Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 45 565
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Кари ми дойде в повече с превзетите си настроения,особено грижите около нея…и тази става как я измислиха хаха,и цялата й натруфеност /накичена с перлите в болничното легло/вече не ми е волно-момичешка,а тотална изгъзица…харесват ми повечето костюми,но Шарлот ми е по-свежа в стила си на обличане,а на Миранда открай време ме дразнят зъбите й,можеха леко да ги светнат,извинявам се за критиката,ама не е като да нямат бюджет:)

# 661
  • Вестерос
И на мен новият епизод ми дойде в повече и даже превъртях секса.. щом и на мен ми е така, смятайте колко е зле, която не се впечатлявам много, много Grinning

Изгледам излезлите серии на Big Sky втори сезон и много ми харесва развитието на сериала.
Не ми харесва обаче втори сезон на The Morning show... Не трябваше да го подновяват, скучни, изтъркани..Даже и Джулияна Маргулис не ми вкара нещо интересно и ново, не ме кефи да ги гледам как се натискат с Рийз Уидърспун.

# 662
  • София
Изгледах и аз епизод 5 на ''Просто ей така...''
Съгласен съм с критиките ви. Аз таман направих плах опит да ги похваля и сега взеха, че изплискаха легена.
Гнусен, отвратителен епизод. Истински срам за HBO, за екипа и подигравка с феновете.
Направиха всичко възможно да отвратят хората от любимите им героини.
Добре, че поне образа на Саманта остана неопетнен. Браво на Ким, че е отказала да се снима, явно знаейки за какъв срам ще става въпрос. Умна е.
Кари хубав въпрос зададе на Миранда, откога е... такава. Верният отговор е, ''Сега е на мода и изведнъж станах такава'' А има и съпруг. Отврат.
Но това не беше дъното, а драмата с името на Роуз и как учителите дори не питат родителите и взимат страната на 12 годишна хлапачка тресяща се от хормони и промиване на мозъци в социалните мрежи в щатите?! И родителите, особено Шарлот залупени на ента степен. Вие майтап ли си правите с нас???
Потресен съм от гнусната, долна трансджендър агитация и опит за промиване на мозъци. Но така като гледам, това ще е поредния отчаят опит на вихрушката да си пробутва лявата неофашистка пропаганда.
Обречени са на провал! А след години историята ще ги осъди.

# 663
  • Вестерос
Kaквато и да е Миранда, след изневярата на Стийв в първия филм, добре им завършиха любовната история, тя беше щастлива и т.н. А сега изведнъж винаги не била себе си и била нещастна... И този алкохол... Честно казано само Шарлът що-годе мяза на себе си. Да, човек се развива с годините, няма как да е същият след 10, 15 години, но чак толкова. На 55+ Миранда се открива като привлечена и от жени, а на Саманта ѝ се смяха в предните сезони като излизаше с художничката.

За The Morning Show забравих да спомена, че все пак имаха интересен туист, но само на него и Джулияна не става...

Изгледах и втори сезон на The Witcher и като не чела книгите, на мен много ми хареса сезона, не толкова, колкото първи, но имаше своите моменти.

# 664
Тъй като вече няколко пъти се намеква в темата за Миранда, каква стана - напушалка или обратна? Grinning

# 665
  • Вестерос
Стана лесбийка, залитна по човек, който говори за себе си като Те, не е нито мъж, нито жена, никак не се определя и е алкохоличка, като харесва да ѝ духат пушех от марихуана в устата

# 666
Оф направо не ми се гледа вече по-нататък. Както ми бяха напълно безразлични хората с различна сексуална ориентация и нямах нищо против тях, зорлем ще ме накарат да почна да ги мразя. То бива навиране навсякъде, бива, ама вече ми писна.

# 667
Писна ми от политкоректност-може би трябва да се прави отделно кино,литература за джендъри-мендъри и т.н….това вече е агресия спрямо зрители,които искат да се порадват на романтика между мъж и жена??…вече такава рядко има,брутални гей секс сцени,искат масово да промиват мозъците на подрастващите….еми,това със застаряващата Миранда,както и Джоана Маргуилис в the morning show/също към 60 г/,наистина ми развали представата за кино и телевизия,уж изкуството е безпристрастно,а се оказва че е чиста политическа пропаганда..че и Рийз Уитърспун “стана модерна актриса”…ще си пусна Pretty woman,Легенди за страстта… даже турски сериали са за предпочитане:)

# 668
Мдам, то да беше само гей любовта, ок, но в AJLT гледам, че се опитват да прокарат и че пушенето на трева не е нищо лошо. Някакви драг куини и садо-мазо практики също вече се опитват да се наложат за нормални (в други сериали). Ами, аз явно съм задръстена, но съм против това и не, не го смятам за нормално. По принцип не се бъркам в живота на другите, да си практикуват там каквото ги влече, но да ми го налагат като много куул, малко прекалено ми идва.

# 669
5 еп. наистина издразни и мен. Само джендърски исто/ерии... Голяма мода, голямо нещо. Моден филм да не погледна вече от подобни. Преди време бях харесала един - "Призови ме с твоето име", както и книга на тая тематика - "Прелест", Маргарет Мацантини, но те бяха изкуство и класа, на което да се възхитиш и нищо дразнещо не могат да видят в тях "неджендърите", докато в Просто ей така е долна и отблъскваща, натрапчива прокламация. Ще ги гледам нататък само от сантимент към Сексът и града...

# 670
И "Планината Броукбек" мога да спомена като стойностен филм въпреки гей-тематика.
Но това са човешки филми, не пропаганда.

# 671
Е, къде е Броубек,къде...сега си помислих например новия сезон на Еуфория. Скоро излиза. Ми...не знам.

# 672
  • Бургас
Не съм гледала Сексът и градът, нямам намерение. От тази тема научавам какво става горе долу. По отношение на Миранда може би са искали да включат това, защото актрисата в реалния си живот е гей. По време на старите серии това за времето си беше немислимо.

# 673
Според мен вече на филмите/сериалите,освен обозначението 16+,sex,violence,drugs..трябва да сложат gay,gender,trans friendly,за да се отделят е отделна категория..нямам нищо против тях,но това издигане в култ и масово налагане като някакви специални,деликатни хора,не е честно спрмо всички останали…доста трудно ще се окаже да си бял,хетеро,камо ли богат и ще те линчуват:))

# 674
И аз отдавна мисля така - жълта точка, или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт