💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 040
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 785
Като казвам - не могат да правят интересни игри - имам предвид цяла битка и цялата "игра" като съвкупност от (битки и правила извън битките за коалиции, пазарлъци, грошове). Нямам предвид елементите на "битките".  За тях имат хора. Но простото навързване на интересни елементи не гарантира интересна битка.  Трябва усет и доста експерименти, за да се уцели правилният коефициент/тежест с който да влезе всеки елемент в битката.

# 1 786
Е то няма как да не помисли човек, че дадена играе е за някой от участниците. По принцип  на елиминациите досега каквото съм гледала все е нещо тичане, скачане, плуване, играта с цветовете за памет... А като дойде ред на Мани е въженце да държи, да клечи .. даже не знам как успяват да ги измислят тези игри, в които не трябва ни сила, ни издръжливост, ни акъл.

# 1 787
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, докато се усетя ....и отворих. Отивам да си лея куршум.

# 1 788
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:

Съжалявам. Затова предупреждавам.

# 1 789
Като ѝ гледам стойката на снимката от играта, как се е подпряла с ръце, а Семира не, като нищо Манка ще бие. 🙄

Как ще я изпуснат! Толкова време я кътат.

Калоян се подготвял за кастинга. Защо така не му личи?

Сигурно е гледал снимки на море;) Това му е била подготовката:)

# 1 790
Семира е под въпрос, защото си беше некадърна и без симулации, но тя наистина изглеждаше доволна от вчерашния резултат. Калоян ще го видим в понеделник, но реакцията му след като разбра за "втория шанс" е достатъчна, за да предположим, че и той няма желание да продължи напред.

# 1 791
  • SF
Аз мисля, че той даде всичко, за да победи, съжаляваше, че отпада и се зарадва на втория шанс. Мисля, че след срещата си с Марти, ще прецени, че Мартин е отслабнал и не е непобедим, което ще го амбицира допълнително. Лично аз ще стискам палци на Мартин.

# 1 792
  • Испания
Седни, преди да прочетеш!

Скрит текст:

Третата истина не знам на какъв език е написана.

# 1 793
Това не са Игри на волята, да го прекръстват на Цирк и да не се излагат повече.

Точно игри на волята са си:) Изпитват волята на зрителите.Някои вече не издържат;)))

# 1 794
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Съжалявам. Затова предупреждавам.
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, оххх, не мога да се усвестя....
Скрит текст:

# 1 795
Калоян и на мен не ми е особено симпатичен, но не мога да отрека, че се бори честно и докрай. Мисля, че накрая беше толкова изтощен, че не можа да се зарадва.
Симеон е много як, даже и да е смъкнал нещо на Плажа на отшелника едва ли ще му проличи. Отначало не ми харесваше, но сега гледам с удоволствие играта му.

# 1 796
    Тия "истини' за Манка ме развеселиха. Не знам само защо някои са за много хора, други са само за един човек. Сигурно пак са от някой фен профил на дечица от трети а клас.
    А дано Луна да вземе Манка за вицепрезидент на изборите.
    Лика прилика са си.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 22:14 от April morning

# 1 797
    ТЪпарев *&$%^@ на статистиката с Мани, мхм.
    Ще продължи да я има, но може да изкарам Мани в отделна категория,ще помисля малко.
    Всъщност ще я оставя Мани в сезона, но няма да я включвам в топ12 на сезоните.

Мани е ярко доказателство,  че голата статистика не отразява реално нещата.

# 1 798
    Мисля, че това на Мани е "7 истини за Козирозите" и тя си го е преименувала на "за Мани". Ужас, срам ме е, че сме една зодия Rolling Eyes

# 1 799
    Скрит текст:
    ТЪпарев *&$%^@ на статистиката с Мани, мхм.
    Ще продължи да я има, но може да изкарам Мани в отделна категория,ще помисля малко.
    Всъщност ще я оставя Мани в сезона, но няма да я включвам в топ12 на сезоните.
    Мани е ярко доказателство,  че голата статистика не отразява реално нещата.
    Мани е перфектен пример за системен шум при измерването.
    И точно като такъв ще я третирам от сега нататък. Ще я изолирам доколкото е възможно.
    Отделно много добре показва нивото на системния шум в системата, подложена на анализ.

Общи условия

Активация на акаунт