💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 500
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 330
Без никакъв интерес- няма смисъл, няма интрига в нова с отшелника. Чудя се на Елена, че и толкова си дава зор. Ясно е, че си отива.

# 331
Вижте сега, не е далеч от логиката: Те нарочно направиха така че Мартин да загуби от Паулина, съответно да отиде на дуел с симеон след това го направиха отшелник (нарочно) Изпратиха Симеон в Жълтите. И сега евентуално Мартин финалист, едва ли елена ще се справи на плажа. Grinning Grinning

# 332
Дам, никакъв заряд няма. Мартин се мъчи и бори в играта, Елена се моли Мартин да успее по-бързо.

# 333
  • Варна
За халките са необходими коремни мускули, + ръце. Наскоро се опитах да мина по халки, не го бях правила от 10- на години и следователно виснах като прани гащи. С доста усилия успях да се набера и да мина около 4 метра, излишно е да казвам, че след това ме боля корема няколко дни. Simple Smile

Доволна съм, че приключенците отиват на реката, хубаво би било ако е възможно и син да отпадне в края на седмицата. Simple Smile

# 334
Тая мацка на разходка в парка е тръгнала!!!

# 335
От териториалната битка ми остана усещането, че Туджаров и Валентин леееко саботираха играта.
За Валентин не знам, но Туджаров толко си може.

# 336
  • У Диспансера ...♥♥♥
То даже и на Димо, му е скучно да коментира тая заспала игра 🙂

# 337
А видяхте ли Кремена как не можа да се набере на въжето?

# 338
А видяхте ли Кремена как не можа да се набере на въжето?

Да, уж инструктор по фитнес била. Ха-Ха пълен цирк е това предаване казвам ви

# 339
Нямам думи, Манито го носят, размятат, подмятат или кротко си стои отстрани и наблюдава, просто не разбирам с какво е толкова атрактивна, та да стои там така закотвена буквално - устати скандалджии бол, та и някои и в добра форма, а и тя какви дивиденти вади като се вижда, че е пълна нула, наистина ми е непонятно как може са участваш в подобно предаване при положение, че нямаш никаква подготовка.
Яд ме е много за сините, нямам така силно изявени фаворит, но доста симпатизирам на Милена и Вальо.  От първата бих искала да видя повече характер, можеш да имаш мнение и да го заявяваш без да попадаш задължително в грозни скандали, а тя явно се страхува от това. Валентин пък се справя доста добре физически, нещо което не очакваш, виждайки го на пръв поглед.
Елизабет е машина, една от най-силните жени досега, справя се страхотно...всичко останало не ми харесва 😁
А, и хубави тренирани тела имат, то се вижда, не е нужно такава демонстрация, да не звуча като някоя възмутена лелка, но е грозно направо.

Този сезон обаче има най-много гафове - не можеш да минеш дадено препятствие - но проблемо, падни три пъти и чакай някоя друга минута; номиниран си - пак няма проблем, самоконтузи се и си спасен; губиш битка на самотния остров, чудесно - ставаш пълноправен участник с достъп до всички благини; не умееш нищо,е, тук вече си ударил джакпота.

# 340
Цитат на: h.d.
[b
[/b]link=topic=1375678.msg43616769#msg43616769 date=1633978926]
Абе на тая дива река да не би да има плантация от сливи?
Толкова време все джанки ядат- голямо плодородие, покрай реката.
И аз си мислех същото! И как са им коремите с тия джанки?!

# 341
Браво на Бойците! А Неделчо е цар на пъзелите.
Жалко за Приключенците, не заслужаваха да загубят. А ако на Поли й трябва да ходи на Реката, за да отслабне, то какво да кажем за Красима? Или както някои потребители я наричат, Прасима. Laughing

# 342
Кремена как си дремеше на понтона, ич не я бива за нищо, май.
Набамбилото се Бамби също има нужда от отслабване, можеше тях да ги прати продукцията на реката.

# 343
Очеизвадно е кой ще е отшелник, но Димо защо направо не му нареди думите на Мартин? Само да го тормози.

# 344
Много мъжка битка. Интересно как не дадоха подобна, когато играха Мартин и Паулина. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт