💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 110
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 975
  • Sofia
Тази снимка обсъдихте ли я?
 /много бързо списвате страниците и не успявам да ги изчета.../
От фб групата е

# 976
  • София
Според мен Семира е пътник. Изобщо не стана дума да ѝ предложат имунитет. Явно са решили, че тук драмата е изчерпана.

Паулина според мен имаше предвид, че вече веднъж е отказвала имунитет и те са я номинирали и вече няма да го прави. Но иначе е невъобразимо нагла да държи сметка на Семира защо не взима храната.

Такава безпардонна наглост само в един участник в ББ съм виждала, но не помня име, защото съм гледала само отделни откъси. Беше изял торта за РД на някакво детенце и не смяташе, че се е случило кой знае какво.

Манка продължава да държи рекорда за най-евтин имунитет.

# 977
  • Sofia
Кулагин беше наглецът с наядената торта в ВБ,но не помня за детето на кой беше приготвена 🤔

# 978
Излъга ли нагло Паулина на съвета, като каза, че веднъж вече е осигурявала храна(или аз поне така я разбрах), кога го е правила? 🤔
Аз също нямам спомен за това.
По-скоро нейният отговор беше, че вече го е правила,т.е да се откаже от имунитета .
Физиономията й обаче беше безценна когато Ралица й предложи, да вземе храната😆.
После бързо се "осефели" и пак започна да дудне.
Не мисля, че Вальо не можеше да мине!? Просто според мен така си е решил или са го накарали да реши.

# 979
  • София
И аз нямам спомен Паулина да е хранила племето. А Милена кого номинира вчера, че забравих?
На снимката със Стоян кой трябва да е? На Симеон ми напомня.
Вчера Туждаров беше пуснал стори, че той самият е бащата на Стоян Simple Smile Опити за шеги. С Валентин се разхождаха из Лондон.

# 980
  • Sofia
Симеон е със Стоян 🤔

# 981
  • София
Мани може и тук да намери прилика Simple Smile , въпреки че аз не виждам. Явно са тренирали някъде заедно. 🤔

# 982
Не съм сигурна, че това е Симеон, макар че малко прилича на него.

# 983
  • Sofia
Той е.

# 984
И аз нямам спомен Паулина да е хранила племето. А Милена кого номинира вчера, че забравих?
Милена номинира Валентин.
Паулина не е хранила племето. Осигури им огън като награда от спечелената Капитанска битка срещу Неделчо и Андрей.

# 985
Ралица в червено е очаквано добра комбинация според мен Simple Smile

Пак казвам, тук ключовото беше, че тя реално не получи нищо срещу жълтиците си. Поне едно парти да ѝ бяха спретнали, че да не отидат грошовете зян...
И да допълня. Това се случи основно заради Милена и предаването на Капитанския глас в ръцете на ПСР. Тогава Туджаров и сие реално загубиха контрола.  Ако Милена не беше отстъпила пред натиска на ПСР тогава имаше смисъл от покупката на Семира тази вечер. Защото тогава независимо от вота на Милена на битка нямаше да отиде Семира, а Рабухчиев с решение на Капитана. НО с Капитанство в ръцете на ПСР Семира си купи въздух, звучащ добре и правото да си избере сама противник.

Нищо не е в резултат на избора на Милена, а в зависимост от избора на продукцията. Нямаше как Семира да стане капитан при положение, че бяха решили капитанската битка да е мъжка

# 986
А, Козата нон стоп храни племето. С мрънкане и дразнене. Раздава се със сигурност в тази дейност.
Валентин не се изложи. Най-вероятно "издънката" му е повеля на "Партията". Той със сигурност е добър на висенето, ама явно трябваше да има контра на движението на сините и това беше най-подходящото място. Не напразно обявиха, че на "торнадото" няма смяна и наказателни минути.
А торта никога не бих споделила с неприятни хора. Чисто и просто директната номинация вървеше с торта. Ако бях на мястото на Семира, щях да дам на всеки по парче, но демонстративно бих пропуснала Козата.
Ама какъвто сценарии има, такова ще го гледаме Simple Smile

п.п. Не е задължително Симеон и Стоян да са роднини /по каквато и да е линия/, достатъчно е да са се състезавали в една и съща зала. Само дето не показаха, че се познават, а от тук Муня може да направи индийски сериал Simple Smile

# 987
Ясно е, че повечето се познават по между си от вън, както и с участници от предните сезони.

# 988
  • Sofia

Поли не е хранила племето. Осигури им огън като награда от спечелената Капитанска битка срещу Неделчо и Андрей.
...и то какъв ?! мистериозен огън..сам се пали,дори и след пороен дъжд 😁

# 989
Скрит текст:
Ралица в червено е очаквано добра комбинация според мен Simple Smile

Пак казвам, тук ключовото беше, че тя реално не получи нищо срещу жълтиците си. Поне едно парти да ѝ бяха спретнали, че да не отидат грошовете зян...
И да допълня. Това се случи основно заради Милена и предаването на Капитанския глас в ръцете на ПСР. Тогава Туджаров и сие реално загубиха контрола.  Ако Милена не беше отстъпила пред натиска на ПСР тогава имаше смисъл от покупката на Семира тази вечер. Защото тогава независимо от вота на Милена на битка нямаше да отиде Семира, а Рабухчиев с решение на Капитана. НО с Капитанство в ръцете на ПСР Семира си купи въздух, звучащ добре и правото да си избере сама противник.
Нищо не е в резултат на избора на Милена, а в зависимост от избора на продукцията. Нямаше как Семира да стане капитан при положение, че бяха решили капитанската битка да е мъжка
Туджаров или Валентин отговарят на условията. Само, че искаха една от жените да вади кестените от огъня и се покриха. Но допуснаха грешка.
Замазаха го това решение на Милена тогава, а както се вижда е ключово.

Иначе Продукцията не знам доколко има намеса точно тук. Стана малко като лъжливото овчарче работа с тях ...

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 10:14 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт