Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 238
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Виждам в Замунда 3 епизода от този сериал:

Така и не изгледах Война на световете, въпреки че планирах да го направя; сега не съм сигурна дали ми се гледа друг сериал за извънземна инвазия. Последният, който гледах, беше Падащи небеса и ме разочарова.

# 211
Аpple пуснаха днес Invasion, четвъртият епизод е обявен за 28.10.

# 212
  • UK
Изгледах днес епизод и половина на Invasion пo  Apple TV, много скучен ми се стори. Лоша игра от всички, хаотични истории, много бавно се развива действието.

Пуснахме преди два дена Only murders in the building На Disney +, забавно и леко сериалче, на шега на майтап почти го свършихме. Селена Гомез я разпознахме, чек във втори епизод.

# 213
Nine Perfect Strangers - голямо разочарование. Направо си изгубих времето. А Н. Кидмън ми е вече адски изтъркана. Едни и същи физиономии и игра в последните 3-4 сериала, в които съм я гледала.

# 214
Даа, и в Отмяната беше ужасна с онези коси и палта. Smile
След Лъжите се гмурна в сериалите ама нещо не й се получава.
Почти изгледах Maid. Бях писала, че Маргарет ми прилича на Анджелина, но като се загледах повече ми напомня на Ирина Шейк. Smile
Поразрових се да видя оригиналната "камериерка" и по-добре да не я бях виждала... Smile Иначе Маргото направи добра роля:)

# 215
Лелее аз сега разбрах, че тя и в реалния живот е дъщеря на майка си Grinning И че тя е момичето от онази яка реклама на Кензо https://www.youtube.com/watch?v=NoMqvniiEkk&ab_channel=SephoraBrasil

# 216
Не мога да се въздържа да кажа колко съм разочарована от Squid games, 1 и 2ри епизод нищо не се случи почти, до 6ти горе долу ок, после с тия випове, беше толкова изкуствено, хванали някакви случайни хора да говорят на английски, ужас. На последния епизод даже превъртах, толкова да ми беше скучно и мудно. Не мога да си обясня какво намират хората, че и тийнейджърите да се прехласват по тоя дядка дето само като го слушам и мога да заспя, толкова е муден и досаден. Толкова хайп за тази измишльотина, нищо ново под слънцето, къде къде по напрегнати филми има с тази тематика, например The Maze Runner и Cube. Жените също не ми хареса как бяха представени - лудата дето само крещи и досажда, двете малките бяха ок, но супер малко екранно време. Някой по назад беше писал, че не можел да гледа 99% женски каст, е аз пък не харесвам да гледам 90% мъжки каст.

# 217
Пуснала си го с много очаквания. Не беше толкова зле.

# 218
Аз не харесвам 99% процента женски каст. И стоя зад думите си - особено ми е неприятно да гледам стари жени(в пенсионна или близка възраст), представени като фигури с авторитет (генералки, президентки и т.н.).
А Squid game не ми беше скучен в нито един момент.

П.п. поради горната причина не гледам и The Nevers - въобще не се стремя да обидя жените или нещо подобно - факт е, че ми става досадно да ги гледам.

# 219
Хаха, ppp, мога да предположа, че няма да гледаш And just like that Joy

# 220
М, не. Навремето гледах малко от Отчаяни съпруги и Сексът и градът, заради една приятелка, която ги следеше, но не ми беше интересно и не помня почти нищо.

В Squid game всички женски образи бяха много добри. Дори злата кучка ме изненада приятно - отиде си като бос Simple Smile

# 221
Ее, в Сексът има и мъже.😀
На мен преди време не ми хареса Л връзки, беше ми скучен.

# 222
Аз специално just like that визирах, защото писа "особено ми е неприятно да гледам стари жени(в пенсионна или близка възраст)" Grinning иначе в тези женските сериали в повечето случаи мъжките образи следват един стереотип, който не е даже и много реалистичен и не ми харесват. Изключвам отчаяните съпруги.

# 223
Но Сексът и градът не е реалистичен - представя Сара Джесика Паркър като много желана жена, каквато в реалността тя никога не е била. Тя не беше ли спечелила класация за най-несексапилният човек, когато сериалът беше в пик-а си?

# 224
Аз също не понасям Сексът и градът, Отчаяни съпруги един сезон, повече е вече много. Не припадам ни по мъжки, ни по женски образи, ни по тия между тях.  Въпрос на вкус. Понякога сериали с идиотски сюжет ( или книги) завладяват, като пример веднага давам Историята на прислужницата. Въпрос на много неща е, даже не само на вкус.
Squid game  уцели момента просто. Покрай сушата от сериали, грабна и малките, и големите.

Общи условия

Активация на акаунт