💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 509
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 315
  • Брюксел / София
Голямо бутане на Паулина от продукцията: не можаха да бият сините без нея. Сега ще се надуе до безумие тази патка.

# 316
Явно Тупарев е много добър, защото събуди емоции у мен. Досега ги гледах с половин око, само игрите, но сега и двамата с ММ ги напопържахме здраво. Пълни мизерници и подляри. Чудя се само как има хора, които доброволно им се навиват да участват в това манипулирано предаване? Само пълен кретен без никакво чувство за собствено достойнство би се записал в това реалити. А и тъпата водеща - летяхте по пистата ама какво стана? Тъпа патка...

# 317
Ох, дано победят Приключенците, за да видим реакцията на "Най-добрата във всичко", която няма да играе днес.

Ще го видим но на реката )))

# 318
Малко тъпо, че ще гледаме вече играна игра (частта с плуването) и то в този сезон.

# 319
Абе на тая дива река да не би да има плантация от сливи?
Толкова време все джанки ядат- голямо плодородие, покрай реката.

# 320
Добре ще и дойде една седмица на реката на Поли. Има нужда малко да свали килограми Simple Smile Не съм недоволен от развитието на битката за територия. Изненада остана само за мен лично представянето на Андрей, Милена и Симеон на халките - първите двама не очаквах да се препънат, а Симеон не очаквах да успее.

Хубава игра, бих казал, че е най-хубавата до момента ако елемента с копаенето беше заменен с друг , но превърната в цирк по стечение на обстоятелствата.

# 321
  • Испания
А как си представяте такава битка между отшелника и Тъ? Елена не може да се справи, та онова менте.

# 322
Изненада остана само за мен лично представянето на Андрей, Милена и Симеон на халките - първите двама не очаквах да се препънат, а Симеон не очаквах да успее.
За Милена го очаквах честно казано. В началото на сезона пак имаше от халките и там единият път успя, но с голям зор и след 1-2 падания Simple Smile

# 323
  • Испания
От какъв зор да бърза Елена!

# 324
Без интрига в битката за отшелника..
Прическа > ИВ

# 325
От териториалната битка ми остана усещането, че Туджаров и Валентин леееко саботираха играта.

# 326
  • София
Колко от участниците ще се съзтезават за мястото на Отшелника след като са видели къде и при какви условия живее, без шанс за промяна?

# 327
  • Испания
От териториалната битка ми остана усещането, че Туджаров и Валентин леееко саботираха играта.

Колко от участниците ще се съзтезават за мястото на Отшелника след като са видели къде и при какви условия живее, без шанс за промяна?

Да не са луди!

Абсолютна скука и тъпеене в тази "битка"!

# 328
Пак се намери някой да обвини Паолина , че са я отстранили, което беше  НЕ по нейно желание и НЕ по желание на продукцията.
Ако някой бутат то това е племето на Бойците заради сеира . Битката с отшелничеството , даже няма смисъл да се г;леда .На мен и като награда да ми го дадат ще офейкам

# 329
и на тях им се иска паулина малко да отслабне 😀

Общи условия

Активация на акаунт