Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 45 750
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Продължавам да гледам Roswell, целта ми е тази вечер да го приключа, за да мога утре да започна с приготовленията за Бъдни вечер необезпокоявано. Минах средата на трети сезон, разбрах защо казахте това за BLM-много смотана сюжетна линия са вмъкнали с тази журналистка и особено пък сцената срещу oppressor-a - бял мъж, когото надхитриха по такъв детински и дразнещ начин, че дори не ми се коментира. На мен всъщност ми е по-неразбираема линията Макс-Джоунс и не ми е ясно кога точно Джоунс се вмъкна в тялото му.

ПП: радвам се, че актрисата, която играеше в ДНВ като Вики Донован, играе и тук. Много ми харесва, а не я виждам в много сериали.

# 601
Има много добри корейски сериали Simple Smile Днес гледах първи епизод на Лош и луд (Bad and crazy) - коментирах го в друга тема.
Дяволо, гледай го - тежък криминален сериал с някои закачливи елементи, сигурно ще ти хареса. Поне пилотният беше такъв, дано и нататък да е добър.

# 602
Наскоро изгледах "Игра на Калмари". Хареса ми, въпреки че го считам за прехвален. Някой дали може да препоръча друг добър Корейски сериал?
"Reply 1988". Няма нищо общо с "Игра на калмари", но е един от първите сериали, които ми доказаха, че корейците могат да правят и сносни сериали с добри актьори, а не само клиширани любовни истории с кпоп идоли за украса на екрана.

"It's okay not to be okay" е друго много добро попадение със страхотен екип от актьори. (А актрисата, която играе ролята на луда истеричка, се оказа такава и в реалния живот. Нищо чудно, че е толкова брилянтна в ролята.) Joy

# 603
  • София
And Just Like That...
Епизод 4

беше забавен

Скрит текст:
Ето така ги разбирам намигванията към днешната изкуствено наложена социална мода. Саркастично, но да не е натрапчиво. Достатъчни са няколко кадъра и две, три изречения, които ако са точно подбрани ще са по-силни от поне 20 крещящо насилени сцени в много от съвременните филми и сериали.
Визирам разбира се Шарлот и Лиса и как Шарлот се притесняваше, че на партито ще присъства само една афроамериканска двойка. И как ще се приеме това от тях, а и от останалите бели... И се втурна милата да търси в последния момент още някаква цветнокожа двойка ама се оказа, че почти не познава други афроамериканци (голям проблем, расистка такава!) и изпаднала в безизходица се спря на най-неподходящата, хаха Но се оказа, че Лиса не може да дойде и хоп, няма афроамериканци, няма проблеми и бързо, бързо се освободи от присъствието на току-що избраната втора афроамериканска двойка. На глас съм се смял. Както и малко след това, когато Шарлот и Хари бяха на готи на Лиса и последната се притеснявала как ще реагират те самите, че са единствената поканена бяла двойка... Хахаха. Отличен 6 за тези сегменти. Леки, провокативни, забавни, но в никакъв случай натрапчиви и излишни за историята, а в същото това време казват много за съвременното лицемерно американско общество.

Кари също ми хареса в епизода, а изглежда тази брокерката от Индия ще да запълни празнината от Саманта? По всичко изглежда ще станат доста гъсти.

Уви, нищо за кучето и паролата на Тузаря...

Диалогът между Миранда и Ния също беше съдържателен. И да, Миранда я изкарват с проблеми с алкохола, засега уж по-безобидно, ама... Дано не прекалят с тази линия.

Но да, хубав епизод този път, хареса ми. Но и много кратък. 35 мин.

# 604
Нов докторски сериал от 5-ти януари. Няма да го гледам (мразя болници), споделям само защото ми попадна и защото харесвам Джейсън Айзъкс Simple Smile

# 605
Докторски става,но само ако е като незабравимият "Д-р Хаус". Тоест,докторската тема някак си да е на заден план. Акцентът да е върху етични и философски проблеми. И разбира се,да е оптимистичен.

# 606
Наскоро изгледах "Игра на Калмари". Хареса ми, въпреки че го считам за прехвален. Някой дали може да препоръча друг добър Корейски сериал?
На мен ми препоръчаха Hellbound и почнах първия епизод, започна интересно, обаче правех други неща докато го гледах и изпуснах сюжета, така че не мога да кажа подробности Smile Но мисля да си го догледам тези дни.

# 607
И в момента по една телевизия дават Доктор Хаус, за съжаление няма втори като него...

# 608
  • Вестерос
Честита Коледа на всички! Flowers Evergreen Tree

Успях да изгледам на един дъх втори сезон на Locke and Key. Жесток беше! Хареса ми много повече от първи сезон. Препоръчвам обаче да си припомните малко от първи, ако няма да ги гледате заедно един след друг.  Докато гледах първа серия установих, че доста съм позабравила кой, кого, как. Има голям потенциал за мен сериалчето. Дано да не чакаме почти две години за трети сезон.  

Подновени
American Dad
CSI: Vegas
Why Women Kill
Servant
Invasion
Outer Banks
Truth Be Told
Fear the Walking Dead

Спрени
Head of the Class
Julie and the Phantoms

# 609
Обичам да гледам пародии на култови филми/сериали... ала "Мълчанието на шунките" Stuck Out Tongue Winking Eye Зат'ва и  And Just Like That... ме кефи Laughing Вместо да звъни на 911, баба Кари прегръщаше пол'вин час дедото, отделно след толкоз годин' тугедър, да се обръщаш към скъпия с Мр. Биг/ Г-нТузар... и т.н. Ннее, култова пародия с елементи на хорър (лицата на актрисите в близък план Scream ).

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 13:23 от Peregrin

# 610
  • София
Весела Коледа! Simple Smile

По препоръка на Петя започнх новата корейска криминална драма, Лош и луд (Bad and crazy)

Ами хареса ми пилотния епизод. Майстори са си корейците, спор няма. И аз препоръчвам! Simple Smile

# 611
Аз исках да сваля Тихото море, обаче рилийзът е 20 ГБ - това ми е цялото свободно място на компютъра и не ми се трие нищо. Ще чакам по-лошо качество.

# 612
  • Пловдив
Весела Коледа! Приключвам трети сезон на "Sex education" и определено ми е интересен сериалът, но и тук според мен много е пресолена манджата с нетеадиционните сексуални ориентации...Излиза, че повече от 20 ученика от едно училище не са хетеро...По същия начин ми харесваха първите сезони на "Семейство Фостър", но в следващите и там се оляха в тази насока...

# 613
  • Вестерос
Top 10 сериали за 2021 според imdb

10. Lucifer
9. Cobra Kai
8. Shadow and Bone
7. Mare of Easttown
6. The Walking dead
5. Bridgerton
4. The Falcon and the Winter soldier
3. Squid Game
2. Loki
1. WandaVision

# 614
  • София
Интересно ми е на каква база са класирани?

Само, Bridgerton не съм гледал, но както знаете точно този жанр (костюмните драми) ми е непоносим и просто не гледам.

Общи условия

Активация на акаунт