💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 499
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Искам си раницата, искам да си ходя...
Полина ли беше това?

# 346
Що не пратят Мани на такова състезание, а?

# 347
Много мъжка битка. Интересно как не дадоха подобна, когато играха Мартин и Паулина. Thinking
В онази битка който и да беше срещу Мартин щеше да спечели.
Симеон трябваше да стане част от племената, тази битка тогава беше част от това.

# 348
  • У Диспансера ...♥♥♥
Полина ли беше това?
Мисля Семира.

# 349
Полина ли беше това?

Не, мисля че беше Семира

# 350
И на мен ми прозвуча като Семира, ама нали по дифолт трябва да се плюе по Паулина.

# 351
Семира беше. Извинявайте, хора, но това е крайно малоумно да ги метнат на къра, където гъмжи от пепелянки. Има си начини да го предотвратят.

# 352
Утре няма да му е лесно на Неделчо. Дано да успее да вземе някой грош. Да купи на Манито имунитет поне за месец.

# 353
  • София
Няма ли кой да му каже на водещия, че лодките, които карат са каяци? Simple Smile

# 354
  • Берлин
Не гледах миналата седмица и днес ме впечатли нещо- единствено у Мартин и Неделчо виждам желание за игра и победа. Всички участници са някак вяли и умряли, все едно чакат да им дойде редът за излизане. Даже в скандалите няма плам.
За всичко останало-манипулация, липса на правила и жалък каст-няма какво да добавя.
Кремена е по-жалък играч даже от нахапаните й от пчели устни.
Паулина никак не ме дразнеше днес хихи.
Туджаров е много неприятно мекотело.
Не харесвам Елизабет, но днес направи отлична битка.
Липсва ми съспенс и ме е яд, че тези страхотни игри са похабени от некадърници.

# 355
Гласувах с Не, пълна скука и Неделчо. Стана ми досадно да гледам "битката", а Неделчо ми е един от фаворитите. Цар на пъзелите и логическите задачи, страхотен е. Радост е да го гледам как играе и за пореден път печели игрите на Бойците. Но е напълно възможно утре Рабухчиев да спечели.

# 356
В анкетата - гласувах за Симеон, време му е да вземе една индивидуална победа и като част от Шампионите. Нямам против и Неделчо или Рабухчиев да спечелят. На първия въпрос не отговорих, намирам го за излишен след това, което видяхме. Един играе, друг се моли да играе по-бързо ...

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 22:49 от Bengun

# 357
  • София
А защо днес нямаше послания от Елена и Соня или ще са утре ....
Интересно ми е какво би казала Соня?
На мен ми хареса как се представиха Морунов, Неделчо, Валентин и Елизабет. Другите са пълна трагедия...

# 358
Според мен утре ще излъчат посланията им.

# 359
Червените определено изглеждат по-сплотени без Соня. Не знам какви драми е имала в личния си живот, изпуснала съм този епизод, но в нея бяха събрани много комплекси.
Ок, като играч беше добра, но като човек кръгла нула. Не случайно си е изтрила фейсбука, след като е излезнала от шоуто. Перфектно е знаела какво е надробила и явно я е хванало срам и страх от хейтът, който се излива върху нея.

Общи условия

Активация на акаунт