💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 147
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 590
Браво и на двамата! Най - интересната игра дотук.

# 1 591
Браво и на двамата за битката ! Най-мъжкия и хубав дуел до момента през сезона, с много пред Мартин-Симеон
Честита победа на Стратимир !

# 1 592
И двамата положиха страшни усилия. Браво за което. Но след такава мизерна първа игра, просто нищо не си заслужава.
Стратимир беше блестящ, но продължава да ми е крайно неприятен и много глупав.

# 1 593
Айде, сега да видим на Туджаров как ще му вървят стратегиите. Сега трябва да покаже и някакви качества....той обаче няма нито едно.

# 1 594
  • Испания
Спокойствието и щастието на певачката е осигурено.

# 1 595
Този Калоян не ме кефи, но и двамата играха добре. Цинга манка не я коментирам. Противно, нагло говедо. Можеха да я накарат поне малко усилие да направи.

# 1 596
Мъчно ми е за Калоян Sad но съм за Мартин, макар да знам, че накрая Мани ще ги победи всички.

# 1 597
Певачката ще си отдъхне. А Туджаров може да си бие камшика.

# 1 598
  • Брюксел / София
‘Начи искам да видя туджаров и лондончанина (забравих му името) на подобна игра: ще хвърлят топа Simple Smile

# 1 599
  • Germany
Много хубава и малко брутална игра. Обаче след първата ми остава неприятно чувство. Ако детето не искаше да изгледа Игрите до края, може би и аз щях да се откажа. То бива тикане и бутане на Мани, но си е подигравка към всички там.

# 1 600
Стратимир беше блестящ, но продължава да ми е крайно неприятен и много глупав.
Не знам колко е глупав Стратимир, но в крайна сметка не е отишъл в Стани богат, а в предаване, в което се предполага, че физическите игри преобладават.

# 1 601
  • Испания
‘Начи искам да видя туджаров и лондончанина (забравих му името) на подобна игра: ще хвърлят топа Simple Smile

Валентин се казва.

# 1 602
  • София
Калоян е мечтаният участник за тях. С такъв патос говори за предаването, че направо ме изненадва. Или е леко глуповат или прекалено добър и не вижда какво става около него.

# 1 603
  • София
Калоян и Стратимир не са ми любимци, но бих се радвала за победата на всеки един от двамата, смятам, че се справиха страхотно и си заслужиха оставането в игрите, повече от други, които дори не са били на елиминации.

Ралица е ужасна. Не мисля, че някой ѝ диктува подигравателното отношение.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 23:45 от La Vikinga

# 1 604
Мислех, че ще пропуснем тази игра с кокилите, след като имаше онази с варелите, ама явно не. Дано не се контузят.
Ще има и нещо подобно на люлките, ама е нещо променено.

Общи условия

Активация на акаунт