💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 450
  • 1 869
  •   2
Отговори
# 1 095
Според мен червените нямат никакъв шанс да победят.

# 1 096
  • София
Неделчо прекалено много говори и то показно. Хитрите не се набиват на очи, нито се вкарват в скандали. Търпят го, защото не могат без него заради пъзелите.
За това и не му трябва стратегия, знае, че няма да го номинират до един определен момент. Та дори и след обединяването на племената, кой би искал да се изправи срещу него на пъзел в индивидуална битка?

# 1 097
Ясен е сценария. Жълтите печелят, най-вероятно Елизабет. Пак бих заложила на Морунов пред Кремена и Мани, въпреки ръцете.

# 1 098
Неделчо да не падне от два стола на земята. Много хитър ще ми дойде....

# 1 099
  • София
Толкова им е прозрачен сценария, че няма накъде. Още в понеделник се прогнозира масово тук, че Бойците ще са в резиденцията ; Приключенци и Бойци на съвет и приключенец да отпадне.
Тази игра, която ще дадат е изцяло с идеята Бойците да отидат на съвет.
Да видим в петък обаче дали няма да има изненади в елиминационните.

# 1 100
Ако Неделчо отпадне, Бойците са чао. Един Морунов племе не прави, а и нямат човек за пъзели. Ако Туджаров отпадне, при Приключенците грам няма да има разлика в игрите.

# 1 101
Той пък защото Туджаров хич не се набива на очи в каква коалиция е. А и Неделчо е много по-силен от Туджаров.

Аз съм забелязала,че ПСР не могат да разберат точно кой манипулаторът в другата коалиция.Май вече се усещат,но пък както виждаме вчера Туджаров не получи нито един глас.

# 1 102
Толкова им е прозрачен сценария, че няма накъде. Още в понеделник се прогнозира масово тук, че Бойците ще са в резиденцията ; Приключенци и Бойци на съвет и приключенец да отпадне.
Тази игра, която ще дадат е изцяло с идеята Бойците да отидат на съвет.
Да видим в петък обаче дали няма да има изненади в елиминационните.
+100
Все едно аз съм го писал.

# 1 103
Стискам палци Жълтите да спечелят. Много са добри и като племе, и като индивидуални играчи. Определено по-добри от другите 2 племена.

# 1 104
При тази игра стискане на палци не е необходимо, тя е нарисувана за победа на Шампионите.

# 1 105
  • Испания
И аз съм за шампионите.

# 1 106
От фейса, новият джедай стратег Неделчо 😏😂

😎

# 1 107
Точно така, Андрей. Взимате Неделчо и сте топ.

# 1 108
  • София
Само ако знаят, че Морунов се оплаква повече от Калоян и Мани, взети заедно, на реката... Интересно ми е, Симеон откъде има информация за престоя на Бойците на реката.

# 1 109
  • София
Как има очи Манка да обижда Стоян на пенсионер, толкова пъти я мъкна, дърпа и бута. Няма срам тази жена!

Общи условия

Активация на акаунт