💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 343
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ох, клипчето на Неделчо, с глас се смея сама у нас Joy Мани и Великата китайска стена Joy
Чакам с нетърпение анимация за вчерашната капитанска.

# 616
Хахаха Чингиз Мани. Издумках ли ви пърдюхи с пърдюхи?

Много тежка ми се стори тази капинаска битка на този етап от играта. За сега всички се пазят да взимат грошове, защото още се опитват да водят няккава социална игра. С изключение на Морунов, но смятам, че и на него ако не му бяха предложили мечовете нямаше да вземе грошовете. Та за едно минмално предимство или една пица, да се гърбиш толкова силово на това слънце не си струва изобщо.

# 617
  • Испания
Той отказа грошовете. Като му предложиха мечовете, ги взе, та и се учуди, че те вървят в комплект с грошовете. Според него беше или-или.

Нито племето му заслужаваше да вземе награда за тях, нито приключенците снощи заслужаваха въдицата. И недоволстваха на всичко отгоре.

# 618
А как избраха такава мъжка игра? Ако тук имаше жена капитанка щеше да загине безвъзвратно. Тогава друга игра ли щеше да има?
Сериозно ли това е мъжка игра? Да мяташ въже и да докопаш едни чувалчета под 3кг е мъжка игра?
Или просто защото имаше много бягане?

Единственото което беше повече за мъже, бе високата стена. Дори рязането на главата не е нещо с което жена не би се справила.

Да ме прощавате, ама Вие ако сте жена, която нЕ може да мята кукички и да бяга в по-високо темпо за определено време... моля Ви, сменете предаването, дори не си заслужава да го гледате.

# 619
Е, понеже на предишно състезание жените едва едва прескачаха стените, да не говорим по десет пъти. Или скачането по варелите - никоя не ги минаваше със скок. Щеше да изостане поне на половин час с техниката, която съм наблюдавала в предни състезания. Ако изобщо издържи на темпото. Иначе не се съмнявам, че има жени, можеш да се справят и по-добре от тези мъже, но все пак обсъждаме тези жени Simple Smile

# 620
@Mrporter
Какво общо има зрителя дали може или не може да мине по трасетата в ИВ с гледането на сериала ?

# 621
Според мен Мани говори преносно, в смисъл, че Стоян се е застъпил или изразил подкрепяща позиция за някой от другото племе и Мани се чуди роднина ли му е, що ли, т.е. от какъв зор. Извадено е от контекста, то си личи.

# 622
  • София
Да ме прощавате, ама Вие ако сте жена, която нЕ може да мята кукички и да бяга в по-високо темпо за определено време... моля Ви, сменете предаването, дори не си заслужава да го гледате.

Въх, въх, с изпит за физическа пригодност ли ни се разрешава само да гледаме предаването Joy

# 623
Наистина, ако за тези жени подходящи игри са само пъзели и змейки... Къде са тръгнали въобще

# 624
  • Испания
Наистина, ако за тези жени подходящи игри са само пъзели и змейки... Къде са тръгнали въобще

Та някои и за пъзел не стават като великата пъзелджийка Тъ.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 13:43 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 625
Аз какъвто съм дроб на физически упражнения/игри, позволено ли ми е да гледам предаването?

# 626
@Mrporter
Какво общо има зрителя дали може или не може да мине по трасетата в ИВ с гледането на сериала ?

Ако ти се струва прекалено сложно да мяташ кукички и бягаш, по-добре да си пуснеш "Семейни войни". Това е общото, според мен Simple Smile

# 627
@Mrporter
Ако ти се струва прекалено сложно да мяташ кукички и бягаш, по-добре да си пуснеш "Семейни войни". Това е общото, според мен Simple Smile
Т.е. след като ми се струват много трудни примерно професионалното шосейно колоездене и футбола, игран в Англия да не ги гледам, а да ходя да гледам "Семейни войни". Доооообрееее !!!

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 16:18 от Bengun

# 628
Мятането на куки и бягането не са сложни неща, но като ги направиш 10 пъти, ще трябва да си физически подготвен, за да не каталясаш.

# 629
  • Испания
Няма да си призная, че гледам Формула 1, а дори нямам шофьорска книжка.

Общи условия

Активация на акаунт