💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 205
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 605
Леле, тези ще се изпотрепят в понеделник.

# 1 606
Малеее, ужас, в понеделник ще си правят гръбнаците на сол.Fearful

# 1 607
Малеее, ужас, в понеделник ще си правят гръбнаците на сол.Fearful
не и Маниииииииии! Тя ще е добре каквото и да става.

# 1 608
  • София
Най-хубавата индивидуална битка дотук в сезона. Браво на Стратимир. Simple Smile
И лошо за моите хора, Туджарката и Вальо, хех
Но нищо де, не му се сърдя. Приключенците си ми харесват, защото там няма спортисти и пожарникари, но се представят не по-зле в битките.

Сега Калоян ще разкаже на Мартин за всичко, което се случва в бившето му племе.

# 1 609
  • Варна
Манка Самозванка викове раздава и характери калява. Тя е бойна на терена, куца, драпа и реве, нали си има кой да я подпре.

Честита победа на Стратимир и честито отърване на Калоян от цирк дю Солей. Simple Smile

# 1 610
  • Испания
Калоян е мечтаният участник за тях. С такъв патос говори за предаването, че направо ме изненадва. Или е леко глуповат или прекалено добър и не вижда какво става около него.

Просто обикалящ формати и за него, явно, участието в ТВ формат е черешката на тортата.

# 1 611
  • София
Смайли, каква е тая анкета? 😂

Сега някой ще цъкне погрешка "да" и ще го разпнем. 🤣

# 1 612
Ако Калоян отстрани Мартин, ша счупя тоз телевизор!

# 1 613
  • London
Какво дадоха в промото?

# 1 614
Каква е тази брутална игра в понеделник. Да падат от 3 метра височина... Ще пропусна..., нямам нерви вече за това предаване.
Ще ви чета

# 1 615
  • Испания
Смайли, каква е тая анкета? 😂

Сега някой ще цъкне погрешка "да" и ще го разпнем. 🤣

Каквато и да е, все има недоволни. Ако няма анкета, защо няма. Ако има, защо е такава. Добре, че отдавна не ми пука.

А, вече има цъкнато "да". Може да се трие глас, но явно този е съзнателен.

# 1 616
Просто обикалящ формати и за него, явно, участието в ТВ формат е черешката на тортата.
В кой друг формат е участвал Калоян? Нещо съм изпуснала.

# 1 617
В понеделник ще се изпотрепят. Мани, разбира се, ще успее да победи контузените на следващите елиминации.

# 1 618
Калоян е мечтаният участник за тях. С такъв патос говори за предаването, че направо ме изненадва. Или е леко глуповат или прекалено добър и не вижда какво става около него.
Калоян и Мартин са им мечтаните участници.
Мартин не прилича на себе си. Голяма гавра с всички участници.
Играта между Стратимир и Калоян беше отвратителна. Никога не бих си причинила отново да гледам унижението на което подлагат участниците си.
Този сезон е брутално гнусен!!!

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 22:47 от Iollli

# 1 619
Играта беше добра. Браво и на двамата. Стратимир заслужено спечели(най накрая ще се отлепи от нулата в статистиката на Бенгън).
Веригите бяха малко в повече. Можеха да им ги сложат в първата игра, та победата на Манка да е още по забележителна.
Анкетата и аз я помислих за шеговита. Направо ми идеше да натисна "да". И затова тоя път ще я пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт