Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 45 738
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Много точно казано, Мона Лиза. Неслучайно Кари прибра урната в торба Barney's. Barney's умря, Сексът и градът също.

# 631
А на мен ми беше много странна с тази булченска пола,с която се нагласи до местния супермаркет:)…. Е,разбирам,че иска да направи живота си по-ведър със светли цветове и шикозни шапки,но малко глупаво ми изглеждаше специално в този случай.

# 632
А на мен ми беше много странна с тази булченска пола,с която се нагласи до местния супермаркет:)…. Е,разбирам,че иска да направи живота си по-ведър със светли цветове и шикозни шапки,но малко глупаво ми изглеждаше специално в този случай.
Да, и на мен, глупаво и неудобно. Дразни ме образа на Кари, повърхностна,  непрактична, суетна жена на средна възраст...

# 633
Средна възраст No Mouth

# 634
Не знам по каква причина Сара Джесика толкова здраво се е вкопчила в тоя сериал.. направо сигурно ще си умре на снимачната площадка на 10-ти сезон на And Just Like That. Доста жалко ми изглежда.

# 635
Страшна гротеска е за съжаление And Just Like That... явно това е крайният резултат, когато не става с And let it go.

Най-изкривен е образът на Миранда, която от уверена, обективна, решителна, цинична и тотална кариеристка е превърната в пародия.
Най-издържан е образът на Саманта.

# 636
Да, Саманта изобщо я няма Grinning но за Миранда мисля същото.

# 637
Аз не знам защо толкова хора се кефят на такива продължения след 20 години. И Приятели, и Сексът и градът съм ги гледала и са ми били ок, но нямам никакво желание да ги гледам как изглеждат като възрастни лелки/чичковци, камо ли да се ядосвам за сюжета

# 638
Е "Приятелите" си бяха забравили амплоато и бяха доста излезли от ролите си, но поне съдържанието не беше досадно и имаше нещо общо с предишния хумор на сериала. Определено беше забавно да се съберат отново заедно.

В момента гледам The Stranger и спокойно бих изгледала всичките накуп ако имах време. Харлан Кобен е велик майстор на сюжети, а и е извън рамката на стандартното "кой е убиецът". Не е ново, но не ми звучеше интригуващо, ама накрая послушах всички хвалби и реших да го изгледам.

Четвърти епизод - какво беше това?
Звучи като преживяване тип "Ощипи ме да се събудя!"  Scream  Има толкова други неща, които искам да гледам, че просто няма начин да продължа да си губя времето и нервите с това.

# 639
Изгледахме с ММ  Cruel summer. Много ни допаднаха атмосферата, историята. Само финала беше малко като изсмукан и нелогичен.
Гледаме в момента Squid game и The sinner. The sinner видях, че има три сезона още, какво има толкова да се нищи не ми е ясно. Дано е интересен.
Много харесвам "ретро" сериали, където действието се развива 80те и 90те години. Такива са ми  Stranger things, Cruel summer, 11.22.63,Why women kill... Можете ли да ми препоръчате други подобни?

# 640
The sinner видях, че има три сезона още, какво има толкова да се нищи не ми е ясно. Дано е интересен.

Различни случаи са в трите сезона. На мен не ми хареса, но го изгледах, де. От нямане какво да гледам.

# 641
Изгледахме с ММ  Cruel summer. Много ни допаднаха атмосферата, историята. Само финала беше малко като изсмукан и нелогичен.
Гледаме в момента Squid game и The sinner. The sinner видях, че има три сезона още, какво има толкова да се нищи не ми е ясно. Дано е интересен.
Много харесвам "ретро" сериали, където действието се развива 80те и 90те години. Такива са ми  Stranger things, Cruel summer, 11.22.63,Why women kill... Можете ли да ми препоръчате други подобни?

Ами не се развива действието през 80-те, а малко по-рано, но все пак - моят най-любим сериал Mad Men!

# 642

Шарлът никога не съм разбирала как се вписва в групата
Е сериалът е и ода за приятелството, това че то не зависи някои различия във вкусовете Wink

Е това е така, но някак от 4-те тя ми изглеждаше най не на място. Въпреки че преди като беше собственик на галерия не беше чак толкова задръстена. Сега е скучна домакиня, на която най-големият ѝ проблем е колко броя чернокожи има на някаква вечеринка.. Rolling Eyes

Скрит текст:
Странното при мен за Мер е, че ми беше интересен, но сега като се замисля май не е оставил особени следи у мен. Не го помня особено, не ми изниква някакво усещане, свързано с него, нещо, което ме е докоснало. Просто помня, че беше интересна история, това е.

Аааа, сигурна  ли си? Аз все си мислех, че Шарлът само работи в галерията(куратор, може би) и това е една от причините да търси освен любовта, хммм така да го кажем по-богатата любов, която да ѝ осигури дом за списание и деца за семейната снимка.Wink

Ще изгледам сезона като приключи Smiley

# 643
Ами май в 4-ти епизод на And just like that каза "when I owned a gallery" или "I used to own a gallery". Иначе и аз мислех, че само работи там. Те всички търсиха Тузаря, накрая си намериха Хари и Стивън Grinning само Кари (изобщо не виждам поради каква причина) успяваше да намаже с по-богати мъже Grinning

# 644
Ами май в 4-ти епизод на And just like that каза "when I owned a gallery" или "I used to own a gallery". Иначе и аз мислех, че само работи там. Те всички търсиха Тузаря, накрая си намериха Хари и Стивън Grinning само Кари (изобщо не виждам поради каква причина) успяваше да намаже с по-богати мъже Grinning

Smile Smile Smiley

Бре, бре, тя да не се окаже от заможен род, да съм живяла в заблуда.Smiley

Аз бях гледала The Carrie Diaries със София Роб, много е сладурски сериала, за тийн годините на Кари, само два сезона.

Общи условия

Активация на акаунт