💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 152
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
След разцепването на ловците миналата година,бях бясна ,едва се овладях.Оттогава гледам на предаването като на риалити със спортен характер,за каквото е обявено.
Поредна победа на Мани не може да ме съкруши мен Simple Smile
Просто исках да видя как са я решили чисто технически.
Следващият двубой поне беше качествен,изпълнен без ефекта" уау".Паулина-ето това е пример за равностойна игра!
Стратимир просто беше по-точен.Спечели си по всички правила-браво!На Семира-успех в живота!
По анкетата познах всеки пункт,но имах жокер за Мани.
Не беше красиво накрая пак да споменават Туджаров и Валентин.Разбрахме,че им пречат на сценария,спокойно.
На Калоян му липсва психика ,за да победи Мартин си мисля аз.Освен това съм почти сигурна,че още не са в осъзнатост кога и как да сложат край на тази измислена локация.

# 1 696
T.Valcheva не смятам Семира за силен играч, просто казвам, че падна за да се отърве. Както се казва с кеф се отказа. Беше много доволна. Това няма как да го изиграе. Особено пък тя.

# 1 697
  • Испания
Ама тя Мани без органи и потрошена бие останалите участници като брашнени чували, пък ако беше здрава и с всички наличностти представете си каква вихрушка щеше да бъде на терена. Същински ханойски терминатор. Grinning

# 1 698
T.Valcheva не смятам Семира за силен играч, просто казвам, че падна за да се отърве. Както се казва с кеф се отказа. Беше много доволна. Това няма как да го изиграе. Особено пък тя.
Но тя почти на всяка игра пада Grinning И според мен с кеф по-скоро би се върнала, ако можеше, за да натрие носа на Паулина, както сама каза.
Когато някой пада, защото толкова го бива не може винаги да се казва как е паднал нарочно, а видиш ли той е способен иначе да издържи повече.

# 1 699
  • Испания
Семира: Отпаднах от „Игри на волята: България“ нарочно

# 1 700
Мани е ТЪпаревския Джон Макклейн. Вече на сметка има три жертви - Елия, Соня и Семира. Значи сме изгледали първите три филма „Умирай трудно“.

# 1 701
  • Испания
Ментето съвсем си повярва.

# 1 702
Мани манииии .. MasterChef.
Иначе е идеална за този чисто нов формат MasterShef .. идеална.
Менте участник в менте формат.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 13:59 от Bengun

# 1 703
  • София
Все пак организаторите са се и застраховали,понеже си знаят материала Simple Smile

# 1 704
Мастър миглопластика, Мастър шеф...ох, колко много иска да е "звезда" Манка. Що да не се пробва. И в някой музикален формат да се пробва. Нищо, че не може да пее.

# 1 705
Според мен Манка от самото начало си е на хонорар и е като нает "актьор" тип водещите. Затова и не я махнаха след като се почупи на мотика ИЗВЪН ОБСЕГА на камерите. Или просто се е "почупила" на мотика и се използва този претекст, че да я мъкнат като богина на ръце.

# 1 706
  • София
Ааа,беше заснето и документирано спъването-отиваха на игра,доколкото помня и тя изпъшка Simple Smile
На Красима падането не можаха да хванат.

# 1 707
  • Germany
Каквото и да си говорим кой е силен и кой е слаб, винаги има игра в която един ще е по-добър от друг, независимо силата му. Мани явно има точна ръка, бива я в разни пипкави игри, да реди плочки и такива неща. Което е ясно предвид професията и да слага мигли, все пак това си е прецизна и пипкава работа.  Да обаче, тя не показа нищо друго в общите игри, просто стои там за фон, което е нелепо. Винаги, когато я пратят на елиминация и избират точно подходящите за нея игри. Същото беше и с Ивана миналата година, но тя поне плуваше долу-горе добре и се раздаваше (колкото може) в игрите. Като сложим и глупостите, които плещи Мани, и нереално високото и самочувствие на велик играч, става мани-мани… Не ми е забавна, натоварва ме, даже не знам, защо и отделям време да пиша за нея 🤣

# 1 708
Все пак организаторите са се и застраховали,понеже си знаят материала Simple Smile

Ох, едвам се сдържам, естествено, че гредите ще са на различна височина в зависимост от ръста на участниците.

# 1 709
Направи ми впечатление колко изтормозен изглежда Мартин. Дори и да не спи на плажа и да му дават някаква храна, видимо човека е отслабнал и не изглежда никак добре.
Въобще не ми се струва здравословно това изпитание.
За Мани то е ясно, че е лансират по всевъзможни начини. Как пък все тя се отървава?

Общи условия

Активация на акаунт