💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 115
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 725
А какво се случва с твърдението “Жените в този сезон имат огромна роля”, на което беше натъртено неколкократно в началото, а вече не?
Не мога да разбера в какъв момент ще оферират Мартин за нещо да похарчи някой грош, той какво, касичка ли го играе?
Стратимир ми е крайно антипатичен, май даже води класацията ми наред с Паулина, вярно тежка игра, но пак не му се кефя. Тя си беше повече за него- с неговите хобита да катери сгради и подобни. Той си вадеше фунийките от повърхността, на Калоян едните бяха толкова забити в пясъка както на Милена торбичката.

# 1 726
Мани се спъна на стопанството, и почна да вряка.
На другия ден на играта Димо я пита :
Мани , защо куцаш ?
а тя каза: " Счупих си фалангата на пръста на крака" 🤣
Димо ѝ каза ; "Според лекарите, нямаш счупване и , нямаш причина да не участваш в играта!!!"
и..от този момент насетне манка-симуланка все куца и крампира 

# 1 727
  • Испания
Ще падна. Братя ли са Калоян и Стратимир от "Игри на волята"? https://www.bg-mamma.com/?topic=1377150&utm_source=NewTopic& … tm_campaign=Mails

# 1 728
Последната игра на Мани не трябваше да й позволяват на стъпва странично, защото така цялото стъпало е на гредата и не се изморяваш. Не беше честно спрямо останалите играчи.
Сега разбирам, защо продукцията крепи Мани, Теленор им била спонсор. Те от Теленор не можаха да излъчат по-читав участник, а се излагат с това недоразумение Мани.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 17:19 от bonbonka6

# 1 729
  • Испания
Стара информация.

Внимание, внимание! Важно съобщение.

Открих защо Тъ участва в ИВ. Рекламодател - Теленор. Подписали са с Тупарев с едно условие: да вземе Тъ и да я държи възможно най-дълго, за да си починат от нея. Ако спечели формата, Теленор ще изплати сумата.

Днес ги излових.

# 1 730
Нали Теленор беше Grinning не че има голямо значение

# 1 731
И на мен Стратимир ми е крайно неприятен. Заедно с Паулинчето не ги понасям.
Мани ми е жалка.
Не мога да разбера другите участници наистина ли я мислят Мани за силна?
И изобщо усещат ли се, че участват в нагласен сценарии и всичко е предварително предначертано?

# 1 732
Мислят я за силна, когато им кажат да я мислят за силна - пред камерите. Не са чак толкова залюхани...уж.

# 1 733
  • Испания
Нали Теленор беше Grinning не че има голямо значение

Теленор са рекламодатели и Тъ там работи.

# 1 734
Кой е Тъ, че наскоро открих темата и не съм в час още

# 1 735
Тъ е фамилията на Мани

# 1 736
  • Испания

Мани Ву Нанг Тъ

# 1 737
Жална ти майка, ако работиш заедно с Тъ. В игрите за един месец влуди всички, включително и зрителите, какво остава всеки ден да си по 8 часа с нея. Кой знае какви номера им върти.

# 1 738
  • София
И е нагла и неблагодарна. Все едно някой й е длъжен и трябва да я харесват всички.

# 1 739
И последния да затвори вратата 😂

Мани Ву Нанг Тъ

Общи условия

Активация на акаунт