КАУФЛАНД - тема 51

• 60 135
  • 882
  •   1
Отговори
# 675
Тавичките в Лидл май не ги пускат всяка година. Аз колко много ги чаках , направо ме е истина. Имах комплекта с тавите и много исках и другия. И почнах да го чакам. Като ги пуснаха се изстрелях и си взех и комплекта с дълбокото съдове

# 676
  • На изток от Ада
Тавичките в Лидл май не ги пускат всяка година. Аз колко много ги чаках , направо ме е истина. Имах комплекта с тавите и много исках и другия. И почнах да го чакам. Като ги пуснаха се изстрелях и си взех и комплекта с дълбокото съдове
Мисля, че тази и мин година ги има.

# 677
  • София
Купих кафе машината. Ето и първото кафе от нея:

Хареса ми кафето. Simple Smile

# 678
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой доволен от табуретките Homa? И дали сте забелязали, понеже пише различни мотиви, а е показан само един, дали има други. Че тоя от брошурата нещо не ми харесва. Ако е останало от тях в Пловдив, искам да взема утре.

# 679
Имаме 2 броя, на мен много ми харесват, удобни са ми. Купувани по 14,99 лв. Нашите са кафяви, имаше и още един цвят тогава- а в брошурата бяха снимани съвсем други на цвят. Според мен, като със завивките- снимат илюстративно нещо, а на място може да са съвсем други цветовете...

# 680
А имате ли мнение за конвектор Crown?

# 681
  • до най-прекрасния мъж
Имаме същият, за мен са грешно похарчени пари. Никаква работа не ни върши и е много далече от истински конвектор. Имаме Airlec базов модел и няма нищо общо с това недоразумение.

# 682
  • София
Ние го имаме, използваме го да стоплим спалнята преди да си легнем. Но дефакто си е чиста духалка - бързо стопля и веднага става студено като се изключи. И харчи много ток.

# 683
  • в сърцата на децата <3
И ние имаме, но като ги гледах в магазина, нашият е по-голям на размер. Духалка е ако се пусне да духа, иначе си е конвектор. Не е нещо особено, но върши работа. Като цяло аз на ток не мога да се стопля 😂 Климатиците са ми най-гадни, конвекторите - най-приемливи. Но пак ми е студено де. За харченето - харчи.

# 684
Извинявам се, че разводнавам темата, но относно конвектора,  по добре да се вложат повече пари при покупка. Заслужава си. Препоръчвам Адакс, невероятна топлина и са икономични

# 685
Имаме Адакс модела с WiFi, изобщо не е икономичен. Имаме изолация в стаята и по препоръка на фирмата взехме уж най-удачния като мощност модел.

# 686
  • в сърцата на децата <3
Топло и евтино е локално парно/камина с водна риза/подово. Всичко друго е компромис, който се налага според бюджет, специфика на дома и вкус. За пример - топля 120 квадрата къща с гредоред към тавана, без никаква изолация по стени и тавани, бойлер 150 литра и цената на температурите в момента е 4 лева на ден. В най-студените дни ще стане 8, но не и повече. Чисто е, топло е (денем термостата е на 23.6 градуса, нощем на 22.6) и за мен няма друг такъв комфорт. Централно парно също ще е комфортно, но скъпо.

# 687
Конвекторите не са икономични, но топлят много приятно, за разлика от климатиците. Ние в хола сме със Стибел Елтрон.
За такъв от брошурата не бих дала пари.
Аз купих епилатора. Simple Smile

# 688
  • София
Момичета, извинявам се ако вече е обсъждано, но не видях минавайки през страничките. Та въпросът ми е някой дали има впечатления от мултикукъра на Тефал, който е на промоция в момента? Струва ли си парите?

# 689
  • Стара Загора
Дева, в темата за фотоепилаторите мисля, че хвалят модела 1997. Бил базов модел, но има доста доволни от него (без някаква приставка е, която не била чак толкова важна и някои даже за по-бързо използват другата). Ако за този епилатор питаш. 🙂
Преди да си взема фотоепилатор си мислех, че трябва да дам около 1000лв. за такъв уред. Известно време четох в темата за фотоепилаторите тук. Стигнах до заключението, че въобще не ми трябват по-скъпите модели. Имам Лумеа 1997, купен от Кауфланд преди време за 399лв. Ефектът при всеки е различен - някой може да е много доволен, друг не, много е индивидуално. Моделът има приставка и за лице, но аз не го използвам по лицето и само веднъж я сложих при святкане на бикини зоната. 

Общи условия

Активация на акаунт