Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 45 608
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Аз нали сега гледам Емили - ами Силви много повече ми харесва като олицетворение на по-възрастна и модерна жена, отколкото тези лелки в And just like that. За съжаление Емили е доста лейм и не се засягат интересни теми както беше в оригиналният Секс.

# 646
Сериали с действие през 80-те се сещам "Aмериканците" https://www.imdb.com/title/tt2149175/, Locke & Key,  Fuller House (продължение на Пълна къща).

Те всички търсиха Тузаря, накрая си намериха Хари и Стивън Grinning
E откриха, че има и друго освен портофейла. Всъщност всички търсеха романтика, но Кари беше най-много по опаковките, не чак толкова съдържанието. Тузаря беше просто на късмет че имаше всичко, но са рядкост такива, както показа и сералът. Саманта също имаше един баровец с който се люляха на люлка, но се оказа гнила ябълка, първият мъж на Шарлот също, за който тя налепи снимката си в списания.

# 647

Липсваше ми комедиен сериал в листата, вече не Joy

# 648
  • Вестерос
Locke and Key се развива в днешно време.

Хари на Шарлот е заможен адвокат със своя кантора. Шарлот аз я чух да казва като работех в галерия. Тя само бачкаше, после в музея за без пари беше, после май е била в борда на директорите, нещо такова спомена.

Стивън не е ли Стийв

# 649
Да, Стийв Grinning

# 650
Шарлот също идва от потекло с пари.

# 651
https://www.imdb.com/title/tt12682218/?fbclid=IwAR1GS_K7fbbGCClD … CmsvG3sYjnYrus5K4
Най-добрия сериал, който съм гледала тази година! адаптация на Бергма, майсторска камера, режисура! На един дъх го изгледах

# 652
Започнах Cruel Summer, но нещо не ме грабва. На 4та серия съм, става ли нещо по-интересно натам?

# 653
Гледам Mindhunter, за първия ФБР профайлър, малко докуменално го дава, среща се с разни серийни гадняри, които разказват доста графично подвизите си, лови вниманието.

Изгледах един цял епизод от Мер и ми хареса, но е доста постно и твърде приземено. Мисля да глеждам по един епизод от време на време.

# 654
  • Berlin
Modern Love започнахме, 2 сезона са досега, https://www.imdb.com/title/tt8543390/. Всеки епизод е различна история на тема любов, по статии от колонка в Ню Йорк Таймс. Участват тук-там известни актьори - Анди Гарсия, Ан Хатауей. Харесва ми, кратки серии и самостоятелни, съвременни, човешки истории. Маaaлко ми напомня на Easy, https://imdb.com/title/tt5562056.

# 655
Така... Току що изгледах петия епизод на AJLT. За мен сериалът е тотален провал!
Докато първия епизод ми хареса и бях склонна да приема джендър-историите, наивно мислейки си, че те просто маркират някаква времева рамка на съвременността, то след пет епизода вече направо започва да ми накъртва от джендъри, цисджендъри, бинари, расови псевдо-проблеми (в 4-ти епизод) и всичко да се върти единствено около тази тематика!
Ценното в "Сексът и градът" беше, че гледайки го в различни етапи от живота си, винаги намирах по нещо ценно за себе си, по нещо, което да съотнеса към себе си в съответния житейски етап. А сега това!! Обожемой!!! Ами то дори не е и забавно, ами досадно и като изсмукано от пръстите!!! Няма го онзи хумор и истини, скрити зад ирония на първите сезони..
Направо съм бясна!! Огромен провал!!

# 656
Догледах втория сезон на "Защо жените убиват?!".Не ме питайте защо и аз нямам отговор.Дадох му шанс заради първия,който ми допадна,но този беше пълен провал.Все чаках нещо да се случи и да си е заслужавал загубата на време,уви разочарована съм че си загубих времето.Ще почвам Вещерът тамън ще свърши и Декстър да го гледам накуп.На Сексът му дадох шанс заради стария сериал,но точно един епизод изгледах няма нищо общо липсва очарованието,а и Саманта.Миранда е станала ужасна лелка,няма да си го причиня.

# 657
Здравейте! Изгледах финала на Money Heist и честно казано останах малко разочарована.
Скрит текст:
Буквално всичките им проблеми изчезнаха за последните 15 минути и всичко се оправи. Някак си щях да се радвам, дори да не им се получат нещата.
Отделно гледам и Просто ей така. Интересно ми е да видя как се развива живота на героите дори и след толкова много години. Чакам последният епизод. Но включването на всеки един стереотип, ако мога да го нарека от 21 век ми идва в повече. Расизъм, сексизъм, gender pronouns и т.н.
Сега изгледах и The Undoing. Не беше лош този мини сериал, но и не беше кой знае какво. Разнообразих с него за една вечер и вече мога да го забравя.
Пробвах и руският Перевал Дятлова. Защото самият случай ми е изключително интересен, но щом разбрах, че историята ще се развива главно около разследващият, реших да го спра.

# 658
В AJLT най-автеничен и достоен е образът на Наташа (както и в SATC), дори напъхана в равни, римски сандали за контраст с кандидат-манекенките…

# 659
Наташа беше бившата на Биг, нали? В четвърти епизод
Скрит текст:
бях много шокирана от начина, по който реагира Кари, като разбра, че Биг й е оставил някакво наследство. По принцип смятам, че ако имаш бивша жена е напълно в реда на нещата да я осигуриш с нещо (особено когато парите не са ти ишу ама никак), че даже и да общуваш с нея приятелски. Кари горката едва не получи инфаркт.

Общи условия

Активация на акаунт