💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 111
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Испания
За този формат не е естествено съобразяването. Като свършат, забравям за всички, но помня, че Николай от миналия сезон отказа да играе, защото играта не беше съобразена с ръста му и беше невъзможна.

# 1 711
Не знам защо като отшелника има най-много грошове не му предложат храна или още по-интересно да го завъртят така, че нещо да окаже влияние върху основните племена. Могат да се измислят интересни неща за човека с най-много "валута".

# 1 712
За този формат не е естествено съобразяването. Като свършат, забравям за всички, но помня, че Николай от миналия сезон отказа да играе, защото играта не беше съобразена с ръста му и беше невъзможна.
Тук много може да се спори.
Играта на Николай беше съобразена с височината му, има снимки доказващи това.
Единствено прангите му бяха хлабави, но той даже не се сети да ги завърти на една страна, както Катя направи тогава.
Сигурно Продукцията накара Николай да завива винта в началото, а не да го отвива.
Тръшна се като тригодишно, на което са му отказали играчка в магазин Николай.

Веско през първия сезон беше в същото положение срещу близначките, но се събра и въпреки, че натрупа много голям пасив на винта успя да победи.

# 1 713
  • София
Мартин и на мен ми стана доста по-симпатичен, откакто е на плажа. Стискам палци да удържи до обединеното племе и да може да се захрани. Наистина би било добре да може да похарчи грошове за някакви удобства, храна.
Калоян също ми е симпатичен, но от речта, която дръпна, излиза, че е щастлив, че е участвал, та хайде стига толкова, пък и ранен.

Мани ми е топ смешка, даже се радвам, че остава, много е забавно с нея. Само дето ми е жал за Стоян, дето пак ще я влачи.
Неговата тайнствена снимка с Милена (ли беше) наистина е озадачаваща, но пък кой знае, може да си пада по млади женички човекът. Grinning

# 1 714
  • София
За първи път гледам игри на волята и се чудя дали като в сървайвър ще дойде време всеки да играе за себе си? Това с отборната игра и мъкненето на онзи куфар Мани до кога ще продължава?
Подозирам, че и Туджаров се готви да напусне играта по здравословни причини

# 1 715
  • SF
На мене ми е по-интересно с по-шарени и неравностойни участници. Интересно ми е, когато слаб затруднява или отстранява силен, харесвам обратите.

На счупен пръст гипс не се слага. Само шина за обездвижване и се чака да мине. На счупено ребро също не се слага гипс.
Мани не е обувала високи токчета, откакто е с шината на крака.
Обсегът на камерите не е денонощен. Снима се само, когато идва снимачният екип за интервютата и заснемането на дневниците.
Не очаквайте да ви покажат кой как се травмира, кой как се разстройва, как се сдобрява, сприятелява, яде, пие и тренира. За тази цел са интервютата и разказите на самите участници.
Интервютата се провеждат на локация. Правят се и възстановки - сцена, случила се през деня извън обсега на камерите, да се възпроизведе от участниците. Колко интересно се получава, зависи и от актьорските им умения или желанието им да повтарят отново обидите, които са изрекли. Често се случва да се скарат за глупости, да се засегнат, да се сдобрят или разберат някак, а по-късно идва екипат, за да му бъде предаден скандалът. Стихията вече не е същата.

# 1 716
  • Испания
За първи път гледам игри на волята и се чудя дали като в сървайвър ще дойде време всеки да играе за себе си?

Да

# 1 717
На мен пък ми писна от мрънкането на Семира. Не спря да се оплаква колко е подценена, кой я гледа накриво, пред кого ще се доказва. Днес, в интервюто по телевизията, даже и учителките си намеси. Аз лично, не понасям такива хора, вечно недооценени. Племето си не понася, с нежелание даже ги почерпи за рожденият си ден. Не пожела да направи парти. Никак не ми е симпатична. Мани поне си казва, че гледа себе си и си играе играта, без да й пука кой я обича и кой я мрази, врътка си интригите. Някъде четох, че работи в офис на А1, които са спонсор на предаването, затова продукцията я крепи.

# 1 718
  • Испания
Какво скри от нас продукцията?

# 1 719
Пу, яд ме е, че Семира отпадна, Полимирови ще се надуят още повече, той отсега започна със заканите.
Всъщност, сега ще ми е интересна играта и позицията на Милена.
Образа на Манка се изчерпа отвсякъде, недоумявам защо я държат.
Гласувах, че е комплексен играч просто ей така, с ирония и яд, че продължават да ни я натрапват.🙄

# 1 720
  • В светлината на слънцето
На счупен пръст на крака нито гипс, нито шина, нито бинт се слага. Двукратен личен опит от Пирогов, като вторият път бяха два пръста даже потрошени. Моя колежка си счупи пръстите (повечето) и на двата крака едновременно - много нелепо, заплете си краката в дългия панталон. Също не й сложиха абсолютно нищо. Единствено - ходиш като гламав с джапанки, понеже нищо друго не си в състояние да обуеш. Обаче това не е ефектно за пред камерите. Можеха към шината и превръзката, да добавят и една-две патерици, що така не са се сетили.
В анкетата ме сърбеше клавиатурата да натисна първа опция, щото по-комплексен и подготвен играч от Манка не виждам. Ама размислих - много е слабо това комплексен, тя си е направо планетарен играч. Могат даже да я заемат на другите формати, пари да изкарат. Та, айде да не се обиждаме с някаква си там комплексност - Мани-президент!

И на мен мъчно ми стана за Мартин, много е отслабнал и доста измъчен вид има. Преди не ме впечатляваше, но откакто отиде на този плаж, се представя много добре в игрите.
Силна беше втората игра вчера, харесаха ми и двамата. В понеделник предпочитам обаче Мартин да бие. Има нещо в Калоян, което не ми допада.
За Семира ми е все тая. По-неприятна ми беше и от дразнителя Паулина. Мазно човече, подмолно, а и доста слаба в игрите, та може и без нея. Другият такъв мазен (като поведение) ми е Туджаров. Нищо не е показал досега като представяне. Та да си ходи и той викам, може за ръчичка с Паулина и онова с надутите устни - Кремена. Симпатизирам на жълтите като отбор (с всичките им кривици), но ми се струва, че ще ги разпаднат. Ако ги няма Мани и Кремена, червените също биха били отбор, макар и в ню-ню състав. Обаче с тия воденични камъни, нямат шансове. При сините отбор няма.

# 1 721
Смайли, всъщност Продукцията "ака" върху играчите, не обратното.
Иначе хубав колаж.

# 1 722
  • София
Все пак организаторите са се и застраховали,понеже си знаят материала Simple Smile

Ох, едвам се сдържам, естествено, че гредите ще са на различна височина в зависимост от ръста на участниците.
Разбира се,че така би трябвало да е,ако на тази висока греда стоеше не дребничката и умничка Мани.която нямаше реално как да клекне дори в този огромен за ръста й отвор.
Нейната е най-хубавата-тази вдясно.

# 1 723
  • На брега на реката
Откакто се заговори за  роднински връзки, забелязвам прилика между Стоян и Калоян. Сигурно си внушавам, но очите, веждите и сякаш и носа, са еднакви?!

# 1 724
  • София
Въобще не мисля, че това беше играта на Мани, просто другите въобще не се справиха. Две минути играха само, срещу други участници нямаше да има шанс.

Общи условия

Активация на акаунт