💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 84 950
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 75
Нали знаете, че обикновено нещата не точно такива, каквито ни ги показват. А понякога са и нарочно преекспонирани, да да провокира интерес.

# 76
  • London
Той я храни още отпреди това. А както виждаме и навън още си я споменава.....и там ли има сценарий? Един мъж трябва да е наясно кога да спре, кога е прекалил....

# 77
Ами то това може да се е случило 1 път, а да ни го дават 5 пъти.

# 78
За мен Андрей е закачил мишена на гърба на Красима и ще стреля по нея, докато не падне. И последователно гласува само срещу нея на съветите с изключение на съвета, където всички от племето уважиха молбата на Габриела за номинация.

# 79
Благодаря, Смайли. Прекрасна тема. Гласувах с последната опция. Все ми е тая кой ще отиде на реката. Тоя сезон битката за територия, не е като в предните сезони. Игрите са хубави, обаче интригата липсва.

# 80
  • Испания

Без коментар

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 10:28 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 81
Ами то това може да се е случило 1 път, а да ни го дават 5 пъти.

Точно. Кой знае колко пъти още ще ни го покажат с различен монтаж.

# 82
# 83
  • SF
Поизчерпахме се явно вече откъм интерес и коментари и започнахме с хипотезите: Андрей е влюбен в Красима!!!
Не ни отива да водим дискусия на такова ниво.

# 84
  • София
Той я храни още отпреди това. А както виждаме и навън още си я споменава.....и там ли има сценарий? Един мъж трябва да е наясно кога да спре, кога е прекалил....

Започвам да си мисля, че Красима ще победи в някоя елиминация Елизабет и за това Андрей не може да преглътне толкова време. Ако не се случи, то не намирам логична причина да я коментира и споменава така често.

Смайли, благодаря за темата!

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 11:13 от gg__

# 85
  • Където морето целува небето...
Аз не следя ИГ на участниците, но от каченото тук, поведението на Андрей и Джуджи е направо детинско. Като обсебени са от Красима. Разбирам да е само в играта, но те продължават и в момента. Шапка свалям на Красима, че не им пада на нивото.

# 86
  • London

Започвам да си мисля, че Красима ще победи в някоя елиминация Елизабет и за това Андрей не може да преглътне толкова време. Ако не се случи, то не намирам логична причина да я коментира и споменава така често.

Смайли, благодаря за темата!

Хич не ми е логично каквото и да е.....хайде Елизабет е малка, да речем си е мерила силите по женски коя е по-по-най. Андрей в уравнението обаче не виждам какво място заема, баща, семеен очаква се по-различно поведение.

# 87
  • София
Благодаря за темата!
Гласувах за Шампионите, защото те се захраниха порядъчно в Резиденцията, да отстъпят на някои от другите.

# 88
Аз така и не разбрах, какво предизвика този конфликт между тях. Честно казано в началото реших, че е пак някакъв тъп сценрай, но това е психарско. Предаването свършило преди толкова време и този не пуска, все я яде с подкрепата на Елизабет естествено. Не съм забелязала други играчи да си разменят такива индиректни заяжданки. Тяхна си работа, но са ми смешни.
Сравняване между тази и онази и понеже онази била видиш ли естествено хубава, па и жена на Андрей и автоматично е чиста като роса. Кой знае, ако беше участвала и тя, какви коментари щеше да има по нейна адрес. Смешно и категоричното менение, че видиш ли Андрей не изневерявал. И това на база снимки в Инстаграм и участие в режисирано предаване. Хуморески.
Яд ме е, че нямам никой участник, който да ми харесва. Така ми е малко все едно какво се случва на терена. Е, в някои моменти, в зависимост, кой срещу кого се изправя на елиминации си набелязвам "любимец", но не е като да си имам фаворит.

# 89
Аз отначало си помислих,че имате съмнения за Андрей и Елизабет,защото са по-близки,а вие сте имали предвид Красима.Това не го виждам въобще.Ще видим напред в играта как ще се развият взаимоотношенията между Елизабет-Андрей-Красима.Може да има неща,които ни предстои да видим.

Общи условия

Активация на акаунт