💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 141
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Испания
Стрелите на Калоян са при торбичката на Милена. И това ли не е ясно?

# 1 576
След всичко показано до тук - Манита, Паулинки и други тем подобни, мога спокойно да кажа - евала, Алекс! Ти си истинският победител този сезон!

# 1 577
  • Испания
След всичко показано до тук - Манита, Паулинки и други тем подобни, мога спокойно да кажа - евала, Алекс! Ти си истинският победител този сезон!

Това го казах още като си тръгна, ама малко хора го разбраха.

# 1 578
  • I want it all and I want it now.
Защо не я дадоха тази игра на Мани?
Тука сьм за Стратимир.

# 1 579
Не, победителя се връща в племето си.
JoyJoy Офф, много съм зле. Еми то след такава победа в първата игра, и тотално се обърках. Пф..

# 1 580
Много е важно Стратимир да остане, за да помогне на Паулина да стигне по-напред, по възможност- до финал.
Всяка една битка е предначертана. Знае се кой ще победи преди да почне.

# 1 581
  • София
А, спомняте ли се колко хулихме Иван ''Дракона'' от сезон 2. Дето бе уж лидерът на Рибарите. Кросфитъра.
А той рано, рано ги е надушил и си би камшика без да дава обяснения.
Мдам, браво и на него!

# 1 582
Жива подигравка е тази вечер.

# 1 583
Сякаш гледам стар филм и Калоян е главния герой в каторгата, едва,едва влачи оковите след тридесет години.

# 1 584
  • София
Е, ясно е всичко.
Мила компания, приятна вечер. Ще ви чета, но наистина няма да гледам. Нямам нерви за губене. Срещала съм се с много такива Манита и Паулинки в живота. На един такъв Манчо специален конкурс му направиха, той се издъни и го привикаха да пренапише отговорите си втори път. С пищов. И спечели и сега е началник, като и за чеп за зеле не става. На друг Паулинчо смениха страница от протокол за изпит, написаха му максимална оценка, /на този, когото измести написаха такава оценка, която няма как да се получи при даденото точкуване/ само и само да се намести на блага службица според него. Е, благата службица се оказа не чак толкова блага, щото си би камшика, че му било трудно. Ама прецака следващия в класирането.
Та благодаря, поне тук мога да врътна кранчето и да не се срещам с такива субекти.

# 1 585
Браво и на Стратимир и на Калоян.
Калоян е по-уморен от Стратимир видимо, но много мъжка битка правят и двамата.

След това, което показват днес, не мисля че някой има лице да ги плюе повече. Това си е нечовешко.

# 1 586
Трябваше без въже да се пробват, ама тия вериги безмислени...

# 1 587
Е, разбира се. Когато човекът, който искаме да спечели - губи, играта е нагласена.
И двамата дават всичко от себе си, а играта със сигурност е доста по-тежка, отколкото изглежда. Помислите си само като се натоварите с пазарските торби, колко ви тежат, а тези вериги тежат три пъти повече и като имаме предвид, че са на врата.....покажете малко респект и към двамата.

# 1 588
На мен пък ми беше смешна първата игра. Беше ясно, че ще я нагласят за Мани, даже смятам, че са я инструктирали как точно да застане. Изглеждаше наистина, че може да издържи още час поне. Интересно ми е защо другите не я копираха. Реално могат внимателно да променят позициата на тялото. Но свирено вече. Пърдюхите ще трябва да си пият хапчетата още една седмица.
Семира още от началото си беше сложила кубчето накриво, така че си беше предизвестена смърт.
Пародията е пълна. Хич не им се дразня аз. Все едно гледам сериал.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 22:36 от Хоп-Троп!

# 1 589

Общи условия

Активация на акаунт