💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 184
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 665
Не става дума за достойнство, а за договори и неустойки. Сигурна съм, че всички Шампиони (без лиглата) щяха да си бият шута заедно с Алекс, в момента в който рекламното лице на Ленор извади онези калпави снимки от сандъка. Всички видяхме с какъв ентусиазъм играха Габриела и Елена в елиминационните битки.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 03:24 от Lucky 7

# 1 666
Очаквам играта на следващата елиминация на Манка да е тази с реденето на монетите дето Анна-Мария за малко да спечели.
Само, че тези на Манка може лекинко да залепват една за друга.

# 1 667
  • Sunshine state
Всичко сте казали за Мани, няма какво да добавя. 🙄
Много гадна игра с тия вериги, можеха и без тях можеха да я направят. И пак Калоян беше този, който правеше физиономии през цялото време, все едно на Стратимир му е било по-лесно. Не разбрах Семана(Семира) за какъв късмет говореше и защо била най-силната на първата битка?? А Туджаров кога се контузи? Сигурно е било при поредното наговаряне на групичката, защото в игрите не съм го видяла да прави нещо.
Мартин да бие утре странния Калоян и последният да си ходи.

# 1 668
Само като видях легендарната "Играта на Агонцев"  Smiley  и си рекох - еееее, трябваше да извикат Карамазов за гост коментатор!

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 06:03 от Soney

# 1 669
  • SF

Изброила си няколко елемента, които част от другите участници притежават. Самата Мани не притежава нито един от тях, та не знам дали сравнението е особено уместно.

Не е уместно. Не сравнявам Мани с Неделчо.

# 1 670
Ох все ще ви питам, може ли да ми припомните кога и как Мани си счупи крака , уж всичко гледам а съм пропуснала

# 1 671
Край реката, пълна тъмнина, двама приключенци застанали и си говорят "тайно". Около тях очевидно има разположени минимум два мощни източника на дифузна светлина и две камери. Другите членове на племето къде са? Гледат зад гърба на операторите?  Изгонени да постоят на тъмно на 100-тина метра по нататък?  Ядат оризена дажба във фургона?
Като свършва сценката, викват други трима да запишат непринуден разговор, а първите двама отиват в една от горните неназовани дестинации да изчакат преди да може да се спи.
...
А наоколо пърхат канарчета.

# 1 672
  • София
Хахаха, забрави мармота и шоколада. Пардон, тортата. 😂

# 1 673
От една седмица всеки, който искам да победи пада и отпада. Като се почна от Соня, за която бях, въпреки, че си има доста кусури (то кой ли няма), мине се през това, че на териториална са точно наобратно както исках.
Ако продължава да се получава всичко наобратно както го искам ще отпадне Семира. Точно на нея и Андрей симпатизирам. .
Най- сетне някой списващ тук да изрази симпатия към Соня и Семира. Аз също ги харесвах като участнички и исках да ги гледам още.

# 1 674
Хахаха, забрави мармота и шоколада. Пардон, тортата. 😂

Тортата дойде на сутринта с Димо пеещ по-добре от полякинята и целия отбор взети заедно, а мармота завиваше шоколад в станиол нейде в храстите.

# 1 675
Да попитам наивно и аз - защо другите не заеха същата позиция като Мани ?

# 1 676
  • Sofia
Австралопитекът - еволюирал до неземни висоти, които човечеството не е виждало от създаването си до днес, няма да види и в близките 1000 години. Хайде да си го взимат вече и да се приключва този цирк, неземен! Аман от ходещи недоразумения..

# 1 677
Да попитам наивно и аз - защо другите не заеха същата позиция като Мани ?
Не са били в час по физика, когато са учили за центъра на тежестта на тялото.

# 1 678
  • София
Мда, някак си съм убедена, че Мани има само шестици по физика...

# 1 679
Следния диалог беше изкефващ, въпреки че Неделчо не позна:

Мани:
- Калоян е слаботелесен! Имам топки! Или падам или побеждавам!
Неделчо:
- Е, утре ще паднеш!

Общи условия

Активация на акаунт