💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 212
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 335
Особено Андрей и Елизабет бяха с него.
JoyJoyJoy

Хм, явно Елизабет го е разблокирала или той е бил в тази група?

# 1 336
  • Испания
Скрит текст:
Особено Андрей и Елизабет бяха с него.
JoyJoyJoy

Хм, явно Елизабет го е разблокирала или той е бил в тази група?

Явно. Преди не бяха блокирани само Андрей и Габриела.

Но има тепърва какво да видим от Елизабет. Звездите ми говорят.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 13:56 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 337
  • София
Стоян ми пълни душата в последно време,а така не го харесвах...Завиждам му на стоицизма срещу атаките на това същество Мани.Оказа се,че жестът му след елиминацията-да даде грошовете си за приключенците да се нахранят,не е бил фейк.
За какво им е на Андрей и Елизабет да саботират-нали обричат племето си на сигурен разпад.Или това не им пречи? Аз също бях изненадана от отпадането им вчера.
Ние се шегувахме тук ,че ще се избиват да отидат на елиминация с Мани,но изглежда ще да е точно обратното.
След като ще има намеса на продукцията,аз не се наемам за прогнози.Знам само,че син трябва да отпадне.По логиката на симетрията -във всяко племе да има по две жени-трябва да е Семира.Кой мъж обаче?
Ами в играта има още един червен боец-така че би трябвало да отпадне Калоян.
Как ще спечели Мани го оставям на творческото въображение на редакторите Simple Smile

СНИМКА-СПОЙЛЕР,КОЯТО СЕ ВЪРТИ ВЪВ ФЕЙСБУК-НЕ ОТВАРЯЙ,АКО НЕ ИСКАШ ДА ЗНАЕШ И НЕ КОМЕНТИРАЙ ОТКРИТО!!!!!!

Скрит текст:

# 1 338
От една седмица всеки, който искам да победи пада и отпада. Като се почна от Соня, за която бях, въпреки, че си има доста кусури (то кой ли няма), мине се през това, че на териториална са точно наобратно както исках. Единственото, което се сбъдна както го исках са номинираните от бойците.
Ако продължава да се получава всичко наобратно както го искам ще отпадне Семира. Точно на нея и Андрей симпатизирам. Те и може би само донякъде Борис са единствените при които няма разлики в поведението във всички ситуации- на съветите, при груповите коментари и при индивидуалните интервюта. Мисля че Андрей и Семира са единствените, които показват истинските си лица. Всички останали, начело с Елизабет са пълни позьори.
Толкова ме е яд, че Семира не е в по-добра физическа форма, та да им се опъне повече.
Остава ми единствената надежда Андрей да победи.
За мен критериите, по които им симпатизирам са: 1. Липса на двуличие, 2. Интелект, 3. Физическа форма, 4. Мотивация.
Всичките ги има само Андрей, Семира без 3, но пък е жена и ми е симпатична, а Борис малко издиша по 1 и понякога по 2 Grinning
Манка е под 0 по всички точки.

# 1 339
  • София
Никой не прави нещо нарочно, за да бъде плют и осмиван после.
Рейтингите винаги ще са добри, защото хората обичат да гледат спортни състезания между обикновени хора (каквито са и те), а също обичат да гледат и биг брадър сеир. А това шоу е комбинация от двете, а и това е Нова, най-гледания канал в България.
Но те със сигурност си мислят, че правят нещо наистина стойностно, съдржателно. Личи си от всичките изказвания преди, по и след форматите и с каква убеденост говорят.
Никой в този свят не прави нещо, за да се излага нарочно.
Просто имат шанса да са купили лиценза на толкова добро доходно шоу, само че заради некадърността си не извличат пълните дивиденти от него. При други продуценти и друг подход, рейтингите щяха да са много, много по-добри от техните.

# 1 340
Рейтингите винаги ще са добри, защото хората обичат да гледат спортни състезания между обикновени хора (каквито са и те), а също обичат да гледат и биг брадър сеир. А това шоу е комбинация от двете, а и това е Нова, най-гледания канал в България.
Но те със сигурност си мислят, че правят нещо наистина стойностно, съдржателно. Личи си от всичките изказвания преди, по и след форматите и с каква убеденост говорят.
Никой в този свят не прави нещо, за да се излага нарочно.
Не съм съгласен.
Реакцията на зрителите към представянето на Мани в отборните игри, при получаване на имунитета и при дуелите за елиминация е абсолютно предвидима, че ще е супер отрицателна.

