Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 206
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • DE
Корейските сериали са с традиционно добра музика. От там се запалваш и почваш да слушаш остове, накрая ставаш фен... Grin
Според дъщеря ми „Squid Game” си е нормален корейски сериал. Но ние гледаме азиатско кино от много години и затова за нас не представлява такъв интерес, дори сина ми на 16г. каза, че "Alice in Borderland" повече му е харесал.

# 151
Alice наистина е по-интересно
Аз сега почнах 1 сезон на You. Случва ли се нещо изобщо? Не знам дали ми харесва.

# 152
Alice наистина е по-интересно
Аз сега почнах 1 сезон на You. Случва ли се нещо изобщо? Не знам дали ми харесва.

Като фен и на двата сериала, но поотделно, бих го определила като Dexter среща Desperate Housewives Sweat Smile, особено в третия сезон.

# 153
Alice наистина е по-интересно.
И моята дъщеря го харесва повече.

# 154
  • София
Започнах новия сезон на Наследници...и набързо си припомних какво ме дразнеше и преди...постоянното мънкане на актьорите. Вярно, че може да е търсен ефект и да не са много зле сценаристите, но ужааасно дразни. Както казах и преди, обичам интелигентни диалози, размяна на остроумни реплики (Милиарди)...айде някъде, където има интересен сюжет, може и действието да преобладава пред репликите (в Мер Кейт Уинслет играеше с цялото си тяло, очи...невероятно сценично присъствие), но това постоянно мънкане: ммммм, мммм, мммм и герои, които се държат като бавноразвиващи се се на моменти (главно Кендъл) и изпитват видимо затруднение да формулират реплика...не мога да свикна с него, съжалявам!Пък било и със сериал, носител на награди Еми!

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 20:18 от Velina25

# 155
"Alice...." с подобен сюжет ли е, че ги сравнявате?

# 156
  • Бургас
Прегледах HBO Go за някой сериал, дето не съм го гледала. Спрях се на Милдред Пиърс с Кейт Уинслет. Той пък бил по книга. Може ли някакви отзиви книгата заслужава ли си или направо да гледам сериала.

# 157
"Alice...." с подобен сюжет ли е, че ги сравнявате?
да,подобен. Отново кървави игри, но с лек фантастичен елемент.

# 158
# 159
  • София
Прегледах HBO Go за някой сериал, дето не съм го гледала. Спрях се на Милдред Пиърс с Кейт Уинслет. Той пък бил по книга. Може ли някакви отзиви книгата заслужава ли си или направо да гледам сериала.

Аз не бих се задълбочила в романа, предвид и актьорите в сериала, които са много убедителни, по-добре залагай на него - изгълтва се бързо, някак си на мен ми идва "равен", като пиперът е дъщерята Вида и взаимоотношенията с майка и, които са турбулентни и въздействат да вземеш страна😄Евън Рейчъл Ууд е перфектният дразнител:)))Спирам!Приятно гледане!

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 20:49 от Velina25

# 160
Пуснали са това. Участват момиченцата от Little fires everywhere. Simple Smile
Аз си почнах Impeachment. Доста ми харесва. Сара Полсън прави добра роля. Blush

# 161
Щях да го напиша в темата за фантастиката, но не мога, защото последното мнение е мое.
Значи, този фантастичен сериал (наречен Игрек: последният мъж), е започнал преди 2-3 седмици и е спрян само след 3 епизода. Сега шоурънърката му търси нов дом, но доколкото разбрах е свръхлиберален и хората затова не го харесват (любопитно е, че успявал да ядоса както либералите, така и консерваторите):

# 162
Ха, но изглежда интересен. С какво ги е ядосал Joy

# 163
  • UK
Преди повече време го пуснаха и не е само 3 епизода, току що го проверих на Дисни +, 6 епизода има. От доста време му се чудим сММ дали да го пускаме.

# 164
Доколкото разбрах, оригиналният комикс е мачовски и е бил доста успешен. Сериалът е за джендер политика - в свят само от жени (вероятно) има всякакви полове. Обаче не била достатъчно правилно представена, каквото и да значи това.

Общи условия

Активация на акаунт