💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 465
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 585
Маниту поне го слуша, не намила постоянно  и не му се пречка, та за асистентка я бива. Даже последния път помагаше като гледаше картината от другата страна. Интересно ми е ако Паулина асистира на Неделчо, дали ще му върви така нареждането на пъзели.

# 586
Кралица - козица замрънка, че пица й се яде, и Пажът - козелчо веднага запя, че въдицата крайно ненужна е за неговата най-лична коза.
Малката козица с натежалата гъзица, иска пица да яде и въдицата тя не ще!
А Горилата опасна впусна се в битка бясна. Скача, ряза и прескача, иска той да победи накрая, и да получи част от пая.
А Кралицата - козица, тропна тежко с копито, въдицата тя не ще,  пица иска да яде!

# 587
Козите били изчезнали. Гошо го съобщава това с някакво хладнокръвие все едно тия кози въобще
А) не са негови
Б) вече са платени
В) никога не са се губили.

Изберете верния отговор  Simple Smile

# 588
  • София
Размножителният период на рибките (ако съдим по забраната за риболов) приключва до към края на май.

Изборът за капитан е от предния ден. Имат предостатъчно време да изберат "подходяща" битка.

С толкова храна, колкото им оставят напоследък на стопанството, няма драма с липсващите кози. Разходиха се малко наоколо, подишаха чист въздух и се прибраха.

# 589
Смеят ли точно на жълтите да не оставят достатъчно храна - нали ще изядат и кучетата.

# 590
Много се смях на последния коментар 😂.
И според мен си ги е прибрал собственика,всички видяхме как "добре" се грижеше за тях Паолина.
От началото си харесвам Андрей,Морунов,Неделчо,Мартин и Елизабет.Да показват и кофти неща за тях,но това не ми променя цялостното впечатление за тях.

# 591
# 592
  • SF
Аз пък точно заради тийзъра с кадрите на Мани и Ралица един след друг, съм убедена, че няма да са бойците утре на съвет.

Кадърът с Мани не е от съвет. Тези тийзърчета са много манипулативни. Кой знае от какво изречение са тези изрезки. Тръпни, зрителю!!!

# 593
  • Испания
Симеон за късмет ли си навива единия крачол нагоре? И днес го забелязах, може би го прави от самото начало.

Възможно е. Това е скрийншот от понеделник.

# 594
Много трудно човек може да има фаворит при тези участници. Неделчо не ме кефи от началото, много ми простее. Щерка ми вчера беше пуснала някаква негова анимация - същата като него, трагедия.
Вчера бях за Рабухчиев. Симеон ми мяза на Шрек, но по-флегматичен.

# 595
За зодиите да допълня: Семира има рожден ден в седмицата, която гледаме в момента, сигурно е Рак.

# 596
На мен ми е странно как Манка хвана над 10 рибки с клончето, а сега с професионалната въдица- йок. Сценарият измисли глупостта с размножаването на рибите Simple Smile
Другото- как изведнъж всички започнаха да се чудят дали капитаните ще се върнат...и двете племена казаха, че достатъчно се радват, че се връщат изобщо. Милена ще се окаже доста по-хитра отколкото се прави, че е .

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 10:55 от Polikseni

# 597
Симеон за късмет ли си навива единия крачол нагоре? И днес го забелязах, може би го прави от самото начало.
Покрай Красима и Елизабет явно и неговият г..з е зспочнал да засмуква бавно клинчето към себе си. До края на формата го очаквам по оголено дупе.

# 598
Те толкова са рибари. Някои виждат въдица за пръв път. На Рабухчиев можеше с по-голям успех тиган да му дадат с бутилка олио.
За него бях и в анкетката го отбелязах. Справя се момчето и ми се види супер търпеливо, нека малко самочувствие да набере пред ВСМ и Змиеукротителят.

Паулина каза, че познава Бялото Мите, защото като малка летата ги изкарвала на Ахтопол. Татко ѝ да не е някой плажен гларус влюбил се в полска туристка?

За днес гласувам: Приключенци, Шампиони, Бойци.

# 599
Представяте ли ли Стоян да е баща на Паулина?

Общи условия

Активация на акаунт