Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 45 745
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Втори сезон на исландския "Trapped" го има в Замунда.
Ето тук:
Субтитри за целия сезон има в Юнаците, ето тук:

# 586
  • София
Изгледах 3 сезон на Наследници (Succession)
https://www.imdb.com/title/tt7660850/

Не очаквах този финал на сезона, но се радвам, че ще има нов.
Това е едно от най, най-силните актуални шоута изобщо за последните години.
Сценария и кастинга са феноменални.

Скрит текст:
Та, не очаквах, че Логан ще продаде най-свидното и скъпото си - компанията. Да, ще я спаси, да, ще вземе пари, да ще бъде нещо като почетен президент или нещо подобно, но няма той да дърпа конците, край. Все си мислех, че нещо/някой ще го спре или той самия има друг пъклен план, но не. А това с предателството на майка им (макар че зависи от гледната точка и дали е предателство) беше брилянтен ход на Логан, знаейки, че на Кендъл, Роман и Шив само това ще им остане, за да го спрат.

# 587
  • Там, където мечтите се сбъдват
Изгълтах, буквално, Doom at your service https://www.imdb.com/title/tt13669128/

Признавам им го на корейците, че са напипали нишката на романтичните драми без излишно похабяване на време. В рамките на 16 епизода те лашкат между смеха, сериозното и сълзите. Кастът е страхотен, музиката - също. Само нещо не го умеят това с плача, поне при жените е едно виене, не знам до култура ли е, на са се научили още на тази емоция ли....Феновете искали продължение, да видим, ще изневерят ли на традицията си да правят само по 1 сезон, изключая бизнеса с Нетфликс. В случая, всичко е точно завършено и няма смисъл от подължение, но ще следя.

# 588
Много съм доволна тази година от фентъзи и фантастика жанровете. Помня когато приключи последния сезон на GOT и жално си скубехме феновете косите "А сега какво ще гледаме?". И още тогава се появиха сериозни заявки за нови продукции. И за щастие се оправдаха. Всичко ми хареса - Вещерът 2, Фондацията, Колелото на времето, Сянка и кост, See 2, Невъзможните, май пропускам някои, а има и още, които съм набелязала за гледане. Отделно и други жанрове, на които хвърлям по едно око, имат какво да предложат. И за пръв път от толкова време не мога да се оплача, че няма какво да гледам. Yum GOT наистина успяха да проправят пътя. Вече съм готова да им простя за 8-мия сезон Smile

# 589
  • Germany
Приключих първи сезон на Свидетелите и много ми хареса. Хубава криминална драма, стилът без да искам отново уцелих да е сходен на скандинавските ноари, но тук е с много френски чар, както и с френски поглед на живота. Хубав каст, страхотна операторска работа, през цялото време не ме напускаше усещането, че гледам старо френско кино и отнякъде ще се яви Белмондо. С удоволствие ще гледам и втория сезон. Гледах го по филмисуб.

# 590
  • София
изгледах сезон 3 на антологията 'Американска криминална история'
за аферата на Бил Клинтън с Моника Люински.

American Crime Story
https://www.imdb.com/title/tt2788432/

Ами не ми хареса. От трите сезона този беше най-слабия, поне според мен.
Скучен, досаден дори. Кастинга (водещото в това шоу) също не ми допадна. Не зна, нещо генерално му куцаше, с такова цялостно впечатление останах.
Дано 4-ти сезон със студио 54 върне стария вкус от шоуто.

# 591
  • София
Аз пропуснах снощи. На мен ми беше интересен, някак документален, как машината действа и в двете посоки и мачка всичко по пътя...
А пък Клайф Оуен Heart Eyes - противен и още по-готин Wink

# 592
Гледам Sense8 и доста ми допада. Има sci Fi елемент, но те кара да се замислиш над някои неща от живота. Героите са много интересни образи. Сюжетът няма общо, но усещането ми напомня на Dark. В началото тръгна малко мудно, но като набра скорост стана доста интересен. Не бих му дала чак 10/10, да речем, но все пак е много добър сериал.
И не че има голямо значение, но да вметна, че има един от най-яките opening-и на сериал, според мен. Не знам на бг как се превежда, шапка май?

# 593
Според мен, е интро Simple Smile

# 594
Като сте отворили темата за Sci-Fi сериалите, и аз да се включа с един - Roswell, New Mexico. Не вярвах, че ще ми допадне особено, но всъщност много ми хареса. Типичния американски тинейджърски сериал си е, но им се е получило много добре и сега бинджвам излезлите сезони.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 17:41 от Spring is my season

# 595
Розуел е много готин сериал, но последния сезон беше пълен с BLM пропаганда.

# 596
До средата на втори сезон съм. Нетърпимо ли е?

# 597
  • София
Става, аз си го харесвам, ама съм го коментирал в специализираната тема за НФ и фентъзи. Следя си го. Simple Smile

Изгледах последния пети сезон на култовия италиански сериал за камората:
Гомор (Gomorra)
https://www.imdb.com/title/tt2049116/

Хареса ми. Като цяло си остава най-откровения и реалистичен сериал за мафията. Поне за мен.

Не отваряй ако не си гледал финала!
Скрит текст:
Честно казано очаквах този финал... Трагичен, но правилния начин да се завърши всичко.
И Дженаро и Чиро получиха това, което заслужават, но поне имаше хубав туист и си останаха верни приятели в края. Реално всички се прецакаха взаимно.
Тези убийства и постоянни опити за домогвания, предателства и прецаквания са типични за неаполитанския манталитет.

# 598
  • Бургас
Изгледах The Outlaws на Стивън Мърчант. Само 6 епизода е. Има доста свежи моменти и е добре направен. Единствено не ми хареса, че бяха се заиграли доста с Black lives matter. Имаше и малко LGBT за цвят, изглежда като добавено колкото да кажат, че го има. Хуморът беше умерен, някакси очаквах повече брутален хумор, но явно Мърчант е далеч по-умерен от приятеля си Жерве.

# 599
Наскоро изгледах "Игра на Калмари". Хареса ми, въпреки че го считам за прехвален. Някой дали може да препоръча друг добър Корейски сериал?

Общи условия

Активация на акаунт