КАУФЛАНД - тема 51

• 60 146
  • 882
  •   1
Отговори
# 660
Amiamo, преди време подарих тази машина. Стандартно високите порцеланови чаши не влизат върху поставката, но има един тип чаши, които са малко по-широки и с леко намалена височина. Те са идеални за целта, без да е нужно да се маха поставката. Ще сложа снимка в скрит текст каква подарих аз, за да решим затруднението тогава. Не е случайно, че в темата има толкова много добри отзиви за машината – тя е чудесна. Цената ѝ е изключително привлекателна и дори покупката на 1-2 нови чаши в допълнение не я поставя в скъп диапазон. Пиша това в случай, че някой друг също се колебае за момента с чашите. Simple Smile
Взех една от тези, бяха в Билла на някакви акции тогава. Може да помоля да ми я измерят или ако някой в темата ги има, да им удари бърза линийка. Simple Smile
Ето:
Скрит текст:

# 661
В моята машина също не влизат стандартни чаши, но имам 3 по-ниски, които влизат идеално.
Ето такива са
https://www.ikea.bg/products/tableware/glasses-cups-mugs/cups-mu … ha-230ml/70258911
https://www.ikea.bg/products/tableware/glasses-cups-mugs/cups-mu … ha-240ml/10279723

# 662
Много обичам да си правя кафе специалитети в такива чаши. Машината грам не ме е затруднила. Но всеки с преценката си.

# 663
  • София
Не знам коя е стандартна чаша за кафе, имам всякакви. Но всекидневно пием в тези, розови:

Ако се имат предвид мъговете - много големи са ми.

# 664
Чашите с анимационни герои от Билла, които влизат под машината без махане на поставката, са високи 8,5 сантиметра.

(Ако някой се интересува и от това, най-широката им горна част в диаметър е 9 сантиметра.)

Взех една от тези, бяха в Билла...

# 665
В моята машина също не влизат стандартни чаши, но имам 3 по-ниски, които влизат идеално.
Ето такива са
https://www.ikea.bg/products/tableware/glasses-cups-mugs/cups-mu … ha-230ml/70258911
Ау какви са сладурски и за без пари. Трябва да видя колко е доставката от Икеа.
Аз поръчах от тези от Синсей:

# 666
Леми, твоите са ми още по-симпатични 😍 Какъв е размерът и цената?

# 667
Долче, размера така и никъде не видях да пише, та не зная реално, цената е 4.90.

# 668
За тази цена едва ли ще са мини чашки за кафе. 🙂

# 669
По скоро ми се иска среден размер, но...ще ги видим. : ))

# 670
Леми, прекрасни са! Пиши едно л.с. за качеството като ги получиш, моля.

# 671
Тези хубави чашки от Синсей стават ли за миялна? Златното няма ли да се обели?

# 672
Пише, че не стават за миялна.

# 673
Кажете за този епилатор, че дъщеря ми иска.

# 674
Дева, в темата за фотоепилаторите мисля, че хвалят модела 1997. Бил базов модел, но има доста доволни от него (без някаква приставка е, която не била чак толкова важна и някои даже за по-бързо използват другата). Ако за този епилатор питаш. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт