КАУФЛАНД - тема 51

• 60 178
  • 882
  •   2
Отговори
# 360
При нас прибират месото от витрината, виждала съм. За барабаните и другите насипни не знам как е. Но вероятно има начин да ги покриват с нещо...

# 361
  • в сърцата на децата <3
При нас прибират месото от витрината, виждала съм. За барабаните и другите насипни не знам как е. Но вероятно има начин да ги покриват с нещо...
Нямат право да го съхраняват във витрина. Никъде, нищо. Торти, меса, колбаси, салати. Всичко е в храдилници с температура от 3° до 5°, глобите са умопомрачителни.

# 362
Е, не, този редактор пак се е вихрил 😆 Ставаше дума за нарязаните, а не за барабаните! 🤣
Snow, просто съм виждала вечер да прибират месата, може би започват с месото, а другите неща ги прибират след това.

# 363
Хаха, за барабаните не знам, може да ги оставят на мишките да се веселят нощем. 😜 Обаче взех скоро насипно филе Елена. На трети ден му изби тежък мухъл. Мисля си, че гъбата е била тръгнала още при купуването. Вярно, че са малотрайни, но домашните ни филета не мухлясват за 3 дни, а дори нямат консервант.

# 364
Да, вероятно. И нашите домашни не мухлясват за 3 дни...Аз избягвам да купувам неща които няма да минават през термична обработка. Рядко взима и други, но те са за консумация обичайно на същия ден или макс на следващия.

# 365
  • София
Мишки има навсякъде, където има храни.
Не ги виждаме да се гонят по продуктите и сме спокойни.
В луксозен ресторант в хотел на световна верига мишлето претича така, че няколко души го видяхме. Според работещ в хотела - редовно  се разхождат.
Не, че с това оневинявам Кауфланд.
Влизала съм при отварянето в магазин Фантастико - витрините бяха празни и започваха да ги зареждат след почистване. Предполагам, че навсякъде е така.

# 366
Хлебарки съм виждала в Кауфланд, а и в други магазини. Май само в Лидъл не съм виждала "гости", но там площта е по-малка и с тези постоянни зареждания и трафик от хора...

# 367
  • Русе
Хлебарки съм виждала в Кауфланд, а и в други магазини. Май само в Лидъл не съм виждала "гости", но там площта е по-малка и с тези постоянни зареждания и трафик от хора...
Аз пък точно в Лидл съм виждала мишка. Но беше докато живеехме преди години в Ловеч. А там магазина е на едно голо поле, има откъде да притичат Animal Rat

Тампоните за почистване на грим са същите, като преди. Просто опаковката е с нов дизайн. Взех два пакета тази вечер. Снощи взех и едно Бинго за под и с това се изчерпва пазаруването ми от магазина тази седмица.

# 368
Аз пък взех ряпа Дайкон на 0,26 лв/кг. Направо ми се отвори мерак за готвене още сега. 😃

# 369
Нямат право да го съхраняват във витрина. Никъде, нищо. Торти, меса, колбаси, салати. Всичко е в храдилници с температура от 3° до 5°, глобите са умопомрачителни.

Тези витрини също са хладилни. Има дисплей с температура, който се вижда.

# 370
В някой магазин съм виждала да покриват нещата от витрината, обаче не мога да се сетя дали беше в Кауфланд или на друго място...
Соул, слагай една супа! 😃 Днес правих супа топчета с лук, моркови, дайкон, спанак и застройка. Идеално замествам картофите с дайкон. 🙂
Аз хванах намаление на чудесни печурки- по 1,92 лв/кг. Чак се учудих, че са толкова намалени като видях колко са хубави.😁 Взех и едни яйца и 2 банички.
Отзиви за топ матраците Sleep Me?

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 23:37 от dolce miele

# 371
  • 1st floor
Аз да докладвам за робота, ако някой му се чуди. Май ще го оставям. Simple Smile Сутрин пускам в хола, коридора и кухнята, вечер в стаите на децата, че сутрин спят. Събира доволно количество боклук. Не съм чистила с прахосмукачка от неделя следобед и у нас все още е чисто. Ако много се загледаш, има тук там нещо по килимите, но не е фрапиращо. Може би не ги чисти добре, но като събира боклука по ламината и плочките, ние не го пренасяме после върху тях и изглеждат съвсем прилично чисти. В петък след работа съм решила да пускам прахосмукачка и понеже й е време да сменям торбичка и филтри, ще сложа нови и ми е интересно какво ще събере.
Тета, пусни контакти на фирмата вносител, ако го оставя, да пиша за четки и филтри. Четките ми изглеждат много смотани. Laughing

# 372
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:
Тези витрини също са хладилни. Има дисплей с температура, който се вижда.
Хладилни са витрините, но температурите им са други. Отделно температурата отпред пред клиента е една, а отзад към отворената част е съвсем друга. Ей по тая причина се местят в хладилник. Възможно е някъде да ги домързява или пък да има изключение в правилото кои храни се прибират, но меса и колбаси със сигурност трябва да ходят на по-студено. В сладкарниците тортите също отиват в хладилник нощем (това пък съм го и работила сума време, така че информацията е от първо лице).

# 373
Пуснах ги  назад, в темата, мейлите. Интерфуудс са вносителите.

# 374
  • 1st floor
Пуснах ги  назад, в темата, мейлите. Интерфуудс са вносителите.
Пропуснала съм. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт