💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 85 163
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 180
  • Испания
Милена не може да говори ли? Голяма гъска е.

Отговаряйки на въпрос, Рабухчиев каза, че е отслабнал 4-5 кг. Как стават тези работи! Някои се стопиха, Рабухчиев почти не помръдна.

# 181
Милена май е глупавка.

# 182
  • София
Хахаха, Неделчо: "Стратегията тая седмица е, първо обмисляме дали има подходящ пост за Мани. После обмисляме още веднъж, дали няма още по-подходящ пост за Мани."

Има, Неделчо, има. Ако го играе шамандура. Или по-добре, чувал. Simple Smile

# 183
Е, какво стана с козата? Исках да видя как Паулина я гони Simple Smile

# 184
Не е глупава, добра е, а Робинзон Крузо точно от това се възползва. Личи му, че е нагаждач, който живее на гърба на другите.

# 185
Ох, хайде пак с госпожица най-прекрасна и добра.... 🙄

# 186
  • London
Много ме напрягат племенните отношения. Хайде да почват игрите .....

# 187
Абсолютно стоя зад думите на Туджаров, както той си каза не е отишъл да помага на някой да стигне до финал, сорка ама това си е стратегията Simple Smile А тая Паулина все още си мисли че е най- "Добрата" :DDDDD Смях до скъсване.

# 188
  • Испания
Като започнат да пищят Паулина и Елизабет, волумето ми е на 0.

# 189
И все още не разбирам на каква база е самочувствието на Паулина.Да,не е на нивото на Мани,но не може да стъпи на малкия пръст на жените от другите племена и Милена.Паулина и Семира са ми на едно ниво,с тази разлика,че Паулина плува по-добре.

# 190
Абсолютно стоя зад думите на Туджаров, както той си каза не е отишъл да помага на някой да стигне до финал, сорка ама това си е стратегията Simple Smile А тая Паулина все още си мисли че е най- "Добрата" :DDDDD Смях до скъсване.
Той не е отишъл да помага на никой, ама излиза, че всички останали му помагат на него, защото той върви напред на гърба на другите. И това било мъж. Най-слабия мъж в целия сезон.

# 191
Милена е много неуверена. Тя е последовател, не е лидер.
ПСР е излишно да се разправят в случая, ясно им е на всички, че няма как да вземат двата Капитански гласа. Поли отново доказа, че е доста първосигнална.

Жалко за Милена, всички на масата я накараха да се почувства неудобно.

# 192
Туджаров поне имаше доблестта да си каже нещата каквито са. Има разделение 4 на 3 и това е , мнозинството печели. Стратимир винаги ми е  бил симпатичен, но аз сим имам слабост към такива красиви сини очи:)

# 193
Той не е отишъл да помага на никой, ама излиза, че всички останали му помагат на него, защото той върви напред на гърба на другите. И това било мъж. Най-слабия мъж в целия сезон.

Ами цялата четворка си върви напред, не е само той нали затова е направен формата да спечелиш, а пък ако искаш да се доказваш то това трябва да си го направил отдавна.

# 194
Паулина толкова ли високо самочувствие има за себе си?!Чак ми е нереално.

Общи условия

Активация на акаунт