Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 45 749
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Аз започнах снощи руския Епидемия/To the lake. Абсолютно уау ми е!
Препоръчам го на любителите на антиутопиите и апокалиптичните филми!

# 571
  • UK
Пуснахме днес The witcher 2, но определено трябва да изгледа е пак първи сезон, половината герои не ги помним.

To the lake, го гледах май по време на първия локдаун, на мен ми хареса много. Малко края го бяха развод или, но се надявам на втори сезон.

# 572
  • Somewhere far away
Ами те и без това половината герои ги дискредитираха и подложиха на тотален дисреспект, така че... не ви и трябва да ги помните.

# 573
А някой знае ли Кари Брадшоу защо нямаха деца с Тузи? Нещо съм пропуснала/забравила и покрай новите серии тоз въпрос вече няколко вечери не ми дава мира Wink

# 574
А някой знае ли Кари Брадшоу защо нямаха деца с Тузи? Нещо съм пропуснала/забравила и покрай новите серии тоз въпрос вече няколко вечери не ми дава мира Wink

Мисля, че това беше по тяхно решение.
Просто не искаха деца Simple Smile

# 575
Изгледах първи епизод на AJLT. Леле, тези дрехи кой ги избира?? Шарлот с тези нелепи буфан ръкави, Кари с шапчицата Робин Худ... Сигурно аз не разбирам от стил, но направо съм в потрес. Миранда някак буди в мен съжаление, и аз не знам защо. А без Саманта определено не е същото. И е много дразнещо как още в първите 15 минути успяха да наблъскат всички клишета за джендъри, гейове, мастурбация, афроамериканци и коя ли не още controversial тема. Даже по едно време се почувствах зле за себе си, защото и аз очевидно съм скучна, старомодна жена - каквито, види се, не са харесвани от промененото общество. Финалът на епизода пък беше по-драматичен Титаник.. да видим нататък Simple Smile

# 576
  • София
Jiok / Hellbound
https://www.imdb.com/title/tt12235718/

драма/криминален/мистерия/хорър/фентъзи ; Република Корея ; продукция на Нетфликс ; 6 епизода ; лимитиран сериал

Допреди няколко месеца не бях гледал нито един корейски сериал, а току-що приключих с трети такъв.
И отново ми хареса. Брей ти да видиш тез корейци. 🙂

Неземни демонични същества, изпълняват кървави присъди издадени от мистериозен Ангел и изпращат хората директно в Ада, с което допринасят за формирането на религиозна група, основана на идеята за божествената справедливост.
Бих казал една модерна интерпретация на светата инквизиция, религиозното лицемерие и наивното суеверие на тълпата.
Сериалът има множество препратки към съвременното общество и към лицемерието в църквата и самите хора.
Демоните са само инструмент в този звучен за нас шамар.

Историята е разделена на две части, като между тях има скок от 4 години.
Но всичко е навързано и ако се гледа внимателно всичко е обяснено, къде директно, къде между редовете.

Скрит текст:
Има два туиста в сериала.
Директно обяснение няма. Всичко е оставено на въобръжението на драгия зрител и на неговата лична интерпретация.
Защо бебето оцеля? Може би защото родителите му се жертваха за него и то беше помилвано. Но от кой? Господ, Дявола, Космоса?
Защо беше върната една душа на финала? Жената, майката на двете дечица от първата част възкръсна. Но защо?
Защото е била наистина чиста?
Защото хората се пробудиха и махнаха оковите на 'Новата истина'
Защото трябва да има равновесие в природата и една душа беше върната + една помилвана, за сметка на двете, които бяха взети без да са избрани.

хихи и за къде без ВИПове... ох, тез корейци. 😀

Препоръчвам!
-
8.0

# 577
Аз приключих тия дни с още една перла на сериалите - Отчаяни съпруги.
Бях гледала през годините единични епизоди и не бях навързала цялата история, но сега накуп се смях и плаках на различните моменти и израстването на героите.
Определено си струваше. Препоръчвам на тези, които досега са го пропуснали.
Днес довършвам La casa de Papel.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 10:25 от Вечерница

# 578
  • Пловдив
Дяволо, вече съм на 5ти епизод от Исландкия...тук го има, ако не ти се чака...за втори сезон говоря, обаче субтитрите са гадни. Застъпват се а английските.
https://filmisub.com/43722-trapped-season-2-v-kapan-sezon-2-2018.html

# 579
Diavolo, заинтригува ме с този корейски сериал.
Аз съм като теб с руските- от години не бях гледала руски, сега в рамките на месец - два Simple Smile

С корейските филми обаче много се напрягам да чета субтитрите. Това ме затруднява да следя пълноценно дейстието. Плюс това ме е срам да кажа, че не ги и различавам добре тези азиатци Grinning

# 580
  • Бургас

Уф, сега ще е последния епизод на исландския 'В капан' и от другата седмица няма да го има вече.
Или и те спират заради празниците и догодина ще подновят или са закупили само първия сезон. Писах им и чакам отговор.

Като знам канала колко са бързодействени и да го имат едва ли ще го пуснат скоро. Първи сезон са го озвучавали през 2020, а виж кога го пускат.

# 581
  • плевен
Здравейте,относно сериала В капан,някъде четох че 2 сезон ще го дават през януари,но не знам кога точно.

# 582
  • addicted
Излезли са два епизода от 1883 - предисторията на Yellowstone.

Здраввввеййй, Сам Елиът Simple Smile

# 583
Вчера приключих втория сезон на The Witcher. Определено ми хареса повече от първия, действието се развива стегнато, а не като в повечето фентъзи сериали на час по лъжичка, пълен мрак и 10 реплики на кръст.

Подозренията ми за финала на сезона се потвърдиха, но това не намалява интереса ми за следващия сезон. Надявам се само да не чакаме още 2 години за него Pensive

# 584
  • Вестерос
Аз изгледах трите епизода на продължението на Секса и честно казано на мен ми хареса. Да, различен е от секса, който последно го гледах за пореден път септември. Друга емоция и заряд носи, гледат да са в крак с новостите, но няма как, трябва да се развиват, променят, както самите хора. Допада ми, малко по-мрачен ми идва, но и животът е такъв, не е грам розов.

Общи условия

Активация на акаунт