# 1 341
Не мисля, че е бил обмислен саботаж от страна на Андрей и Елизабет. Но той с наранени ръце, индивидуалист, на който не му дреме за племе реши да пести сили. Бети го последва вече със съзнанието откъде -накъде ще я влача Красима...Двамата не харесват Симеон, а за Борис също толково им дреме.
За племето без име и знаме ли да се борят? Wink Предстои им разпад, може би очакват, че ще са в едно племе, но ако има нещо като "плячкосване"  вероятно няма да са.

# 1 342
Андрей и Елизабет са супер добри играчи на арената. Заедно са страхотен тандем. Дано останат заедно, ако Шампионите изчезнат от картата на Игрите. От останалите играчи само Морунов е на тяхното ниво, чисто спортно погледнато. А ако става дума само за кардио - няма играч от трите сезона до момента, който и леко да доближава подготовката на Андрей ( Човек състезавал се на трасе с 110км дължина и 7800м денивелация бягане си е ... как да го кажа .. впечатляващо )

# 1 343
  • Испания
Пуснаха се двете другарчета, защото ако и другите не бяха издържали, щяха да загубят и да отидат на съвет. Тогава Красима щеше да бъде номинирана 100%. Но... Борис им обърка плановете. Пък после Hakuna Matata. Не им вярвам на тези двамата.
За мен това е пълно лицемерие.

# 1 344

Не е баш така. Мисля, че на хората им омръзна от ББ и само малка част имат интерес да гледат как други хора се замерят с мръсното си бельо. Аз лично си правя нещо друго, докато трае ББ частта и гледам само игрите. Игрите не са лоши, но подборът на участниците и липсата на регламент и правила свалят много от стойността им.

# 1 345
  • София
Може и да е омръзнало, ама може и да не е, няма как да знаем.
Ако догодина върнат Брадъра ще видиш, че ще се гледа. Може би не колко в златните години, но ще се гледа.

Бен Гън, може, не знам, гадаем. Но не ме и вълнува. За мен това шоу е изгубена кауза вече. Окончателно.
Гледам вече защото съм започнал и толкоз.

# 1 346
Аз за Елизабет писах - изобщо не я имам за комплексен играч. Инат и злоба, да, и това ще/я тласка. При добре подбрани игри ще върви напред.
В плуване, гребане, "мислене", силови игри, не е показала нищо. А колко добър тандем са с Андрей, чак комично демонстрираха точно на пъзел. Wink

И на пъзелите, не мисля, че са отчайващо зле този сезон. Милена, Красима, Вальо, Андрей, дори и някой от непробвалите може да е на ниво, просто Неделчо е страшно добър. Ако другите са сравнително равностойни, той е ТОП. Но освен професионално(цветово, визия), той специално се е подготвял и разучавал, което не прави останалите некадърни.

# 1 347
  • Испания
Скрит текст:
Аз за Елизабет писах - изобщо не я имам за комплексен играч. Инат и злоба, да, и това ще/я тласка. При добре подбрани игри ще върви напред.
В плуване, гребане, "мислене", силови игри, не е показала нищо. А колко добър тандем са с Андрей, чак комично демонстрираха точно на пъзел. Wink

И на пъзелите, не мисля, че са отчайващо зле този сезон. Милена, Красима, Вальо, Андрей, дори и някой от непробвалите може да е на ниво, просто Неделчо е страшно добър. Ако другите са сравнително равностойни, той е ТОП.
Но освен професионално(цветово, визия), той специално се е подготвял и разучавал, което не прави останалите некадърни.

Прави ги мързеливи, защото нищо не им е пречело да се подготвят и разучават, при положение, че дават едни и същи пъзели и почти едни и същи игри. Просто мързелът им е правопропорционален на самочувствието.

# 1 348
Трябваше Мани да я сложат в отбора на Шампионите. Александър и Братоев щяха направо да се гаврят с нея. Дали щяха да я мъкнат като чувал с картофи не знам, вероятно да. Като нямат избор и не искат да са вечно на реката.. Но може би Манка нямаше да си позволява толкова ако беше в друго племе. Ако пък беше с Паулина сигурно щяха да се сбият.

# 1 349
Е, хайде сега. Той и Неделчо не е бог на халките, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт