  • Карлово
Със тези ел.одеала завивате ли се, или ги ползвате за постелка отдолу?
Постелка отдолу и се изключват преди да легне човек.

# 329
  • София
От години имам електрическо одеало,  закупено от друго място. Много съм доволна. Работи на две степени. Не съм имала проблеми с него.

Общи условия

Активация на акаунт