💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 048
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 500
Мани вече дори не е интересна. Дотяга много.

Семира в какво е била най-силната?! Да се научи да губи с достойнство. Тя за какво е в тази игра, да натрива носа на Паулина? Мотивацията трябва да спечелването на играта, а не да се доказваш пред някой, който не харесваш.

# 1 501
Много  моля ако някой има спойлер кога си отива мани мангалката да ми пише,че отново да започна да гледам,това е гавра със зрителите и най-вече с участниците . Тупарев не знам,но Тушев е долен …. това са негови мерзости

# 1 502
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вчера не може да скочи във водата, днес победителка вече 🤦🏻♀
Боже, боже, на мен си ме е яд че гледам рая пародия.

# 1 503
  • София
Много  моля ако някой има спойлер кога си отива мани мангалката да ми пише,че отново да започна да гледам,това е гавра със зрителите и най-вече с участниците . Тупарев не знам,но Тушев е долен …. това са негови мерзости

И аз бих искала да знам това.

# 1 504
Цирк на воля!
Туджаров да не би да си тръгне и той?

# 1 505
Уффффф .. Мани при племето...
Играта е била 2мин и половина ... не пародия, ами пародия на пародиите.

Нито е смешно, нито е забавно .. само е изнервящо това, което прави Продукцията.

# 1 506
  • София
Точно си помислих, че е била подучена. Тя вчера се чудеше как да слезе от съоръжението!

# 1 507
Сега Туджаров ако трябва да напусне, нищо чудно и Приключенците да се разпаднат.

# 1 508
  • София
Физиономиите на Стоян и Морунов казват всичко
Всички са наясно с цирка, не знам само как се овладяват да не избухнат, да почупят всичко и да си тръгнат.

Циганката проста са и подшушнали как да застане.
Всичко е предварително планувано.
Първо гредата е тънка и за женски крак идеална. И второ са и казали как да застане. Кратко и ясно.

# 1 509
  • Испания

Скрит текст:
Не си отива. Остава до следващия сезон.

# 1 510
Хайде Стратимир да отпадне и Туджаров да си тръгне сам. И разпад на племето.

# 1 511
  • София

Скрит текст:
Не си отива. Остава до следващия сезон.

Скрит текст:
Уби мЪ!

# 1 512
Сега очаквам Манка да стане най добрия участник от всички сезони, с най много победи, точки и т н. Нерде Юлиян, нерде Мани.
Ама аз съм си виновна че гледам.

# 1 513
  • Испания
Яяяяяяяяяяя, Мартин бил там!

# 1 514
Вчера не може да скочи във водата, днес победителка вече 🤦🏻♀
Боже, боже, на мен си ме е яд че гледам рая пародия.
Тя е не само силна, тя е Стратег Wink ... Да я бяха оставили да се поудави леко на оная първата игра щеше да е най-добре Wink

Общи условия

Активация на акаунт