💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 518
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 300
Жалко предаване, с жалка продукция! :/

# 301
# 302
Браво на Неделчо.
От това да слушам глупостите на Мани и да я гледам колко е некадърна в игрите най ме дразни да и дават самодоволната муцуна във резиденцията.

# 303
  • Испания
И пак номерата на продукцията. Защо не участва Мани? Не, не са го решили от племето. Първо, така е направена играта. Второ, разрешили са скъпоценното менте да не участва.

Ако беше играла, нямаше да стигнат до пъзела до утре.

Паулина защо не игра? Защото е другата любимка на продукцията. Така успя през цялото време да врещи, все едно я колят.

# 304
Само заради Мани ме е яд, че спечелиха. Браво на Неделчо. И пак позволиха обаче помощ. Кремена още щеше да е на понтона.

# 305
  • Брюксел / София
Неделчо във визитката си наблегна на това, че е редил и тренирал много да реди пъзели. Ами, номер едно е в пъзелите тази година, а това е основно умение в игрите. Каквато и преднина да имаш, като не може фа наредиш пъзела накрая - няма как да биеш.

# 306
Ама и стойката му на интриганта като на някоя баба. Няма да се изправи като мъж, а се гърчи като някой червей.

# 307
  • София
Неделчо буквално дойде, видя и го нареди. Bowtie Браво, заслужена Резиденция!

# 308
Еее, на Милена ключа заровен на три метра под земята. Пълна тъпотия! Ама нали Манка трябва да ходи в резиденцията. Ключов играч е. Неделчо е цар на пъзелите, спор няма.

# 309
Жалко предаване, с жалка продукция! :/

Ама и ние сме жалки, че гледаме 😂😂

# 310
  • София
Желанието ми се сбъдна. Purple Heart

# 311
  • Sofia
Хаха Паулина на реката! 😇😇😇

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 09:03 от Crystal_Noir

# 312
Сега ще има едно мрънкане от Паулина, че не е играла и не са спечелили. Все пак "най-добрата" не успя да покаже какво може.

# 313
  • Испания
Красима се научи да реди.

Певачката да ходи да пее на жабите!

# 314
Надявам се това да е последната седмица на Мани... Да си показва грозните рокли за финал и в петък...да ходи да слага мигли.

Общи условия

Активация на акаунт