💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 194
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 705
Извинете , но Елизабет е практически гола. Ако играе така в гимнастиката мисля, че ще я дисквалифицират.

# 706
5 часа по-късно: Валентин още се чуди как да се покатери по въжето. Неделчо е на третата си ракия, а Жълтите са намерили козите.

# 707
  • София
Горкият Калоян... някои играят "до кръв", докато други стоят.

# 708
Че е заради Приключенците това с правилата съм съгласен.
НО е в пъти по-добре без наказателни минути. Тактиката на племето за играта става в пъти по-важна и отговорността за изиграването става персонална.

# 709
  • Испания
Няма какво да ми показват ръцете на Калоян. Нямам никакво желание да гледам докъде може да стигне нечие безумие.

# 710
  • Където морето целува небето...
Че е заради Приключенците това с правилата съм съгласен.
НО е в пъти по-добре без наказателни минути. Тактиката на племето за играта става в пъти по-важна и отговорността за изиграването става персонална.
Ех, да можеше продукцията да го осмисли това...
Ето такива игри ми се гледат, а не: починете си 5 минути.

# 711
  • София
Ми да си сядат приключенците и да почиват, поне ще имат сили за следващата игра, а и няма да имат рани. Никакъв смисъл да продължават не виждам.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 22:15 от emeto®

# 712
А бе, пача с пача, да си бил срязал и Вальо ръцете, ама да минел.. като другите Triumph ай мини ти!

# 713
Не, че нещо ама изказването на Паулина за Валентин, за това, че другите играят до кръв, беше в стил "на чужд гръб и 100 тояги са малко"

# 714
  • София
Морунов е страхотен. Не знам как издържа.

# 715
  • София
Няма какво да ми показват ръцете на Калоян. Нямам никакво желание да гледам докъде може да стигне нечие безумие.
Да, ама ПолитУ оцени саможертвата му високо! Може да е негоден за следващите няколко дена, но поне се е жертвУвал, според госпожата.

# 716
Къде са Андрей и Морунов, къде е Валентин. Срам ме е да го гледам.

# 717
  • Испания
Дървеният философ Паулина /само че философът е избягал, а е останало дървото/ заключи, че Валентин трябва да си махне ръкавиците, да си среже ръцете, но да мине. Коза!

# 718
Оуууу ръцете на Калоян бяха потресаващи 😡

# 719
  • София
Играта изобщо не е интересна, защото няма никаква интрига
Тук важно е кой ще трети, а кой ще е трети е ясно вече. И то отдавна.

Изхабиха поредната си хубава игра в малоумен момент.
Тази продукция и този екип не заслужават Ники Мартинов и ко.

Общи условия

Активация на акаунт