💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 231
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 305
Страхотен Борис! Стремглаво се изкачи на върха на личната ми класация след последните две битки.
Фаворит - и като играч, и като човек, особено сравнявайки го с малката злобарка и махленската клюкарка в неговото племе.
Искрено се надявам Мани да изчезне вече. Оставането й дори за ден е гавра със зрителите. Тя изобщо в коя игра участва истински?!?! Не се сещам за такава, единствено в номинационната с плочките, която от километри си личеше, че е за нея.
Каква точно е битката довечера? Ако е изомерия и там изобщо не я бива.

# 1 306
  • Sofia
Мани в нищо не я бива. Добра е само в сплетните, нищоговоренето и интригите, и с това е уникална, и много ценна за формата. Халал да им е, да си я взимат на щат, само да я разкарат от погледа ми!
И не искам да чувам, че има копче за смяна на канала.. В реалния живот липсва дистанционно!

# 1 307
Калоян според мен трябва да отпадне на директна елиминация . А  Семира срещу Мартин и айде чао на Семира.

# 1 308
  • Испания
Стоян пита:  Някой знае ли защо спестяват изцепките на Мани? Когато Ралица я пита дали е доволна ит представянето на мъжете, тя каза че не ни е гледала, защото си е изгубила червилото и го е търсила по терена.

А аз питам: какъв фактор е Тъ, та нея Ралица ще пита за мъжете?

# 1 309
  • London
Много яко гифче....аз лично се надявам да си преодолеят различията двете момичета.

# 1 310
  • София
... А аз питам: какъв фактор е Тъ, та нея Ралица ще пита за мъжете?
Е, как какъв? 50-ти фактор е, дзвиздътъ на сизонъ... : )
Така или иначе, не се сещам веднага някой от пишещите в темата да е споменал, че ИВ 3 много му харесва. Така че целият сезон е мани, мани.

# 1 311
Така или иначе, не се сещам веднага някой от пишещите в темата да е споменал, че ИВ 3 много му харесва.
Писала съм няколко пъти, че тази година ми харесват игрите, като изключим това, че много често има халки и пъзели. В сравнение с предишни години има голям напредък в това отношение. Аз гледам основно заради спортния елемент, ако нямаше толкова хубави игри, отдавна щях да съм отсвирила формата. Биг Брадър не ми се гледа.

# 1 312
Скрит текст:
Така или иначе, не се сещам веднага някой от пишещите в темата да е споменал, че ИВ 3 много му харесва. Така че целият сезон е мани, мани.
TrollfaceTrollfaceTrollface
Оказа се, че сценария с двете сестрички от миналата година не е дъното.
С Мани изкопаха ново, още по-дълбоко.

# 1 313
Голям сладур е Бети, надявам се да стигне до финал, заслужава го!

Довечера смятам, че директно отпада Мани, а Семира при Марти.

# 1 314
На мен този сезон ми харесва повече от предишния. Предпочитам една Мани, отколкото двете сестри откачалки от миналата година, дори почти не гледах заради тях.

# 1 315
И аз гледам заради игрите, другите им отношения само ме натоварват, а мъжа ми отказа да гледа точно заради наблягането на скандалите.

# 1 316
Представям си Мани да спечели и да се прибере в резиденцията с бодър крясък: Пърдюхииии, върнах се!
За Паулина не видях някой да е коментирал, че не е трябвало да яде торта, а коментарите й преди и след.
Елизабет обаче някъде по път си събува късия клин и остава по прашки. Свръх необяснимо ми е, освен ако не са й обещали допълнителен бонус, или пък са й го записали в договора: цял сезон на битките по прашка. Точка. 
Борис много ме впечатли, когато успя да удържи по-дълго време от Рабухчиев, когато ги дърпаха. А вчера просто беше върха. Красима и Симеон за мен са единствените освен Паулина, които не губят килограми. Другите вече приличат на клечки, а те такъв отпочинал и охранен вид имат. Странно.

# 1 317

Smile  Smiley

На мен ми харесва, много не, но много повече от втори, който дори не догледах. Участниците писах, че са сравнително добре подготвени, симпатични са ми, има и много повече които са с обмислени стратегии.

Сега на всички е ясно, че това е риалити със сценарий и малко спорт. Всички се чудят защо Мани участва като не е в спортна форма, участва заради привидно скритата идея на шоуто. Да експериментираме по Брадърски в затворено общество, което няма шанс да прави личен избор(има такъв, но е илюзорен - Ралица и съвета, грошове, саби...Wink). Идеята е точно да покажат как ще се държат хора на които им е натресен някой "различен". Ще го приобщят ли като част от отбора и ще се движат напред, ще го отлъчат ли бързо(но продукцията ще го спаси с имунитет) и всякакви подобни страсти и кроежи, които наблюдаваме вече месец. Съответно и зрителските реакции. Мани просто е чудесен типаж за тазгодишния експеримент.

# 1 318
  • София, България
Здравейте, някой може ли да ми каже какво представляват тези саби? Каква е ползата за Морунов от тях, какво може да направи с тях?
Изпуснах епизода, в който си ги взе и нещо не ми е ясно.

# 1 319
Допълнителни два гласа при гласуване на съвет. Може да ги използва еднократно на всеки един съвет до края на сезона по негово желание.

Общи условия

Активация на акаунт