Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 243
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Не знам как си издържал да гледаш цял сериал, който си оценил с 2 - за мен би било мъчение Simple Smile

Забравих да похваля коледният епизод на 15-ти сезон на Мистериите на Мърдок - беше доста приятен и с готин изненадващ финал.
А по Епик вчера и днес дават коледни епизоди от предишни сезони - малко объркващо, защото са свързани със съответните сезони от различни години и виждаме актьори/герои, които вече не са в сериала, персонажите са с различни взаимоотношения (примерно такива, които вече са обвързани - женени с деца или сгодени, в коледния епизод все още са свободни, защото епизодът е от преди 3-4 години...).
 Все пак са интересни, но ако човек не следи сериала, наистина може да се озадачи.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 14:24 от pppqqq

# 466
  • София
Е, защото мелям наред, а и тези са по 1 епизод седмично с дублаж, не губя време, мога да си позволя и да отмятам задачи на компа.

# 467
Да попитам сериала 911, снощи го мернах видях че има 5сезона!
А аз си търся нещо с повече сезони, да загледам Wink та въпроса ми е ако сте обсъждали тук хубав ли е, заслужава ли си?
Ако ти харесват такъв тип сериали, започвай смело. За мен 911 е много гледаем, за разлика от 911:Тексас, който е една голяма политкоректна боза.

# 468
Дяволо и аз ти се чудя как може да ги гледаш тия Grinning
Не мога да си губя времето в некачествени неща.
Винаги проучвам.
Кларис мислех да го почвам, но четох коментари и реших, че не струва. Не винаги се водя по коментари, но понякога правя изключение.
Колелото съм го чела и не можех да не почна сериала.
Но имам опит с Търсача. Там го съсипаха и ми беше много мъчно. Тук вече не възприемам чак така трагично простотиите.

# 469
  • София
Аз пък стартирах Hawkeye Grinning Коледно сериалче без кой знае колко да има общо със супергероите. Продължава подмладяването на "Отмъстителите". Клинт предава щафетата.

# 470
На мен ми харесва The Equalizer. И главната героиня ми е симпатична.
И аз не разбирам как се харесва хвърчащи черва и глави примерно, но то всеки с вкуса си.

# 471
Изгледах Касата. Еми хареса ми как свърши накрая, доволна съм.

# 472
Хм, чета за финала на Касата - значи, все пак
Скрит текст:
стигнаха до финансова криза за страната?! Нали това беше едно от първите неща, които обсъждахме след края на  първия обир и имаше консенсус, че количеството напечатани пари не са достатъчни, за да банкрутират държава?... Нещо голяма бъркотия ми изглежда, радвам се, че реших да не го гледам.

# 473
  • Mediterraneo
Брутален сериал! Тотално гениален отвсякъде. Не знам по какви критерии Калмарите са минали Касата, несравними са двата сериала! Много съм доволна. Всеки един момент си заслужава гледането! Пфу, плаках накрая, защото ще ми липсват.

# 474
А мен доста неща ме подразниха, но запазиха инерцията до края. Аз бих добавила няколко кадъра на финала, и щеше да е гениално, но...

# 475
  • Mediterraneo
Кусури и аз откривах, ама няма как да не си затвориш очите при дребни пропуски на фона на цялата останала прекрасна щуротия, емоция и екшън, които те помитат всяка минута.

# 476
Какъв е този сериал Касата?

# 477
# 478
Ахааа, това му било другото име. Запазила съм си го вече.

# 479
  • Mediterraneo
Освен изпълнението на Бела чао, в последната част на сезона на Касата адски се накефих на едно стихче. Няма да казвам повече да не спойлвам...
Con los dedos de las manos, con los dedos de los pies, con la polla y los cojones todos suman 23
Незабравим момент!
Пп, не знам какъв превод ще намерите или как са го превели, в оригинал звучи повече от прекрасно, хахах.

Общи условия

Активация на акаунт