Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 45 757
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Ако на запад стане модерно да се "харесват" (разбирайте друго) животни, някои хора моментално ще започнат да ги "харесват", за да не изостанат от тренда.

# 556
Изгледах и аз 3 епизод на Просто ей така...

ами
Скрит текст:
Нямаше кой знае какво развитие. И на мен ми стана любопитно каква ще е тази врътка с кучето.
Ок, решили са да вкарат някаква забавна мистика около смъртта на Тузаря, но сериозно ли утрепахте толкова знаков и харесван герой за да се чудим какви тайни има (100% ще са някакви глупости), тц тц.
Как се става бисексуален на 50 години? Досега Миранда не се е усетила, но добрата джендър самарянка ще я открехне, хахахаха, доообре. А тази джендър пропаганда е отвратителна просто. Ето защо много хора имат проблем с това. Защото са твърде шумни, чак кресливи. Защо им е тази показност, защо търсят толкова много внимание? На кой му пука? Явно на тях само. Живейте си живота както си намерите за добре, никой не ви пречи, но те започват страшно много да пречат на нас скучните старомодни хора, защото рязко започнаха да ни влизат в личното пространство и без да питат дали може. А това с Роуз на Шарлот е прекалено вече, но не вярвам от там да изскочи заек. По-скоро заигравка, нарочно вмъкнато. То може и да се изтълкува и така, че днешните тийнове са яко объркани и с тази пропаганда в туитър и като цяло в социалните мрежи и развлекателните ТВ предавания, ето до какво води...

Кари си е Кари. Симпатично отнесена. Много ме кефи когато яхне метлата, хаха
Абе все още си го има този чар, ама не знам, някак си карат повече на носталгия. Новите неща не им се получават засега.
Скрит текст:
Кучето е паролата.

# 557
  • София
Ха, браво бе, даже има и логика
ако наистина е така, имаш два палеца от мен, хехе 🙂

# 558
  • Свищов
Препоръчайте ми хубав, испански сериал. Гледала съм La casa de papel, Elite и El inocente. Гледа ми се нещо испанско, по-скоро драматично. От нямане на какво си дърпам El Barco, че го зарязах 2-3 епизода преди края навремето...

# 559
El desorden que dejas 👌

# 560
Кремче, бих ти препоръчала Skam España.  Не съм го гледала, но скоро изгледах норвежката версия, чийто римейк е този и мисля, че ще ти допадне след като си гледала Elite.

# 561
  • Свищов
Ще видя и двата. Снощи погледнах Instinto, ама не е моето нещо. Обичайните ми сериали излизат по 2-3 епизода седмично, а аз ще съм отпуска повече от 2 седмици...нещо трябва да се прави вечер като заспи домочадието.

# 562
Vis a vis и Las chicas del cable са повече сезони предвид отпуската 😉

# 563
  • Mediterraneo
Velvet също.

# 564
  • Свищов
А, нямам чааааак толкова време за жалост. През деня дъщерята иска внимание непрекъснато...но ще си ги смъкна. Благодаря за препоръките.

# 565
  • София
Наклепаха и Тузаря :о

Sex and the City’ Star Chris Noth Accused of Sexual Assault

Уф, сега ще е последния епизод на исландския 'В капан' и от другата седмица няма да го има вече.
Или и те спират заради празниците и догодина ще подновят или са закупили само първия сезон. Писах им и чакам отговор.

# 566
  • Свети Влас
Скрит текст:
Препоръчайте ми хубав, испански сериал. Гледала съм La casa de papel, Elite и El inocente. Гледа ми се нещо испанско, по-скоро драматично. От нямане на какво си дърпам El Barco, че го зарязах 2-3 епизода преди края навремето...
Гледала ли сте " Интернатът", препоръчвам ви го и Луна- мистирията на Календа

# 567
Напълно съгласна за носталгията, тъгата и пропагандата в Просто ей така. Обаче мисля, че пак им се "получава" сериалът. Дали заради ефектните игра и актьори, дали заради чисто любопитство, което се провокира, в житейски план, при това свързано с предишния бляскав (за мен някога беше такъв, признавам си;) сериал... Гледаш и не можеш да откъснеш очи, колкото и да сълзят... Изгледах само 1 и 2 еп., но нямам търпение и за другите. Казваш си, че това е животът и се асоциираш с героите. Хубаво е пак, макар и не по предишния начин.

# 568
За испанските да добавя и Toy Boy ,  Alta Mar e Sky Rojo

# 569
Почвам довечера The Witcher season 2

Общи условия

Активация на акаунт