💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 155
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 680
На мен пък Мани ми е интересна. Толкова е органична, че още не мога да преценя наистина ли си вярва на глупостите, дето ги плещи, или нарочно ги измисля за шоуто и за да ги дразни. Между Мани и Паулина определено предпочитам Мани, че високомерието на Паулина ми идва в повече.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 10:52 от Flo Ann

# 1 681
  • earth
Следния диалог беше изкефващ, въпреки че Неделчо не позна:

Мани:
- Калоян е слаботелесен! Имам топки! Или падам или побеждавам!
Неделчо:
- Е, утре ще паднеш!

След този диалог изходът от игрите бяше ясен. Толкова да са предвидими... А дали на Мани някой не и е подсказал в каква поза да застане?

# 1 682
Доста ме натовариха последните няколко епизода, особено директната елиминация дето Семира отпадна за сек., а Манка спечели. Битката с веригите също ми е в повече. А като гледах промото за понеделник и паданията необезопасени от 2+ метра подозирам, че скоро ще дойде края на ИВ, но ще е след като някой се утрепе.
Тази сутрин си пуснах последните два епизода на фермата - много се смях, така се разтоварих. Толкова е хубаво правилата да са еднакви за всички и да се съблюдават. Игрите имат ясни правила без възможност за волни интерпретации. Никой не излиза заради няколкосекундни игри. И най-вече позитивни емоции, забавни сцени,
Всичко това, което ми липсва в ИВ. Иначе ако игрите имаха ясни правила ИВ щеше да е топ. Засега май ще се прехвърля на фермата и ще следя само резултатите от ИВ.

# 1 683
  • Испания
А Смайли, предполагам, че доста са се усетили в какво са се набъркали.И достойнство имат, и Договори имат, но нямат грешни пари за едни солени неустойки,🤪
Затова ще се измъкват така с болежки или "загуба" на битка

Като тръгват да участват в продукция Тупарева, не трябва да оставят вкъщи акъла и топките си. Договор се подписва с адвокат и когато нещо не ти изнася, не подписваш. И ако всички шампиони, например, ги имаха и бяха тръгнали с Алекс, да видим какво щеше да стане. Защото мотиви са имали бол. Но Братоев го измъкнаха, а другите останаха да се извиняват. Никакво достойнство! Само и само да ги показват всяка вечер по телевизора. Затова не предизвикват у мен никакво уважение,  нито съжаление.

Скрит текст:
Край реката, пълна тъмнина, двама приключенци застанали и си говорят "тайно". Около тях очевидно има разположени минимум два мощни източника на дифузна светлина и две камери. Другите членове на племето къде са? Гледат зад гърба на операторите?  Изгонени да постоят на тъмно на 100-тина метра по нататък?  Ядат оризена дажба във фургона?
Като свършва сценката, викват други трима да запишат непринуден разговор, а първите двама отиват в една от горните неназовани дестинации да изчакат преди да може да се спи.
...
А наоколо пърхат канарчета.

И  

Ако анкетите предизвикват толкова много напрежение, може и да ги няма. Те са за развлечение, не са социологическо проучване. Смешно ми става, когато някой започне да се оплаква, че няма неговия отговор, че не може да отговори, защото... Като не може, не отговаря и това няма да срине стоковата борса.

# 1 684
Всъщност ясно ли е каква неустойка трябва да плати Алекс за напускането си или още се съдят ? Защото се върти една сума от 50к в пространството при нарушаване на договора, но не знам доколко е истина.

# 1 685
  • Испания
Защо Рабухчиев от "Игри на волята" не отслабва въпреки глада в шоуто? Отговорът от първо лице!

"Защото не мога да губя", пошегува се той, но и сподели истинската причина. "Преди Игрите вече бях свалил 8-10 кг., а вътре свалих още 4-5 кг. Просто съм значително по-едър от всички останали участници. Тоест аз свалям, но и другите свалят заради условията и затова изглежда сякаш аз не свалям", коментира той.

Абсолютно неубедителен отговор.

Мираж ли е сексът в "Игри на волята"? Говорят Паулина, Стратимир, Валентин и Рабухчиев

Е, в "Игри на волята" участниците не са изцяло затворени, но на този етап нито един участник не е потвърждавал за секс по време на участието им в шоуто. Интересно обаче беше едно от живите включвания в Instagram на Паулина, Стратимир, Валентин и Рабухчиев, в което те разговарят за последния епизод на Игрите. Междувременно обаче фенове задават въпроси, а те им отговарят, ако могат.

На едно от последните им включвания фен се поинтересува именно от тази тема, а четиримата отговориха доста интересно. Всъщност не потвърдиха, но и не отрекоха дали е имало секс в Игрите, но подхвърлиха топката към Вальо и споменаха, че имало слухове. Валентин, който е в Лондон, отрече и заяви, че няма нищо подобно.

Снощи Рабухчиев имаше лайв. Включи Стратимир, Валентин, та и Тъ. Не ги гледах, не са ми интересни.

# 1 686
  • Варна
Ох все ще ви питам, може ли да ми припомните кога и как Мани си счупи крака , уж всичко гледам а съм пропуснала

Съмнявам се кракът на Мани да е счупен, иначе се спъна в мотика в стопанството. От онзи момент куца когато и изнася.

Мани екзекутурката на шампиони и спортисти от най- желан противник ще стане най- нежелан. Хората трябва да са наясно вече, че отивайки на битка с нея трябва да развеят бялото знаме. За мен е толкова изчерпан образ, че трудно се издържа гледането на предаването. Simple Smile

# 1 687
  • Испания
Каза, че имала счупен пръст. Не знам дали не чух - счупен палец. Кога го установиха, как решиха, че с такава "тежка" диагноза може да играе - мистерия.

# 1 688
И аз не видях Мани как си счупи пръста. На Красима показаха травмата, някакъв лекар уж дойде. За Мани само казаха, че си счупила пръста. Но може и да съм пропуснала нещо..

# 1 689
Каза, че имала счупен пръст. Не знам дали не чух - счупен палец. Кога го установиха, как решиха, че с такава "тежка" диагноза може да играе - мистерия.
Дам каза, че има счупен пръст Мани, но ден по-късно беше качена на токчета .. ясно е каква е истината.
Лъже като "Капитан Морган" на Женския пазар.

# 1 690
  • Варна
Ама тя Мани без органи и потрошена бие останалите участници като брашнени чували, пък ако беше здрава и с всички наличностти представете си каква вихрушка щеше да бъде на терена. Същински ханойски терминатор. Grinning

# 1 691
След снощният епизод стигам до следните изводи.
1. Семира падна точно като Мис Ели. Не и се играеше повече в тези нагласен игри, то и и личеше накрая в интервюто. Номинира Стратимир, защото продукцията така е наредила, включително и това, че искала той да падне.
2. Играта беше като за Манка.
3. Според ММ на Калоян веригата беше по-дълга от на Стратимир.
4. Калоян беше с контузени ръце.
5. На Стратимир стреличките бяха по надълбоко заровени от на Калоян.
6. Смятам, че Туджаров ще напусне състезанието заради проблеми с белия дроб. ММ смята, че е пукнал ребро.

# 1 692
След снощният епизод стигам до следните изводи.
1. Семира падна точно като Мис Ели. Не и се играеше повече в тези нагласен игри, то и и личеше накрая в интервюто.
Според теб Семира е силен играч и е паднала просто защото не е имала повече мотивация? Много са ми странни тези оправдания тип...  учих, ама ме скъсаха, защото нямах късмет.

# 1 693
Семира не си беше наместила добре кубчето на главата, когато Димо каза да махнат ръцете. Оттам беше обречена. Дали нарочно - по-скоро не според мен.

# 1 694
Сега изгледах епизода. Не гледам от началото, не знам кога се е почупила Мани, но за мен е смехотворно човек с гипсиран крак да побеждава в Игри на волята. Поне малко да прикриваха подбутването й. Имах чувството, че гледам лекаря в новия Корейски сериал "Squid games". Някой й подхвърля на Мис Мигла определено.

Другото, което ми направи впечатление е нежеланието, с което Калоян реагира на 2-рия си шанс. Аз бях за Семира, симпатична ми е, не знам каква е била в първите седмици.

Общи условия

Активация на акаунт