Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 234
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Аз не разбрах какви са нещата около прическата на 456 от Squid Games.

# 196
По-назад писах, мисля в скрит текст. Теории са, но добри.😉

# 197
pppqqq, много интетресни спойлери си написала за Squid Game. Не забелязах нито едно от тези неща, доакто гледах Grinning Но е яко, че ги е имало, за по-наблюдателните.

# 198
  • София
Довърших Squid Game, като и Ted Lasso сезон 2, също и The Chestnut Man - всичките ми харесаха по своемо.
Аз от години си гледайм корейджаци-предимно филми, така че, не се учудвам от качеството на Squid Game.
Препоръчвам горещо от същия режисьор филма "Silenced" - много труден и тежък, което едва ли е изненада. Помня, преди години, след като го изгледах, може би поне 30 минути бях пълен блокаж.
https://www.imdb.com/title/tt2070649/
Участва Gong Yoo във водеща роля, който пък в Squid Game се появява частично.

Ted Lasso - много хубав хумор, разпускащ свеж.
The Chestnut Man - чудесен по любимата тема "Скандинавски психо кримки".

Сега гледам - фантастичния Foundation и See/сезон 2/.

# 199
You е отвратителен. Имах други очаквания. Не им се е получило изобщо. Гнусен е даже

# 200
Подкрепям. Последният сезон на You е супер зле. Едва го изгледах. Много тъп. А май ще има и 4-ти сезон 🙄

# 201
You го зарязах още на първи сезон, първите серии. Прекалено е по учебник и не ми хареса сценария.

# 202
Здравейте!
Свършиха някои от сериалите, които гледах години наред- "Добрата вещица", "Луцифер" и не знам дали е вярно или не , но и "Когато сърцето зове", макар че последното сериалче , заедно с друг, който гледам Chesapeake Shores  са ми малко по-захаросани, но това е типично за канала, който ги продуцира явно.  "Добрата вещица" също беше по-захаросан, но за мен по някакъв мил, магичен начин. От трите на Холмарк той ми харесваше най-много. Но вече определено му беше време да свърши. Луци също.Разбира се първите сезони повече ми харесваха, но краят пак беше малко по-различен, което е типично за сериалчето. Не беше нещо уау , но се радвам, че го догледах.
Свърши и още един сериал, който гледах Private Eyes.И този сериал така. Отначало ми хареса много, после не толкова, но пак с хубав край и се радвам , че го гледах. Ако от всичките изброени сериали до тук трябва да препоръчам някой това ще са Private Eyes и Луцифер.
И сега гледам стари сериали/сезони на: "Дъщерите на Маклауд", Outlander (вече съм на трети сезон) и "Кедровата бухта". Гледам  и 15-ти сезон на "Мистериите на Мърдок", но признавам честно върви ми малко тегаво. Така е вече от няколко сезона. Но пък е по-добре от някои, които съм опитвала да гледам напоследък.
Иначе си чакам нови сезони...
С нетърпение чакам:
Father Brown
Miss Scarlet and the Duke
All Creatures Great and Small
Grantchester
Outlander
С не чак толкова голямо нетърпение, но все пак с известна доза любопитство:
Candice Renoir
Virgin River
Fate: The Winx Saga
И със смесени чувства, защото вече го позабравих, но все пак ....
A Discovery of Witches
Ако някой знае нещо за начало на тези сезони, моля нека сподели!
О, вече е почнал пети сезон на Chesapeake Shores, ако някой го гледа  (аз ето тук ги гледам):
http://seasonvar.ru/serial-31037-Na_CHesapikskih_beregah-5-season.html

# 203
Eovin, на Гранчестър върви в момента новият шести сезон, има осем излезли серии вече.

Върви и All Creatures Great and Small 2 сезон.

# 204
Hug УРААААА! Благодаря, благодаря, благодаря! Hug
След споделеното от теб, аз пък ги намерих на руски с озвучаване за онлайн гледане.Новите сезони!!
All Creatures Great and Small
Ей тук:
http://seasonvar.ru/serial-30975-Vse_sushestva_bol_shie_i_malye_ … 020-2-season.html
И Гранчестър
http://seasonvar.ru/serial-30852-Granchester-6-season.html
На същия сайт гледам вече почти всичко, преди ги свалях от нашите торенти, но така ми е по-удобно. Не съм с перфектен руски, но се справям.
О, забравих да спомена още един сериал, на който чакам нов сезон Riverdale. Макар и със смесени чувства. Отначало много го харесвах, запалих и приятелка и с нея го гледахме и си го обсъждахме дори. Кой е убиецът и такива работи! Simple Smile По нощите съм стояла да го гледам и с нетърпение чаках новите серии, но... взеха да прекаляват последните два сезона, особено този сега. Имам три серии още от него. Малко прекалено музикално, а аз обичам музика в сериалите, но някак си ми идва неискрено, прекалено, изсмукано от пръстите вече. Мое мнение...така го усещам. Надявам се да направят хубав нов сезон с повече мистерия. А пък ако е последен ще е супер!
На мен лично много добро впечатление ми направи като спряха "Грим", когато имаше висок рейтинг. Аз много го харесвах и особено Вълчо... Simple Smile Може би имаше какво още да се покаже в сериалчето, но продуцентите решиха да си останем с хубавото усещане (или каквато и да е причината, но това беше страхотно, което направиха) .
С интерес ще чакам и последният сезон на Манифест. Първите два сезона много ми харесаха, трети не чак толкова, дано този да е като първите. Да свърши интересно и хубаво.
Сега си пуснах серия от "Случаите на Поаро". Гледала съм го много пъти, но е страхотен. Препоръчвам от сърце!! И него и сериите за Мис Марпъл.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 21:42 от eovin***

# 205
Изгледах три серии на Maid. Момичето на Анди Макдауъл ми прилича малко на Анджелина, а бащата на детето ми се струваше познат и се сетих, че го гледах в A Teacher. Simple Smile Засега сериалчето горе-долу бива, ще видя как ще продължи.

Мейкинг на Squid game - Игра на калмари - Ето откъде са кръгът, триъгълника и квадрата. Simple Smile Нали имаше мнения тук за това. От последната игра:)
https://www.facebook.com/netflixph/videos/406983064154681/?t=67

https://www.facebook.com/cinematogr/photos/pcb.4394660280579489/ … ype=3&theater Smile

# 206
Преди малко попаднах на статия, че още чупи рекорди, не стихва.
А, впрочем, за първата сцена -
Скрит текст:
чувствам се глупаво, но така и не разбрах кой играе на калмар - мислех, че е Ил Нам (1) като дете. А в ревюта видях, че трябва да са Ги Хун и брокерът?
Излиза, че единият от тях играе по-възрастен или по-млад (от реалната си възраст), защото двамата са с 9 години разлика и няма как да са ходили заедно на училище като малки...

# 207
  • Berlin
Не е Ил Нам.
Какво те учудва, че играят по-млади? В Паник един 30годишен играеше гимназист.😂
На мен дъщерята на Анди М. в някои сцени/маниери направо ми копираше Кристен Стюарт.😂 Откакто се сетих на кой ми прилича, до края на сериала не можах да си го избия от главата.

# 208
Къде намирате БГ суб за MAid? Благодаря!!

# 209
Аз го гледам с турско аудио, не мога да ти помогна. Виж дали не са го качили във filmisub.

Общи условия

Активация на акаунт