💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 307
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да знам условията на играта,бих могла и да гласувам в анкетата.
Ясно е едно-тази седмица трябва да напусне приключенец/и.
Ако все пак някак,въпреки всички усилия и капани на продукцията отпадне жълт,много вероятно е да си пленят играч Simple Smile
Аз не виждам някаква глобална промяна при бойците,освен че новите попълнения се движат една идея по-добре от Мани.Явно те са любимците и защитените от продукцията тази година.
Така че очаквам пъзел накрая и Бойци-Приключенци-Шампиони.

ESPACE.подобно на Красима-битова злополука-спъна се в мотика на Стопанството.

А във ФБ се разпространява фото,с което предполагат ,че Стоян е баща на Симеон Simple Smile Според мен това са извадени от контекста бъртвежи на Мани
Скрит текст:

# 646
  • London
Ама това Симеон ли ? Ако действително се познават защо си траят?

Сега видях последното Неделчово видео.... наистина е най-доброто. Мани Чингиз, че и с мустаци.

# 647
  • Испания
Стоян сам публикува в ИГ.

# 648
  • София
Е,то нищо ново под слънцето някой да се познава с друг.Веднага се сещам за Паулина и Стратимир-нали видеа снимали преди Игрите.
Това момче наистина прилича на Симеон,но чак да са баща и син,изобщо не го вярвам.
Иначе вчера във Фермата гласът зад кадър обясняваше как до този момент участниците са изтървали 3 партиди кози Simple Smile Така че вече не й се чудя много на Поли.Явно козите са особен вид непокорно животно.

# 649
# 650
Не знам дали е вярно, че са баща и син, но е  много странно, че от всички участници само Симеон е представен без презиме/фамилия: https://nova.bg/shows/people/1329/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … D0%B8%D1%86%D0%B8

# 651
  • Испания
Не знам дали е вярно, че са баща и син, но е  много странно, че от всички участници само Симеон е представен без презиме/фамилия: https://nova.bg/shows/people/1329/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … D0%B8%D1%86%D0%B8

Това го знаем, но какъв проблем е да го представят с бащино или фамилно име? Колко хора има с еднакви фамилии! Един с име, други само с фамилии...

# 652
Стоян маже да се е поздравил по-топло със Симеон, а Мани да ги е заподозряла в родство. Smiley

# 653
  • España

Иначе вчера във Фермата гласът зад кадър обясняваше как до този момент участниците са изтървали 3 партиди кози Simple Smile Така че вече не й се чудя много на Поли.Явно козите са особен вид непокорно животно.

То , верно става  като епидемия в тв ефира … “ оттърваха козите “ отвсякъде!!!🤪

# 654
  • Germany
Мани на тази снимка е УаУ. То прическа, то татуировки, то пластмасови обеци … 😆

# 655
За тези кози само не разбрах, защо стопанинът каза да ги търсят живи или мъртви Grinning Да не би да има вълци? 

# 656
  • España
За тези кози само не разбрах, защо стопанинът каза да ги търсят живи или мъртви Grinning Да не би да има вълци? 
ЧакАли някой спомена …

# 657
Днес ще има ли фестивал на дупетата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 658
Ми, ако са хванали грешната пътека и се озоват при рЯката,
може и да заменят разгонената риба... Пък после чакали били Simple Smile

# 659
  • София
ЧакАли някой спомена …

Според Туджаров са койоти. 😂

Общи условия

Активация на акаунт